Situația plajelor. Fără toaleta și șezlong. Ce spun operatorii din turism?


Luni, 24 aprilie, pe Plaja & Restaurant Hotel Citadel Boutique din Eforie Nord are loc evenimentul care anunță deschiderea sezonului estival 2023 pe Litoral în România!
 
Organizatorul evenimentului este Filiala Litoral-Delta Dunării a Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR), reprezintă 5 dintre destinațiile preferate vara, de turiștii care aleg Litoralul românesc sau Delta Dunării.

 Legat de lipsa de toalete și de șezlonguri pe plaja, Corina Martin a spus ca au fost anunțate târziu și organizate la fel de târziu licitațiile

 "Au fost scoase la licitație 200 de de sectoare de plaja și au fost adjudecate 80% din ele.

O sa crească prețul la șezlong și umbrela. Ce vor face turiștii? Operatorii care au câștigat plajele nu vor avea timp sa își amenajeze toalete, beach baruri, în sensul sa isi scoată autorizațiile de construire.  Dacă ne dorim si turiști trebuie sa fim conștienți cine se face vinovat ca nu exista facilitățile decente. Dacă vi se pare normal ca ministrul mediului iese și se declara incantat ca a închiriat sectoarele de plaja și spunând ca pe noi nu ne interesează sectoarele de plaja si ca treaba noastră este sa închiriem plajele la un preț mare.

Cum ne apară ministrul turismului pe noi?", a spus Corina Martin la eveniment. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.