Jidvei SRL, cea mai mare companie de vinuri din România, deschide două puncte de lucru în județul Constanța. Iată unde

Sursa foto - Facebook -Jidvei
 
  • Compania Jidvei are sediul social în Alba, a fost fondată în anul 1999 și se ocupă de cultivarea strugurilor.
  • Pachetul majoritar de acțiuni (99.99 %) este deținut de Claudiu Necșulescu, acesta fiind fiul lui Liviu Octavian Necșulescu, fondatorul Jidvei, decedat anul trecut. Restul capitalului social este deținut de SC Promotion SRL, cu sediul social în Constanţa.
 
Celebra firmă Jidvei, cea mai mare companie de vinuri din România, controlată de omul de afaceri Claudiu Necsulescu, preşedintele Organizației Naționale Interprofesională Vitivinicolă, deschide două puncte de lucru în județul Constanța!
 
La finele lunii trecute, a avut loc Adunarea Generală a Asociaţilor SC Jidvei SRL, fiind prezenţi Claudiu Necsulescu din partea Promotion SRL, Constanţa, și Claudiu Necsulescu, deținătorul pachetului majoritar de acțiuni.
 
În cadrul evenimentului, asociații SC Jidvei SRL au aprobat aprobat deschiderea unui punct de lucru în localitatea Cuza Vodă, ferma 1, judeţul Constanţa.  
 
De asemenea, asociații SC Jidvei SRL au mai aprobat deschiderea unui punct de lucru în localitatea Cernavodă, şos. Cochirleni nr. 1, judeţul Constanţa.
 
În cele două puncte de lucru se vor cultiva struguri.
 
Prezenta decizie a fost publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a cu numărul 2970 din data de 13 iulie 2022.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 21 iulie 2022, Claudiu Necsulescu apare în următoarele firme: Jidvei SRL, unde deține pachetul majoritar de acțiuni ( 99% din capital), Promotion SRL Filiala Blaj, Cetatea de Baltă SRL, Agrotrust Tirnava SRL, Green System Technology SRL, toate cu sediul în Alba, în DC Leasing Grup SRL, cu sediul social în București, dar și în SC Promotion SRL, cu sediul în Constanța. 
 

Mai trebuie precizat că patronul grupului Jidvei a mai controlat alte patru firme din Constanța, în prezent radiate, respectiv: Textil Promotion SRL, Gest Green Energy Sistem Tehnology SRL, Panaroma SRL și Fast Link Solution SRL.
 
Compania Jidvei are sediul social în Alba, a fost fondată în anul 1999 și se ocupă de cultivarea strugurilor.

 
Așa cum precizam și mai sus, pachetul majoritar de acțiuni (99.99 %) este deținut de Claudiu Necșulescu, acesta fiind fiul lui Liviu Octavian Necșulescu, fondatorul Jidvei, decedat anul trecut. Restul capitalului social este deținut de SC Promotion SRL, cu sediul social în Constanţa.
 
Compania Jidvei este administrată de Claudiu Necșulescu.
 
Jidvei are în prezent cinci puncte de lucru la nivel național (Cernavodă și Cuza Vodă din județul Constanța), București și Alba.
 
Aproape 100 de angajați 
 
Tot potrivit Confidas.ro, Jidvei SRL a încheiat un contract de achiziții publice în valoare totală de 13.800 lei, autoritatea contractantă fiind Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu, căreia i-a livrat viță de vie/material săditor.  
 
Pentru anul trecut (2021), cu 90 de salariați, compania Jidvei SRL a raportat o cifră de afaceri de 181.414.539 de lei, cheltuielile au fost de 220.943.712 de lei, în timp ce profitul net declarat a fost de 14.830.551 lei.
 
Promotion SRL - comerţ cu ridicata al animalelor vii
 
SC Promotion SRL, fondată în anul 1992, are sediul social în Constanţa, pe strada  Pescarilor și se ocupă de comerţul cu ridicata al animalelor vii.
 
Asociat unic și administrator este Claudiu Necşulescu, acesta deținând întreg pachetul de acțiuni.
 
Pentru anul trecut (2021), fără niciun salariat, SC Promotion SRL a raportat o cifră de afaceri de 0 lei, în timp ce cheltuielile au fost de 94.977 de lei. Profitul net declarat a fost de 2.430 lei.
 
Amintim că Liviu Octavian Necșulescu, fondatorul Jidvei, a murit anul trecut, la vârsta de 91 de ani. Originar din Brăila, cu afaceri în județul Alba, a fost înmormântat la Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
A murit Liviu Necşulescu, fondatorul Jidvei! Va fi înmormântat la Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Claudiu Necșulescu, patronul Jidvei, vrea să amenajeze un centru wellness cu hotel la Eforie Sud (DOCUMENT)

12 Sep 2023 1892

Afaceri Constanța Jidvei, mărci noi înregistrate la Constanța

02 Jun 2023 1338

Modificări importante în Jidvei SRL, cea mai mare companie de vinuri din România!

10 Aug 2022 1730

Doliu în muzica populară din România! Un mare artist a murit

17 Feb 2022 3247

Știați că….? Celebra cântăreață Veta Biriș s-a născut la această dată. În ce oraș a realizat primele înregistrări audio

11 Aug 2021 1891

A murit Liviu Necşulescu, fondatorul Jidvei! Va fi înmormântat la Constanța

10 Mar 2021 3852

InfoTrafic Rută alternativă pentru participanții la festivalul UNTOLD

04 Aug 2019 2048

Autorul unei amenințări cu rachete asupra unei fundații, identificat de procurori. A fost întocmit dosar penal

10 Apr 2019 1320