Sergiu Dorin Uzun, soțul fostei directoare de la SPIT, director cu delegare la AFIR Constanța. Avere și interese (DOCUMENTE)

Sursa foto: Facebook Virginia UzunSergiu Dorin Uzun a devenit șef Serviciu cu atribuții de director în cadrul Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanța. Uzun este soțul Virginiei Uzun, fostă Ștefănică, director al SPIT Constanța în mandatele de primar ale lui Radu Mazăre.

Acesta a preluat atribuțiile de director după ce, Constantin Herda, director general adjunct al Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și director al Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Constanța a preluat la rândul său atribuțiile de director regional, în locul Simonei Leoveanu, care a fost înlocuită din funcție în urmă cu aproximativ o lună.

Potrivit CV-ului atașat în secțiunea „documente", Uzun lucra în instituție încă din 2012.







Înainte de a ajunge la Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Sergiu Uzun a mai activitat în cadrul unnor societăți private, dar și la SPIT Constanța și la Primăria Eforie. De asemenea, Uzun deține și Asociația BlackSea Spa.

Acesta a ajuns în atenția presei, când activa în cadrul Eurolevel, ca manager de proiect, pentru elaborarea Planului de management pentru Situl Natura 2000 ROSPA 0076 Marea Neagră, în condițiile în care între SPIT-ul condus la acea vreme de soția sa, Virginia şi SC Eurolevel existaseră o serie de colaborări.

Potrivit declarației de avere de pe site-ul ANI, Sergiu Uzun deține împreună cu soția, Virginia Uzun un apartament de 113 mp dobândit în 2018, un teren intravilan de 24.7 mp și un autoturism, an de fabricație 2017.

La capitolul venituri, pentru ultima an fiscal, Sergiu Uzun a declarat salarii de aproximativ 120.000 lei de la AFIR și alocațiile celor două fetițe, în sumă de 5.000 lei.


De asemenea, potrivit declarației de avere, acesta are un credit la bancă, scadent în 2039, în valoare de 335.586 lei și s-a împrumutat de la Valentina Șefănică cu 75.000 de euro pe care trebuie să-i restituie în același an, 2039.

În declarația de interese, Sergiu Uzun a precizat că este președintele Asociația BlackSea Spa.

Declarațiile de avere și cea de interese pot fi consultate în secțiunea „documente".

 
Citește și:

 
Colaborarea cu Eurolevel continuă Cum a devenit soţul Virginiei Uzun managerul unui proiect de peste trei milioane de lei (document)
 

Dacă actele-ar vorbi... Sergiu al Virginiei Ştefănică, enigma din aria protejată ROSPA Marea Neagră (documente)







 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri din Constanța Constantin Herda, numit director la AFIR

10 Aug 2023 1588

O firmă apropiată familiei Uzun, de la SPIT, şi-a schimbat sediul

06 Sep 2016 3737