Smiley si Anda Adam, la Zilele comunei Lipnita (galerie foto)

lipnita_01.jpgComuna Lipniţa a fost ieri, în sărbătoare. Locuitorii satelor componente au avut parte de un spectacol de zile mari şi au petrecut până la lăsarea serii.

lipnita_02.jpgPrimarul comunei Lipniţa, Florin Onescu, ne-a declarat că serbarea se află la cea de-a treia ediţie şi se doreşte a fi un eveniment cultural cu tradiţie. „Ne-am gândit să facem o tradiţie din această sărbătoare, mai ales că avem şi hramul Bisericii de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Urmărim să organizăm cel mai mare eveniment cultural de la Silistra şi până la Constanţa, pentru ca şi locuitorii din Lipniţa să se bucure de spectacolul oferit de unii dintre cei mai talentaţi artişti ai ţării", ne-a declarat primarul Onescu. Pe lista artiştilor invitaţi să cânte pentru locuitorii din Lipniţa, Canlia, Carvăn, Coslugea, Cuiugiuc, Goruni şi Izvoarele - satele componente ale comunei - s-au aflat multe dintre numele cunoscute ale scenei româneşti, cântăreţi de muzică populară şi pop-dance. Cu alte cuvinte, participanţii la Zilele comunei Lipniţa au avut ce vedea. Cu tot cu ploaia măruntă care a coborât peste comună la orele amiezii, petrecerea a fost una de neuitat. Cei care au înveselit atmosfera şi i-au făcut pe locuitorii comunei să se prindă în horă au fost: Mioara Velicu, Aurel Tămaş, Niculina Stoian, Benone Sinulescu şi Datina. Au mai urcat pe scena special amenajată Dan Helciug - Spitalul de Urgenţă, Smiley, iar spectacolul a fost închis de concertul susţinut de Anda Adam. Începând cu ora 22.30, Primăria şi Consiliul Local Lipniţa au organizat un bal la care au participat atât locuitori ai comunei, cât şi din satele învecinate. Potrivit primarului Onescu, organizarea Zilelor comunei Lipniţa a costat 15.000 de euro, la care s-au adăugat şi contribuţiile sponsorilor.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ionut

07 Jan, 2011 13:56

bravo domnule primar drumu de la lipnita la carvan nu se face ca nu este bani dar de concerte este bani feliciari domnuli primar

ionela ghigeanu

07 Jun, 2010 14:14

nu am fost dar va rog sa va tineti gura ca aveti un primar cum se cade va ros sal stapaniti sanatosi caci aveti detoate dar alti nici zapada deasta iarna nu a fost data de primar asa ca am fost si il cunosc de mica este un om super

sorin boicu

01 Jun, 2010 09:54

buna ziua domnul primar ,vreau sa va spun ca eu am fost foarte multumit de prestatiile depuse pana acum comunitatii noastre din comuna Lipnita in legatura cu festivalul care a avut loc in com noastra a fost unul de exceptii,avand pe scena nume consacrate eu pot sa la spun vip-uri,ca isi merita cu tot deplinul numele prin munca pe care o fac atunci cand vin si pe la noi sa ne bucure si sa ne scoata din problemele de zi cu zi ,pt ca si noi suntem oameni si meritam sa traim si noi putin cum traiesc cei de la oras,macar cu un festival care este al comunei noastre si sa pastrati obiceiul acesta cu orice pret,eu personal va multumesc pt tot cea ce faceti pentru comunitatea noastra,si vreau ca la anul sa fim sanatosi si sa-i mai aduceti pe:smiley,anda adam,si spitalul de urgenta.va multumim.

Iulia

31 May, 2010 23:27

Ar fi frumos sa se faca o datina din aceasta zi de 21 mai, iar fruntile acelor amarati sa se mai descreteasca, dar pe langa asta ar trebuii si o gospodarire mai buna a comunei, sa se vada si alte realizari.

cineva

25 May, 2010 22:03

vai, vai mai Cluci crezi ca nu te jtie lumea cine ejti ? nu faci altceva decat sa comentezi la adresa primarului si a primariei oare ai sa fi vreodata multumit de ceva Ai uitat ca ti-ai vandut un rinichi pe 50 de milioane sa faci rost de bani , tiai facut facut pensie de handicapat ititarasesti cracu ala sa te vada lumia ca esti handicapat . ce bine tia-r fi prins tie aia sasi sute dimilioane la alti nu te gandesti , chiar si ala lu ionita nu are altceva de facut decitsa comentez , voi destepti velichioiuli nu faceti decit sa stait pe inernet si sa purtati de grija primarului ca bine ziceti TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA , voi sinteti aia

baneasa

25 May, 2010 21:52

BRAVO D-NULE PRIMAR , FELICITARI PENTRU SPECTACOLUL ORGANIZAT CU OCAZIA ZILEI COMUNEI LIPNITA ,NICI`UN PRIMAR DE LA OSTROV SI PANA LA CONSTANTA NU A PUTUT ORGANIZA ASA CEVA. SUNT UN LUCRATOR AL PRIMARIEI BANEASA SI LA NOI IN "ORAS " NU AM VAZUT SI NICI NU O SA VEDEM VREODATA UN SPECTACOL ORGANIZAT DE CATRE PRIMARIE. SA MOARA DUSMANII DE CIUDA

ANONIM

22 May, 2010 09:47

CE RANJET FRUMOS AVETI AN FOTO(1)DL PRIMAR SI CAND VINE CETATEANUL LA PRIMARIE PT.AJUTOR DE ANMORMANTARE VA ANCRUNTATI IMEDIAT DE UNDE ATI PLATIT CONCERTUL?DIN BUZUNARUL DUMNEAVOASTRA SAU DIN BANI CONTRIBUABILILOR?NOSTIM NU?

IONITA IONEL GORUNI

22 May, 2010 09:38

ATI FOST CEL MAI TARE DOMNULE PRIMAR ONESCU DAR SA VEDEM DE UNDE STRANGETI 15.000 DE EURO SAI PUNETI AN BUGET LA LOC RUSINEA E DE PARTEA LUI MATALE.

CORCHES NICU&MIHAI

22 May, 2010 09:32

BRAVO DL.PRIMAR TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA.

cluci vasile goruni

22 May, 2010 08:43

CRED CA DOMNUL PRIMAR NU SPUNE SUMA REALA DATA LA CONCERT DAR CU 600 DE MILIOANE CARE I A DAT LA CONCERT PUTEA SA PUNA MACAR PIATRA PE DISTANTA LIPNITA GORUNI ASA CA DOMNULE PRIMAR ATI DAT CU SUTUL AN 600 DE MILIOANE CAND PUTEATI FACEA O INVESTITIE MAI MAI BUNA DUMNEAVOASTRA MAI BINE VA DUCEATI LA CONCERT LA ANDA ADAM LA IA CA NU AVEATI DE PIERDUT NIMIC ASA ATI RAMAS CU O GAURA AN BUGET DE 600 DE MILIOANE CARE LOCUITORI COM.LIPNITA TREBUIE S O ASTUPE VA MULTUMIM.

Articole asemanatoare

Black Coffee, DJ-ul desemnat Man of The Year în 2023, completează lineup-ul ediției 2024 a festivalului Untold

16 Apr 2024 439

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov

10 Apr 2024 260

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 443

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 2038

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 952

Expoziție de fotografie „Praguri”, a artistei Iris Maria Tușa, la Muzeul „Ion Jalea” Constanța

26 Mar 2024 569

Vernisajul expoziției „Praguri” al artistei Iris Maria Tușa este găzduit de Muzeul „Ion Jalea” Constanța

25 Mar 2024 519

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 624

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 952

Artist Talk susținut de Alexandru Rădvan la Muzeul de Artă Constanța

23 Feb 2024 571

Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Națională Constantin Brâncuși

19 Feb 2024 550

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 589

Expoziție de artă la Muzeul Marinei Române din Constanța

01 Feb 2024 889

Cunoscută artistă din România a murit chiar de ziua de naștere. Avea doar 38 de ani

22 Jan 2024 2413

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 913