Senatorul Felix Stroe, precizări despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

  • Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. 
Senatorul Felix Stroe spune pe pagina sa de Facebook că membrii PSD vor înființa o campanie de strângere de fonduri pentru cei răniți în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase. 

„O tragedie cumplită s-a petrecut la Spitalul de Boli Infecțioase din orașul nostru. Din păcate, 9 persoane și-au pierdut viața iar multe altele au fost rănite în incendiu.

Ne exprimăm compasiunea față de familiile victimelor și vom demara imediat, noi, cei de la PSD Constanța, o campanie de strângere de fonduri pentru acești oameni greu încercați și vom face tot posibilul să îi ajutăm.

Este al treilea incendiu IDENTIC, dintr-un spital din România, în mai puțin de un an! Din păcate, guvernanții ilegitimi și de ocazie ai momentului nu învață nimic din greșelile pe care le tot repetă, de aproape doi ani de zile. Este inadmisibilă și condamnabilă iresponsabilitatea guvernului Cîțu, care prin conducătorii din domeniul Sănătății știau DE ZECE LUNI de deficiențele din acest spital, în urma controalelor făcute imediat după tragedia similară de la spitalul din Piatra Neamț! N-a știut nimeni că nu au fost remediate!

Chiar și fluctuația de la Ministerul Sănătății, cu perindarea miniștrilor USR-PLUS, a contribuit la HAOSUL instalat în plină pandemie! Cerem guvernului incapabil Florin Cîțu ca, măcar în al doisprezecelea ceas, să-și recunoască incompetența și să plece acasă. Nu e nevoie de nicio moțiune de cenzură - dați-vă demisiile ACUM, TOȚI! Și nu mai reveniți, prin manevre cotroceniste, la guvernare!”, scrie Felix Stroe, pe pagina de Facebook. 


Amintim că, azi-dimineață, un incendiu a izbucnit la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, în urma căruia au decedat nouă persoane. 

Întreg spitalul a fost evacuat, pacienții fiind transferați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, la Spitalul de Pneumoftiziologie şi la un spital mobil ISU amplasat în curtea spitalului.

Citește și: UPDATE. LIVE Incendiu la secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Planul Roșu, activat. Nouă morți (galerie foto și video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ultima săptămână din aprilie vine cu alegeri interne în PSD Constanța?!

15 Apr 2024 628

Deputata Cristina Rizea, aleasă oficial președinte al organizației PSD Valu lui Traian

06 Apr 2024 737

Senatorul Felix Stroe (PSD) „Ne asumăm implementarea salariului minim european în România, până la finalul anului 2024!“

02 Apr 2024 761

Irinela Nicolae va candida din partea organizației PSD Constanța pe lista de europarlamentare

27 Mar 2024 2226

Deputatul constănțean Cristina Rizea s-a înscris în Partidul Social Democrat. Va candida la Primăria Valu lui Traian (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 1750

Felix Stroe anunță decizia PSD Marian Makkai, candidatul partidului pentru Primăria comunei Pecineaga, județul Constanța

19 Mar 2024 993

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe afirmă că nu a contactat primarii liberali, nici direct, nici prin emisari!

17 Mar 2024 1011

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, se alătură protestului UNTRR

13 Mar 2024 622

România câștigă procesul în dosarul Roșia Montană. Reacția președintelui PSD Constanța, senatorul Felix Stroe

09 Mar 2024 779

Felix Stroe despre primarii care vor candida din partea PSD Constanța la localele din acest an

07 Mar 2024 3511

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe- „Primarii trebuie să aibă libertatea de a-și schimba opțiunea politică“

04 Mar 2024 841

Felix Stroe- "Vrem ca jumătate dintre aleșii locali din acest an să fie doamne"! (VIDEO)

03 Mar 2024 860

Cristian Maricel Cîrjaliu, primarul din Agigea, achitat! Reacția lui Felix Stroe

01 Mar 2024 944

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă despre primarii care au trecut la PSD „Oare de ce ar alege o navă precum Titanicul să primească la bord pasageri în plus?“

29 Feb 2024 940

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe „Mai mulți edili de la alte partide au anunțat că la următoarele alegeri locale vor candida din partea PSD“

29 Feb 2024 1021