Sinan Musledin, șeful Serviciului Criminalistic din IPJ Constanța, la pensie. „Au fost ani plini de provocări, realizări dar și cu greutăți“ (FOTO)


Comisarul şef de poliţie Sinan Musledin, șeful Serviciului Criminalistic din IPJ Constanța, iese la pensie, de la data de 04 februarie!

Potrivit datelor oficiale, Serviciul Criminalistic execută atribuţiile ce revin poliţiei în domeniul cercetărilor la faţa locului, executării constatărilor tehnico-ştiinţifice şi a expertizelor necesare identificării autorilor faptelor antisociale.
 
Potrivit surselor noastre, Serviciul Criminalistic ar putea avea un nou șef de săptămâna viitoare.


Azi am încetat raporturile de serviciu cu Poliția Română prin trecerea în rezervă ... după aproape 29 de ani în Minister (4 la Academie și cca 25 doar la Serviciul Criminalistic) din care 16 ani jumate în funcția de șef Serviciu.

Dacă mă refer doar la anii în funcția pe care am ocupat-o până ieri, vă mărturisesc că au fost plini de provocări, realizări dar și cu greutăți ... care toate însumează cea mai complexă, completă și frumoasă EXPERIENȚĂ., a scris  Musledin  pe pagina de socializare. 


foto: facebook/ Sinan Musledin
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sinan Musledin, șeful Serviciului Criminalistic din IPJ Constanța, iese la pensie, de mâine

03 Feb 2023 1744

Interviu cu Sinan Musledin, şeful Serviciului Criminalistic din IPJ Constanţa. Poate fi păcălit aparatul poligraf?

23 Sep 2019 5885

Să cunoaştem Poliţia Constanţa! Serviciul Criminalistic, una dintre cele mai importante structuri din IPJ

12 Sep 2019 3359