Ședință BPJ a PNL Constanța pentru a valida moțiunea cu care premierul Nicolae Ciucă va candida la funcția de președinte al PNL

Sediul PNL Constanța. Liberalii constănțeni se reunesc în această după-amiază în ședința de Birou Permanent Județean pentru a valida moțiunea cu care premierul Nicolae Ciucă va candida duminică la funcția de președinte al PNL.

Secretarul general al PNL Constanţa, Marian Cruşoveanu a precizat că filiala de la malul mării va fi reprezentată de 35 de delegați, care vor fi desemnați tot astazi în cadrul unui Comitet Director Județean.

Ședința de Birou Permanent Județean va avea loc la ora 17.00, iar Comitetul Director Județean la 17.30. 


UPDATE

Declaratia președintelui PNL Constanța după ședința de BPJ

 

Dragi colegi,

Astăzi, filiala PNL Constanța a luat o decizie în ceea ce privește viitoarea conducere a partidului. Atât în Biroul Politic Județean, cât și în cadrul Consiliului Director Județean, în urma consultării și dezbaterii interne, am hotărât să susținem moțiunea ”Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” a prim ministrului României, Nicolae Ionel Ciucă, candidat la funcția de președinte al partidului.

 Anul trecut, am învățat o lecție extrem de importantă, usturătoare, dar binemeritată, din festivalul democrației. În loc ca proiectele și dezbaterile să fie despre PNL, despre România, despre cetățenii acestei țări, s-a lăsat cu atacuri la persoană, iar electoratul ne-a taxat pentru acest comportament.



 În momentul de față, PNL are o responsabilitate extrem de mare privind guvernarea României și menținerea unei stabilități politice, precum și crearea unui climat socio-economic care să genereze bunăstare, prin investiții și dezvoltarea României.

Am apreciat, alături de colegii mei, faptul că această moțiune are la bază principiile și valorile liberale și pune în centrul preocupărilor cetățeanul, apărarea drepturilor si libertăților fundamentale, garantarea proprietății private, încurajarea investițiilor, dar mai ales este un proiect politic care îmbină curente liberale, creștin-democrate și elemente care să fundamenteze o deschidere mai largă spre o dreaptă unită. Am regăsit și valori care definesc poporul român, iar aici mă refer la familie, școală, biserică și armata țării.

 Guvernul, în frunte cu prim-ministrul Nicoale Ionel Ciucă, are de gestionat o serie de provocări urgente, de la prețurile la energie și gaze, la provocările generate de invazia forțelor ruse în Ucraina, valul de peste 650.000 de refugiați din Ucraina care vin în România și evident, îndeplinirea țintelor și jaloanelor pentru accesarea, cât mai rapidă, a fondurilor prin PNRR. De asemenea, Guvernul are obligația de a aproba urgent fondurile pentru proiectele prin Programul de Investiții Anghel Saligny, care sunt un sprijin cu impact direct pentru comunitățile locale.

 De-a lungul anilor, PNL a demonstrat că are puterea/potențialul de a genera leadership și stabilitate politică și guvernamentală pentru România, indiferent de situație sau context. Vreau să cred că o Românie puternică și stabilă are la bază un PNL unit, alături de prim ministrul și de președintele României.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 719

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1333

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 533

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 564

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2933

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 537

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 609

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 900

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 684

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 658

Cine sunt candidații PNL la primăriile din județul Constanța. Lista oficială (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 2693

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1250

Consultare publică Regulamentul de organizare și funcționare al comisiei de repartizare a locuințelor din fondul locativ de stat din municipiul Constanța destinate închirierii (DOCUMENT)

12 Apr 2024 569

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 393

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 741