She-Hulk Avocata apărării - serialul cu supereroi diferit de filmele convenționale din categorie

Lansat pe 18 august 2022, primul sezon al serialului She-Hulk: Avocata apărării constă în 9 episoade, iar acțiunea este destul de diferită față de cea obișnuită în filmele cu supereroi.
 
În prim-plan o avem pe Jennifer Walters (interpretată de actrița Tatiana Maslany), o avocată specializată în procese care implică supraoameni.
Aceasta trebuie să facă față vieții complicate de femeie singură la 30 de ani care a devenit un Hulk verde de 2 metri cu superputeri, după ce s-a contaminat accidental cu sângele vărului său, Bruce Banner (celebrul Hulk deja cunoscut publicului).

 


Acest serial american SF - comedie de acțiune și aventură cu supereroi a fost creat de Jessica Gao pentru serviciul de streaming Disney+, bazat pe Marvel Comics cu personajul She-Hulk, produs de Marvel Studios.
În rolurile importante se mai regăsesc actorii Jameela Jamil, Ginger Gonzaga, Mark Ruffalo, Josh Segarra, Mark Linn-Baker, Tess Malis Kincaid, Tim Roth, Benedict Wong, Renée Elise Goldsberry, Jon Bass și Charlie Cox.
 
Spre deosebire de alte personaje cu superputeri, Jennifer Walters nu își dorește abilitățile pe care le-a obținut.
Ea se confruntă așadar cu o viață complicată, cu multe emoții și alegeri ce trebuie făcute.
Poate fi considerat un serial clasic de comedie SF despre viața personală a unei femei, dar totul se schimbă în momentul în care se adaugă puterile speciale.
Apare așadar un personaj și mai complex, care luptă să se descopere pe sine și să înțeleagă modul în care ar trebui să acționeze ținând cont de toate detaliile.

Hulk, un personaj de top în universul Marvel

She-Hulk: Avocata apărării se bazează desigur pe succesul deja înregistrat de personajul Hulk, personaj ficțional, supererou din universul Marvel.
Monstru umanoid mutant, gigantic, verde, iradiat, cu o forță incredibilă și care nu își poate controla furia, Hulk a apărut prima dată în The Incredible Hulk #1, în mai 1962.

 
De la benzi desenate s-a ajuns la filme de succes: Hulk uriașul (2003) și Incredibilul Hulk (2008). În lumea Marvel, cunoscătorii spun despre Hulk că este în același timp supererou și antierou, căci, deși folosește de obicei forța sa în slujba binelui, este mânat adesea de furie. În urma expunerii accidentale la razele gamma în timpul detonării unei bombe experimentale, Banner este transformat fizic în Hulk.
 

Pentru că noul serial She-Hulk: Avocata apărării este parte din franciza Hulk, expunând însă o variantă feminină modernă, așteptările sunt foarte mari cu privire la audiență. Cel mai recent film cu Hulk, Incredibilul Hulk, a câștigat peste 260 de milioane de dolari încasări în cinematografe la nivel global. Incredibilul Hulk a câștigat 55,4 milioane de dolari în weekendul său de deschidere, devenind filmul de top la box office.

Jocurile video cu Hulk au cucerit o mulțime de fani

 Hulk este prezent în numeroase jocuri video online, chiar și în universul jocurilor de casino.
La păcănele online, de mare succes este considerat slotul Incredible Hulk lansat de Playtech în 2009.
The Incredible Hulk este un joc Marvel cu 3 linii X 5 role și 25 de linii de plată.

Exista chiar și varianta demo, unde poți încerca jocul fără nici un risc, pe site-urile de profil care oferă păcănele gratis.



La capitolul jocuri video există o mare densitate de titluri cu Hulk, fie că acesta este în prim-plan, fie că apare alături de alți supereroi.
Cele mai cunoscute sunt jocurile video Hulk și Incredible Hulk ce s-au lansat imediat după cele 2 filme cu aceleași titluri, în versiuni inclusiv pentru console Xbox și PlayStation.
 
Tot în lumea jocurilor cu personaje Marvel, mai nou este jocul video Marvel's Avengers din 2020, pentru PlayStation 4 și Xbox One.
Jocul este jucat dintr-o perspectivă la persoana a treia și are atât moduri single-player, cât și multiplayer.
Echipa de supereroi include nume precum Iron Man, Captain America, Hulk, Thor sau Ms. Marvel.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.