Şocant! Cele două fetiţe răpite din judeţul Braşov ar fi fost violate de mai multe ori. Suspectul, reţinut de poliţişti

Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudCele două fetiţe, de 10, respectiv 12 ani, răpite de prietenul unui concubin al mamei ar fi fost obligate de suspect să întreţină cu el de mai multe ori raporturi sexuale. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Braşov,dDin cercetările efectuate în cauză a reieșit că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, prin exercitarea de constrângeri fizice și amenințări, ar fi forțat, pe rând, persoanele vătămate minore să întrețină mai multe raporturi și acte sexuale, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului și municipiul Buzău, dar și în localitatea Valea Nicovani din județul Prahova.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cele două minore au fost preluate de către un reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, fiind instituționalizate și internate în regim de urgență.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în cauză fiind întocmit 
dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și coruperea sexuală a minorilor", se mai arată într-un comunicat al IPJ Braşov.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant! Un bărbat este suspectat că și-ar fi violat de mai multe ori fetițele. Detalii incredibile din anchetă

29 Aug 2023 2236

Bărbatul care le-a răpit şi violat pe cele două fetiţe fusese eliberat în baza legii recursului compensatoriu din penitenciar

13 Nov 2022 1382

Antrenor de hanbdal condamnat la închisoare pentru că ar fi violat 7 fetiţe

10 Mar 2017 1992