Sediile SPIT Constanţa, pe ordinea de zi Uzun, convocată la o nouă şedinţă a Comisiei pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement (document)

După ce, la mijlocul lunii noiembrie, directorul SPIT Constanţa, Virginia Uzun, nu s-a prezentat la şedinţa Comisiei pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa, pentru a discuta situaţia sediilor SPIT Constanţa, iată că membrii comisei mai fac o încercare. Astfel, joi, la ora 10.00, directorul SPIT Constanţa a fost invitat la şedinţa Comisiei pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement. Informaţia ne-a fost comunicată de consilierul local şi secretarul Comisiei 3, Victor Constantin.
 
Reamintim că, pe data de 17 noiembrie, Virginia Uzun fusese convocată de către Comisia 3 să se prezinte pentru a discuta situaţia sediilor. Însă, în ziua şedinţei, aceasta nu s-a prezentat, invocând o problemă personală. În procesul-verbal al şedinţei Comisiei nr. 3 din luna noiembrie se precizează următoarele: „Privind Adresa nr. 156785/14.11.2016 transmisă de comisie către SPITVBL Constanţa, în atenţia doamnei director executiv Virginia Uzun, pentru a discuta situaţia imobilelor pe care serviciul le administrează, se precizează faptul că doamna Uzun se află în concediu medical, fiind prezentă în şedinţă doamna Roberta Tiţă, inspector SPITVBL, pentru a face această precizare. Se va emite o adresă către SPITVBL Constanţa pentru a comunica situaţia sediilor, contractele de închiriere şi anexele la acestea, corespondenţa şi documentele justificative care au stat la baza închirierii spaţiului amplasat în bulevardul Tomis 112. Pentru proxima şedinţă a comisiei, va fi înaintată o adresă către directorul executiv pentru a se prezenta personal la şedinţă, având în vedere că nu a mandatat o persoană să reprezinte informaţiile cerute de comisie“.
 
Precizăm că din Comisia 3 - Comisia pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement - fac parte: Cătălin-Florin Papuc, preşedinte, Victor Constantin, secretar, Cristina Andreea VăsiiAdriana Teodora Câmpeanu, Aurelian Marius Marin, Ioan Solomon, Teodor Patrichi.

Un nou sediu al SPIT Constanţa, pe bulevardul Tomis nr. 112 

De altfel, în luna noiembrie, SPIT Constanţa a anunţat că deschide un nou sediu, pe bulevardul Tomis nr. 112. Aşa cum prezenta cotidianul ZIUA de Constanţa, imobilul în care se mută SPIT Constanţa a fost ridicat pe un fost teren al RAEDPP-ului, teren vândut, în 2014, lui Marius Tărcatu. La acel moment, am contactat-o pe Virginia Uzun, directorul SPIT Constanţa, pentru a afla mai multe detalii despre noul sediu. Aceasta ne-a comunicat că imobilul a fost închiriat, iar numele proprietarului este confidenţial. „Vom plăti o chirie de 9 euro pe metrul pătrat. În total, suprafaţa închiriată este de 2.000 mp. Aceasta este cea mai mică chirie pe care o plătim pentru spaţiile închiriate. Cât priveşte numele proprietarului imobilului, acesta este confidenţial. Noi am publicat de două ori anunţuri, în vederea închirierii unui spaţiu“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Virginia Uzun. Potrivit directorului SPIT Constanţa, imobilul a fost închiriat pentru o perioadă de „patru sau cinci ani“.

Povestea imobilului de pe bulevardul Tomis 112

În ediţia din 5 mai 2015, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Pe un fost teren al RAEDPP-ului vândut lui Marius Tărcatu. Imobilul ridicat de Eden SRL pe Tomis va suferi noi recompartimentări“. În articolul respectiv, relatam că societatea Eden SRL continuă construcţia imobilului cu trei etaje pe bulevardul Tomis nr. 112. În februarie 2010, Iani Beciu a obţinut de la Primăria Constanţa autorizaţie pentru construire imobil S+P+4/5E - spaţii comerciale, birouri şi locuinţe, pe bulevardul Tomis 112, iar în anul 2015, pe data de 8 mai, societatea Eden SRL a obţinut de la Primăria Constanţa Autorizaţia de construire nr. 771 pentru „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 299/26.02.2010 şi nr. 543/29.04.2014 - Construire imobil S+P+4/5E, spaţii comerciale, birouri şi locuinţe, repoziţionare scară şi lift, recompartimentări interioare şi modificări faţade“.

Citeşte şi:

Uzun s-a îmbolnăvit Comisia pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement a CLM Constanţa îi cere socoteală şefei SPIT în privinţa sediilor

Pentru 18.000 de euro pe lună Cum a ajuns SPIT Constanța chiriaş la Eden SRL în clădirea ridicată pe terenul vândut de RAEDPP (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

SPIT s-a mutat din „casa” Sisteme Internaţionale de Afaceri SA. Cu cât s-a redus cheltuirea banului public din cadrul Primăriei Constanța

08 Jan 2022 6894

ZIUA Live. Viceprimarul Florin Cocargeanu „În municipiul Constanța nu se mai plătește parcarea. Impactul bugetar este de aproximativ 10 milioane de euro”

19 Feb 2021 4278

Primăria Constanța renunță la sediul de pe strada Sulmona. Cui aparține sediul, după diviziunea din cadrul Follow Me SRL?

06 Feb 2021 7611

SC Ecserv Interprod SRL a reabilitat mai multe sedii ale Serviciului de Taxe şi Impozite Locale Legătura dintre Virginia Uzun şi administratorul firmei, Eduard Schmilevschi (documente)

08 Mar 2017 13150

Comisie de anchetă Şefa SPIT, atribuţii date de Radu Mazăre, ţinute la secret de Făgădău

01 Mar 2017 9051

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează contribuabilii

09 Mar 2016 2363

Trei ani la rând, contractul a fost adjudecat de Herarconi SRL Cine va mătura sediile SPIT Constanţa în acest an (document)

21 May 2015 3239