Serghei Mizil şi George Papari, parteneri în „Noul Byblos“ Restaurantul „La doi vagabonzi“, în fostul sediu al „Primăriei Constănţenilor“



Controversatul om de afaceri Serghei Niculescu Mizil anunţa, încă de anul trecut, că, alături de prietenul său George Papari, intenţionează să deschidă un nou restaurant în Piaţa Ovidiu din Constanţa.
 
„Suntem aproape gata... proiectul nostru prinde contur“, anunţa acesta pe pagina sa de pe o reţea de socializare. Cei doi au înfiinţat deja firma pe care, cel mai probabil, va funcţiona noul restaurant, care va purta numele „La doi vagabonzi“.
 
După ce Mizil şi George Papari au avut împreună restaurantul „La Cena Byblos“, cei doi vechi prieteni au înfiinţat... un nou Byblos. În martie 2016, a fost înregistrată la Registrul Comerţului Societatea cu Răspundere Limitată New Byblos, având sediul social pe bulevardul Tomis nr. 30, subsol. Firma, cu un capital social de 400 de lei, are ca obiect de activitate „restaurante“.
 
Din structura asociativă fac parte Ana-Maria Niculescu Mizil, născută în 1989, fiica cea mică a lui Serghei Mizil, care deţine 15% din participările în firmă, George Papari, care are 50% din părţile sociale, şi Serghei Niculescu Mizil, care deţine diferenţa de 35% din societate. Administratorii firmei sunt George Papari şi Serghei Niculescu Mizil.
 

Citeşte şi Un nou restaurant în zona peninsulară a Constanţei: Serghei Mizil şi George Papari îşi deschid un nou local pe Tomis

 
Localul va fi amenajat în zona peninsulară, pe bulevardul Tomis nr. 30, aproape de restaurantul Cin Cin şi de Muzeul de Artă Populară. La aceeaşi adresă funcţiona, în urmă cu mai bine de patru ani, înainte de alegerile din 2012, „Primăria Constănţenilor“, deschisă de Christian Gigi Chiru, fost aspirant la fotoliul de edil-şef al municipiului.
 
Despre clădirea de pe bulevardul Tomis nr. 30, presa relata că era deţinută de omul de afaceri Alexandru Marin, un partener de business al lui Ionuţ Barbu, cel care deţine suita de firme ce controlează publicitatea stradală din Constanţa, un apropiat al lui Elan Schwartzenberg.


 

De numele lui Alexandru Răzvan Marin s-au legat, la un moment dat, şi firmele SC Marincom SRL, SC Silva Prodimpex, SC Seară de Seară, SC Marincom Company, Oximoron, VLD Distribution Expert, A.R. Cliper Star, Top Cams, Amber Collection, R.R. Trust Consulting şi Brazi Shop.
 
Mai trebuie precizat ca Serghei Mizil deţine un apartament în Constanţa şi este un apropiat al lui Nicuşor Constantinescu. Iar aici putem să menţionăm că Mizil a avut legături de afaceri, de-a lungul timpului, şi cu ex-consilierul judeţean Cristian Zgabercea, finul lui Nicuşor Constantinescu, al cărui consilier personal a fost, actualmente producător general al TVR, ultimii doi menţionaţi fiind trimişi în judecată în dosarul fundaţiilor Thalia şi Fantasio.
 
De asemenea, în anul 2008, fostul şef al CJC, Nicuşor Constantinescu, s-a recules la căpătâiul defunctului Paul Niculescu Mizil, fost lider comunist, tatăl mondenului Serghei Mizil. De altfel, presa vremii relata că Serghei Mizil şi Mădălin Voicu, actual deputat de Constanţa, s-au întâlnit cu liderii PSD Constanţa de mai multe ori la agape tainice.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sediul firmei New Byblos SRL, controlată de Serghei Niculescu Mizil şi George Papari, mutat în Constanţa

30 Nov 2018 4835

Serghei Mizil, operat de urgență la un spital din Constanța. În ce stare este acesta

03 Sep 2018 5322

„Haleală criminală“ „La 2 Vagabonzi“, restaurantul lui Serghei Mizil, cu un meniu inedit şi plin de umor (galerie foto)

24 Sep 2016 39054

timpul.info Zahanaua roșie a lui Serghei Niculescu-Mizil

17 Aug 2016 3772

Un nou restaurant în zona peninsulară a Constanţei Serghei Mizil şi George Papari îşi deschid un nou local pe Tomis

23 May 2016 33161

Schimbare de acţionariat şi administrator la Byblos Mamaia

19 Nov 2014 3620