Societatea Taverna Constanţa va avea asociat unic. Cine s-a retras din firmă

Societatea Taverna Constanţa SRL a luat mai multe decizii în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor. Astfel, Drăgan Caranovic, Didu Marian, Aurelian Cacenco şi Virgil Jichitu-Siticov, cel din urmă fiind domiciliat în Constanţa, formând 100% din capitalul social, au luat mai multe hotărâri.
 
Astfel, s-a decis retragerea din societate şi din funcţia de administrator a lui Drăgan Caranovic, care şi-a cesionat cele 40 de părţi sociale, a 10 lei fiecare, către Virgil Jichitu-Siticov. Aceeaşi situaţie se aplică şi în cazul lui Aurelian Cacenco, care şi-a cesionat cele 30 de părţi sociale deţinute către Virgil Jichitu-Siticov. De asemenea, Didu Marian şi-a cesionat părţile sociale către Virgil Jichitu-Siticov. Astfel, Virgil Jichitu-Siticov devine asociat unic şi va deţine întreg capitalul social de 1.100 de lei, cu o cotă de participare de 100%. Societatea va fi administrată, cu puteri depline, de Virgil Jichitu-Siticov.
 
De menţionat este faptul că Virgil Jichitu-Siticov a fost cooptat recent în firmă de către foştii asociaţi, iar acum deţine în totalitate societatea.
 
Citeşte şi:
 
Modificări în cadrul firmei Taverna SRL
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Printre asociați, fostul șef al Gărzii Financiare Constanța Sufro Company SRL, firmă pe care funcționează Nikos Greek Taverna, își mută sediul social!

13 Dec 2023 1603

Răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru firma care deține restaurantele Nikos Greek Taverna

31 Oct 2023 1086

Răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru firma care deține Nikos Greek Taverna. Ce investiție se dorea

08 Aug 2022 3456

Trotuarele de pe bulevardul Aurel Vlaicu sunt impracticabile. Un constănţean, supărat rău de tot pe Confort Urban SRL

07 Aug 2018 3556

Vlahos Greek Taverna, mâncare grecească şi decor care te duce cu gândul la vacanţă (galerie foto)

24 Oct 2015 3022