Senatorul Felix Stroe, precizări despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

  • Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. 
Senatorul Felix Stroe spune pe pagina sa de Facebook că membrii PSD vor înființa o campanie de strângere de fonduri pentru cei răniți în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase. 

„O tragedie cumplită s-a petrecut la Spitalul de Boli Infecțioase din orașul nostru. Din păcate, 9 persoane și-au pierdut viața iar multe altele au fost rănite în incendiu.

Ne exprimăm compasiunea față de familiile victimelor și vom demara imediat, noi, cei de la PSD Constanța, o campanie de strângere de fonduri pentru acești oameni greu încercați și vom face tot posibilul să îi ajutăm.

Este al treilea incendiu IDENTIC, dintr-un spital din România, în mai puțin de un an! Din păcate, guvernanții ilegitimi și de ocazie ai momentului nu învață nimic din greșelile pe care le tot repetă, de aproape doi ani de zile. Este inadmisibilă și condamnabilă iresponsabilitatea guvernului Cîțu, care prin conducătorii din domeniul Sănătății știau DE ZECE LUNI de deficiențele din acest spital, în urma controalelor făcute imediat după tragedia similară de la spitalul din Piatra Neamț! N-a știut nimeni că nu au fost remediate!

Chiar și fluctuația de la Ministerul Sănătății, cu perindarea miniștrilor USR-PLUS, a contribuit la HAOSUL instalat în plină pandemie! Cerem guvernului incapabil Florin Cîțu ca, măcar în al doisprezecelea ceas, să-și recunoască incompetența și să plece acasă. Nu e nevoie de nicio moțiune de cenzură - dați-vă demisiile ACUM, TOȚI! Și nu mai reveniți, prin manevre cotroceniste, la guvernare!”, scrie Felix Stroe, pe pagina de Facebook. 


Amintim că, azi-dimineață, un incendiu a izbucnit la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, în urma căruia au decedat nouă persoane. 

Întreg spitalul a fost evacuat, pacienții fiind transferați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, la Spitalul de Pneumoftiziologie şi la un spital mobil ISU amplasat în curtea spitalului.

Citește și: UPDATE. LIVE Incendiu la secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Planul Roșu, activat. Nouă morți (galerie foto și video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Senatorul Felix Stroe critică neinvitarea artiștilor constănțeni la evenimentele dedicate Zilelor Constanței

19 May 2023 976

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe consideră tardivă și inutilă petiția USR prin care se cere demisia primarului Chițac

18 May 2023 778

Tragedie la Lumina Senatorul PSD Felix Stroe- „Deplâng azi și trecerea la cele sfinte a celui de-al treilea coleg aflat în mașină“

11 May 2023 2512

Senatorul PSD Felix Stroe „Doi colegi din cadrul RAJA SA Constanța s-au stins, într-un tragic accident“

04 May 2023 2920

A murit Anton Burcea, fost primar al comunei Adamclisi

23 Apr 2023 2644

Ia în calcul o candidatură la Consiliul Județean Felix Stroe, președintele PSD Constanța - „Zece primari care acum reprezintă alte partide vor candida în 2024 din partea PSD” (VIDEO)

08 Apr 2023 1832

LIVE. Reprezentanții organizației județene PSD Constanța anunță numele care ar putea intra în competiția pentru desemnarea candidatului la Primărie (FOTO)

06 Apr 2023 2954

Femeile Social-Democrate ale județului Constanța, reunite într-o petrecere dedicată lor

05 Mar 2023 1785

#Dobrogea144 Felix Stroe, senator și președinte PSD Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

14 Nov 2022 1591

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe „În perioada 1-20 octombrie vor avea loc alegeri la organizația municipală și județeană a PSD Constanța“

30 Aug 2022 3415

Declarație de avere Senatorul Felix Stroe, cote-părți din 11 terenuri și coproprietar la patru case. Este și asociat în mai multe firme (DOCUMENTE)

01 Aug 2022 4803

Premieră în învățământul de la malul mării. Inspectoratul Școlar Județean are oficial în organigramă al treilea post de adjunct. PSD Constanța nu va face nicio nominalizare!

13 Jul 2022 5624

Felix Stroe, despre situația artiștilor din Constanța „Este incredibilă disponibilitatea acestui primar al Constanței pentru distrugere, demolare și rapt”

27 Apr 2022 3164

Organizația Municipală a PSD Constanța, la ora bilanțului (GALERIE FOTO)

16 Apr 2022 2098

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, mesaj de Ziua Deţinuţilor Politici Anticomunişti din Perioada 1944-1989 (VIDEO)

09 Mar 2022 1906