Gheorghe Frigioi, la ceas aniversar Sfârşit de săptămână în sărbătoare pentru primarul comunei Crucea

Unul dintre primarii cei mai iubiţi şi respectaţi de comunitatea locală, Gheorghe Frigioi, şi-a sărbătorit, sâmbătă, ziua de naştere alături de cei dragi. Născut în localitatea Rahmanu, din judeţul Tulcea, în 18 iulie 1954, primarul a fost „adoptat“ şi primit cu braţele deschise de către locuitorii comunei Crucea, care l-au ales în fruntea administraţiei publice locale încă din anul 2000. Deşi s-a născut în partea de nord a Dobrogei, sărbătoritul zilei a ales să se stabilească la Crucea, unde a câştigat încrederea oamenilor cu mult timp înainte de a lua decizia să candideze pentru funcţia de primar, devenind cunoscut localnicilor mai întâi ca învăţător. Din anul 1974 până în anul Revoluţiei, 1989, el a fost învăţător la şcoala din Stupina, iar mai apoi, până în anul 2000, a predat la şcoala din Crucea. În prezent se poate mândri că a contribuit, ca dascăl, la forma mai multor generaţii de elevi, unii dintre aceia devenindu-i, în timp, chiar colegi în Primărie. Vocaţia de dascăl a gospodarului-şef se vede în aproape tot ceea ce întreprinde. Tocmai de aceea, prezentul şi viitorul copiilor comunei sunt lucruri pentru care se zbate constant, copiii beneficiind lunar de activităţi recreative şi interactive, activităţi la care cei mai mulţi copii de la sate nu au acces. Şi, tot pentru viitorul copiilor, primarul a depus eforturi serioase pentru a-şi vedea pus în aplicare un proiect de suflet: acela de a le oferi celor mici o grădiniţă nouă şi modernă la Crucea. Lucrările de la această construcţie vor fi finalizate anul acesta. Tot anul acesta va fi finalizat şi proiectul care constă în extinderea şi reabilitarea sediului Primăriei.

Sărbătoritul zilei a terminat cursurile Facultăţii de Drept, este căsătorit şi are o fată, de care este foarte mândru. Primarul Gheorghe Frigioi a ales să candideze şi pentru a patra oară cu gândul de a duce la bun sfârşit proiectele începute şi în acelaşi timp şi-a propus iniţierea altora noi, care deja au început „să se mişte“, precum centrul de informare turistică, turbina eoliană sau o staţie de biogaz, care vor eficientiza costurile bugetare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autoritățile locale sunt în alertă! Ploile din ultimele ore au făcut ravagii la Crucea. Fântânile și grădinile oamenilor au fost inundate (galerie foto)

07 Jan 2016 2459

Proiecte de succes de milioane de euro Lucrările la reţelele de apă şi canalizare din satele comunei Crucea, la start

10 Nov 2015 2162

Firmă din Bulgaria, interesată de proiect Comuna Crucea se pregăteşte pentru demararea lucrărilor la reţeaua de apă şi de canalizare (document)

30 Sep 2015 2045

Gheorghe Frigioi - „Pot să mă declar mulţumit de ritmul lucrărilor“ Sediul Primăriei Crucea şi cel al grădiniţei, reabilitate la foc automat

26 Mar 2015 1803