Sfântul Andrei 2022. Mesaje și urări pentru cei care își aniversează onomastica

foto: Pixabay Sărbătoarea Sf. Apostol Andrei, Ocrotitorul României, este celebrată în fiecare an la data de 30 noiembrie.

În rândurile de mai jos am făcut o mică selecție de felicitări și mesaje care le-ar putea bucura ziua celor care poartă numele sfânt. 


Citește și: Sfântul Andrei. Sărbătoare cu cruce roşie. Tradiții și superstiții


”Fie ca toate lucrurile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească! Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

”La mulți ani de ziua ta, Andreea/Andrei!”

”La mulți ani, dragă Andreea/Andrei! Să ai parte de împliniri, iar viața să îți fie o încântare!”

”La mulți ani, Andreea! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu îmi luminezi mie viața. Fie-ți viața senină ca răsăritul de soare iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. Îți doresc o zi de neuitat care să țină o viață întreagă!”

„Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează, să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!”

”Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc și te ador!”


”Andreea, îți urez să ai o viață frumoasă ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”

”Felicitări, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!„

”Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule!”

”Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”

”Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! La Mulți Ani!”

”La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!”

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tragedie la Spitalul Județean Constanța! O mamă și copilul ei au murit. Ce spune Poliția

08 Mar 2023 6598

Mihai Lupu, Președintele CJC, vizită de lucru la Spitalul Județean Constanța. Una dintre problemele evidențiate de medici, timpul de așteptare al pacienților care se prezintă în UPU (VIDEO)

04 Feb 2023 982

Spitalul Județean Constanța, acord-cadru cu o firmă care l-a dat în judecată. Negociere fără publicare prealabilă, din cauza absenței concurenței pentru motive tehnice

23 Jan 2023 2304

Premierul Ciucă, mesaj de Sfântul Andrei „Tuturor celor care își aniversează astăzi ziua, le adresez toate urările de bine și le urez la mulți ani!“

30 Nov 2022 676

Sfântul Andrei 2022 Gigi Becali, prezent la „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din comuna Ion Corvin. Ce mesaj a avut pentru creștini (VIDEO)

30 Nov 2022 2831

Scandal la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. Au intervenit jandarmii. Ce s-a întâmplat cu două femei

30 Nov 2022 764

Vremea rece nu i-a ținut pe loc pe credincioși. S-au adunat cu mic cu mare la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din comuna Ion Corvin (FOTO+VIDEO)

30 Nov 2022 1659

Calendar ortodox 30 noiembrie 2022 Sfântul Andrei. Sărbătoare cu cruce roşie. Tradiții și superstiții

30 Nov 2022 1265

Ceremonial religios Jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine la Mănăstirea ,,Peştera Sf. Apostol Andrei``(FOTO)

30 Nov 2022 750

Pelerinaj la Peștera Sf. Andrei din județul Constanța. Programul activităților organizate cu această ocazie

29 Nov 2022 1364

Ce firme asigură mentenanța aparaturii medicale de la Spitalul Județean de Urgență Constanța

28 Nov 2022 1144

Piața Ovidiu, scena unui concert de Sfântul Andrei în organizarea Consiliului Județean Constanța

15 Nov 2022 7970

Minivacanța de la final de noiembrie. Iată cine beneficiază

06 Nov 2022 1363

Spitalul Județean Constanța dă peste două milioane de euro pe medicamentele pentru boli rare. Firmele câștigătoare au mii de contracte cu statul

12 Oct 2022 833

Calendar ortodox 4 iulie - Pomenirea Părintelui Andrei din Ierusalim, arhiepiscopul Cretei

04 Jul 2022 879