Servicii de consultanţă în domeniul digitalizării S-a semnat protocolul încheiat între Consorțiul CiTyInnoHub și Instituția Prefectului - Județul Constanța (FOTO)

Astăzi, 12 aprilie 2024, la sediul Instituției Prefectului - Județul Constanța, a fost semnat protocolul de colaborare pentru furnizarea de servicii de consultanţă în domeniul digitalizării, inovării și servicii de sprijinire a inovării, între Consorțiul CiTyInnoHub, prin coordonatorul său, Universitatea ’’Ovidius’’ din Constanța, reprezentată de către conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, în calitate de rector și Instituția Prefectului - Județul Constanța, reprezentată prin Silviu-Iulian Coșa, în calitate de prefect.


Potrivit unui comunicat pus la dispoziție de Prefectura Constanța, prin primul protocol semnat, „Consorțiul CiTyInnoHub” acordă Instituției Prefectului - Județul Constanța, fără contraprestaţie financiară din partea acestia, un set de servicii, produse şi procese digitale publice noi şi optimizate.

Acestea sunt rezultatul implementării proiectului intitulat: „ConsTanta INNovation Hub, un centru pentru transformarea digitală a IMM-urilor și a OSP-uri din SE României - CiTyInnoHub” și a Acordului de Grant semnat cu Comisia Europeană.

 ‘‘Am semnat cu Universitatea ’’Ovidius’’, coordonatorul „Consorțiului CiTyInnoHub”, un protocol de colaborare privind acordarea de asistență pentru digitalizarea activităților instituției. Un prim proiect este deja în curs de derulare: crearea unui platforme digitale pentru evaluarea stării de securitate din școli.

Faptul că am fost în aceste activități umăr lângă umăr, demonstrează că rolul digitalizării este acela de a ne conecta, pentru a lucra mai eficient împreună. Mulțumesc Universității ’’Ovidius’’ pentru faptul că a reușit să creeze acest hub digital și pentru că ne-a ales ca prim partener ’’, a declarat prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa. 


foto: Prefectura Constanța Citește și:

Facultatea de Medicină a Universității Ovidius din Constanța celebrează 34 de ani de învățământ medical constănțean

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prefectura Constanța Lansare a fișei de identificare a cazurilor de bullying în format electronic

16 May 2024 372

Prefectura Constanța a făcut recurs în dosarul privind anularea autorizației de construire pentru Wave House SRL

12 May 2024 1479

Prefectura cere anularea ei în instantă În 2023, Consiliul Județean Constanța a adoptat nelegal o hotărâre pe care secretarul județul a anunțat că nu o va contrasemna. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

02 May 2024 828

Ședință interinstituțională pentru siguranța școlară în județul Constanța

25 Apr 2024 537

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 529

Se cere anularea autorizației de construire Când s-ar putea lua o decizie în procesul dintre Prefectul Județului Constanța și Blue Ink Residence SRL?

14 Apr 2024 980

Amânare în dosarul în care Prefectura Constanța a chemat în judecată firma Sofi Leader Invest SRL

10 Apr 2024 589

La toamnă se va lua o decizie în procesul dintre Prefectura Constanța și Stely Metal SRL

10 Apr 2024 444

Prefectura Constanța cere anularea autorizației emise pentru MCG Private Residence SRL, care construiește la Năvodari

06 Apr 2024 3587

Căminul „Sf. Cuvios Ioan’’ din Constanța, în atenția autorităților. Ce nereguli au fost constatate

04 Apr 2024 789

Wave House SRL câștigă, pe fond, procesul deschis de Prefectura Constanța. Este vizată o autorizație de construire

31 Mar 2024 564

LIVE TEXT Ce măsuri pentru siguranță școlară au fost luate la nivelul județului Constanța, în luna februarie 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 592

LIVE TEXT Colegiul Prefectural. Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 748

Exclusiv Valul nou în magistratură! Cine sunt și de unde vin noii judecători din Constanța și Tulcea. Lista (DOCUMENT)

26 Mar 2024 3580

Justiție Constanța Se cere anularea autorizațiilor de construire pentru firma Aprilia Residence SRL

21 Mar 2024 726