Şi-a completat obiectul de activitate Primarul Matei vrea grădină zoologică şi două hoteluri pe terenul de la SC Legmas SA

cap_3.jpgPrimarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, are planuri mari pentru terenul din afara oraşului, unde îşi are sediul firma pe care o deţine, SC Legmas SA. În scurt timp, poarte chiar anul acesta, edilul năvodărean vrea să facă, pe o suprafaţă de teren viran nefolosită, o grădină zoologică, unde să aducă animale nemaiîntâlnite. De altfel, se ştie pasiunea primarului pentru animăluţe de tot soiul, anul trecut, în ferma sa ajungând păuni şi veveriţe, alături de mai vechiul „locatar" struţul Rocco.

Pentru a-şi pune în aplicare acest plan, dar şi altele, de amenajare a unui hotel prin modernizarea unei clădiri aflate în curtea firmei sale, aparţinând unităţii militare care a funcţionat acolo, Matei a întreprins deja măsurile juridice pentru a putea proceda la acest tip de acţiuni în perioada următoare.

legmas_matei_nicolae_sursa_foto_observator_ro.jpgPotrivit datelor publicate în Monitorul Oficial al României nr. 1516/29.IV.2011, în urma Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor întrunită pe 14 aprilie, s-a completat obiectul de activitate a societăţii cu mai multe puncte: hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată, activităţi de alimentaţie pentru evenimente (catering), alte servicii de alimentaţie, parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere, restaurante, baruri şi alte activităţi, precum şi activităţi de întreţinere peisagistică. De asemenea, a fost aprobată data de 28 aprilie ca dată limită de înregistrare pentru identificarea acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor.

Potrivit celor declarate de primarul Nicolae Matei, planurile privind realizarea unei grădini zoologice s-ar putea pune în aplicare anul acesta, însă cele de amenajare a două hoteluri în zonă, dintre care unul prin reamenajarea unei clădiri existente, prin accesarea de fonduri europene, sunt planuri pe termen mai lung.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.