Simona Halep, în doliu. „Mereu ne-a iubit, iar pe mama a tratat-o întotdeauna cu blândețe”

Simona Halep trece prin momente extrem de grele, înaintea meciului de debut la ediția din acest an a turneului WTA de la Indian Wells. Jucătoarea de tenis din Constanţa a pierdut un membru important al familiei, despre care spune că mereu a iubit-o. Este vorba despre bunicul ei.
 

„Papu... un om deosebit, care astăzi s-a ridicat la Ceruri, un om cu un suflet bun, un om blând, nu-i plăcea niciodată cearta... Dar nici măcar atunci când m-a certat n-am putut să mă supăr pe el. El ne făcea mereu sa râdem cu felul lui glumeț. 

Când eram junioară, făcea glume, motivându-mă în același timp - și spunea că trofeele mele sunt din tinichea. Iar atunci când am reușit să ajung în top, a fost foarte mândru de mine, de faptul că am muncit și nu am cedat niciodată... și m-a prețuit. Mereu ne-a prețuit, mereu ne-a iubit, iar pe mama (nora lui) a tratat-o întotdeauna cu blândețe, apreciere și admirație. 
Un tată, un socru, un BUNIC cu suflet de aur. 
Dumnezeu să te odihnească, Papule. 
Mereu vei fi în sufletele noastre”, a scris, pe Facebook, în această seară, Simona Halep.

 
La scurt timp de la publicarea acestui mesaj, au curs mesajele de condoleanţe. Vă prezentăm câteva dintre ele:

„Condoleanţe, Simona, vine o vreme când cei dragi ne părăsesc, însă trebuie să avem putere să trecem mai departe aşa cum ei şi-ar fi dorit să facem, tu eşti o fată cu un caracter puternic şi cred că vei ieşi cu bine din această încercare! Bunicul tău a plecat într-o lume mai bună de unde va veghea asupra nepoatei lui dragi şi se va bucura pentru reuşitele ei, fii puternică Simona, luptă să reuşeşti în amintirea acestui om deosebit, după cu l-ai descris, suntem alături de tine. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

 

„Cuvintele noastre sunt doar vorbe, chiar dacă suntem din tot sufletul alături de tine. Plângi, fată dragă, dacă asta simţi, descarcă-ţi suferinţa, nu ţine în tine! Apoi, şterge-ţi lacrimile şi continuă să mergi înainte, nu te lasă doborâtă !Prezenţa bunicului ai să o simţi oriunde ai merge. La acest turneu, câştigă pentru el! Noi, cei de acasă te iubim şi te preţuim, pentru omul minunat care eşti!”

 

„Dumnezeu să-l odihnească! Cinste lui că ţi-a făcut copilăria şi adolescenţa frumoasă, pentru ca acum, ajunsă la maturitate, să străluceşti!”

 

„Condoleanţe, Simona! Papu sigur te va veghea şi te va ocroti de acolo de sus! Odihnească-se în pace!”
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep, participantă la evenimentul „Iluminare în roz“. „Sănătatea este cea mai importantă și o spun din tot sufletul“

02 Oct 2023 543

Miercuri, 27 septembrie 2023, Simona Halep își serbează ziua de naștere

27 Sep 2023 769

Simona Halep, suspendată patru ani. Hagi - „Suntem lângă ea 200%. Simona trebuie susținută, pentru că e un patrimoniu al României“ (VIDEO)

16 Sep 2023 1008

Editorial Simona Halep, în fața meciului carierei. Cel mai greu de până acum!

15 Sep 2023 1330

UPDATE ITIA a publicat decizia integrală a tribunalului independent în cazul Simona Halep. Cine i-a recomandat suplimentul incriminat (DOCUMENT)

14 Sep 2023 975

Simona Halep, suspendată patru ani. Horia Tecău - „Eu susțin nevinovăția Simonei. Sunt alături de ea“

14 Sep 2023 857

Halep, suspendată patru ani Deputatul Bogdan Huțucă „Simona, ne dorim să mai putem avea ocazia să vedem iubirea ta pentru tenis"!

13 Sep 2023 625

Suspendare de patru ani pentru Simona Halep Stere Halep - „E normal să fie dezamăgită, dacă unii vor să o scoată vinovată...“

13 Sep 2023 1366

Simona Halep, suspendată patru ani. Declarații la Constanța „Sunt șocată și dezamăgită. E o mare nedreptate. Voi lupta până la capăt!“ (VIDEO)

13 Sep 2023 2370

Simona Halep, suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj. Ce spune fratele sportivei (VIDEO)

12 Sep 2023 1397

Declarația oficială a WTA după ce Simona Halep a primit o suspendare de patru ani. Ce spun părțile implicate

12 Sep 2023 1001

Simona Halep va face apel împotriva suspendării de patru ani pentru dopaj

12 Sep 2023 615

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj! Prima reacție a sportivei de la Constanța

12 Sep 2023 1207

Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj!

12 Sep 2023 1315

Simona Halep a obținut o autorizație de construire de la Primăria Constanța

12 Sep 2023 2673