Societăți dizolvate de Tribunalul Constanța, publicate în Monitorul Oficial. Lista completă

Monitorul Oficial al României a publicat societățile pentru care Tribunalul Constanța – Secția Civilă a pronunțat hotărâri judecătorești de dizolvare în temeiul art. 237 din Legea nr. 31/1990.

Art. 237 din Legea nr. 31/1990 prevede: (1) La cererea oricarei persoane interesate, precum si a Oficiului National al Registrului Comertului, tribunalul va putea pronunta dizolvarea societatii in cazurile in care:

a) societatea nu mai are organe statutare sau acestea nu se mai pot intruni;

b) Abrogata prin litera c) din Ordonanta de urgenta nr. 37/2011.

c) societatea si-a incetat activitatea, nu are sediul social cunoscut ori nu indeplineste conditiile referitoare la sediul social sau asociatii au disparut ori nu au domiciliul cunoscut sau resedinta cunoscuta;

c1) societatea s-a aflat mai mult de 3 ani in inactivitate temporara, anuntata organelor fiscale si inscrisa in registrul comertului; termenul de 3 ani curge de la data inscrierii in registrul comertului a mentiunii privind starea de inactivitate temporara a societatii;

d) societatea nu si-a completat capitalul social, in conditiile legii.

(2) Dispozitiile alin. (1) lit. c) nu sunt aplicabile in cazul in care societatea a fost in inactivitate temporara, anuntata organelor fiscale si inscrisa in registrul comertului. Durata inactivitatii nu poate depasi 3 ani.

(3) Hotararea tribunalului prin care s-a pronuntat dizolvarea se inregistreaza in registrul comertului, se comunica directiei generale a finantelor publice judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, si se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a, pe cheltuiala titularului cererii de dizolvare, acesta putand sa se indrepte impotriva societatii.

(4) In cazul mai multor hotarari judecatoresti de dizolvare, pentru situatiile prevazute la alin. (1), publicitatea se va putea efectua in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a, in forma unui tabel cuprinzand: codul unic de inregistrare, denumirea, forma juridica si sediul societatii dizolvate, instanta care a dispus dizolvarea, numarul dosarului, numarul si data hotararii de dizolvare. In aceste cazuri, tarifele de publicare in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a, se reduc cu 50%.


(5) Orice persoana interesata poate face numai apel impotriva hotararii de dizolvare, in termen de 30 de zile de la efectuarea publicitatii potrivit prevederilor alin. (3) si (4). Apelantul va depune o copie a apelului la oficiul registrului comertului la care este inregistrata societatea a carei dizolvare a fost pronuntata.

(6) La data la care hotararea judecatoreasca de dizolvare ramane definitiva, persoana juridica intra in lichidare, potrivit prevederilor prezentei legi.

(7) Daca in termen de 3 luni de la data la care hotararea judecatoreasca de dizolvare a ramas definitiva nu se procedeaza la numirea lichidatorului, judecatorul delegat, la cererea oricarei persoane interesate, numeste un lichidator de pe Lista practicienilor in reorganizare si lichidare, remunerarea acestuia urmand a fi facuta din averea persoanei juridice dizolvate sau, in cazul lipsei acesteia, din fondul de lichidare constituit in temeiul prevederilor art. 4 alin. (6) din Legea nr. 85/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

(71) Hotararile judecatoresti pronuntate in conditiile alin. (7) se comunica lichidatorului numit, se publica pe pagina de internet a Oficiului National al Registrului Comertului si se afiseaza la sediul oficiului registrului comertului in care este inmatriculata societatea comerciala dizolvata.

(8) Daca judecatorul delegat nu a fost sesizat, in conditiile alin. (7), cu nici o cerere de numire a lichidatorului in termen de 3 luni de la expirarea termenului prevazut la alin. (7), persoana juridica se radiaza din oficiu din registrul comertului, prin incheiere a judecatorului delegat, pronuntata la cererea Oficiului National al Registrului Comertului, cu citarea partilor, conform dreptului comun.

(9) Incheierea de radiere se inregistreaza in registrul comertului, se comunica persoanei juridice la sediul social, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si directiilor generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti, pe cale electronica, si se afiseaza pe pagina de Internet a Oficiului National al Registrului Comertului si la sediul oficiului registrului comertului de pe langa tribunal, in raza caruia societatea isi are inregistrat sediul.

(10) Bunurile ramase din patrimoniul persoanei juridice radiate din registrul comertului, in conditiile alin. (8) si (9), revin actionarilor.

Lista societăților dizolvate:

Mini Devert Style SRL, cu sediul în satul Petroșani, comuna Deleni, județul Constanța;
C&N Market SRL, cu sediul în orașul Ovidiu;
Jazz Coffe SRL, cu sediul în municipiul Constanța;
Stuff Stock SRL, cu sediul în municipiul Constanța;
Trans Efo SRL, cu sediul în localitatea Eforie Nord;
Vitico International SRL, cu sediul în municipiul Constanța ;
Trianca SRL, cu sedul în satul Schitu, comuna Costinești, județul Constanța ;
Adycern Invest SRL, cu sediul în satul Palazu Mic, comuna Mihail Kogălniceanu, județul Constanța ;
Total Workout SRL, cu sediul în municipiul Constanța ;
Ital Ferrero Gianni SRL, cu sediul în comuna Valu lui Traian, județul Constanța;
Geo-Mih Fructe SRL, cu sediul în comuna Cumpăna, județul Constanța ;
Ital-Rom Euro Trade SRL, cu sediul în municipiul Constanța ;
Senia&Octav SRL, cu sediul în municipiul Constanța;
LTS Group Transport International SRL, cu sediul în Năvodari, județul Constanța;
Nantius Com SRL, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța;
Business Center Viomad SRL, cu sediul în satul Schitu, comuna Costinești, județul Constanța;
Bol Kismet SRL, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța;
Leno Impex 2000 SRL, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța;
Construserman SRL, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța;
Mony Pan SRL, cu sediul în Cernavodă, județul Constanța;
Martel Shipping SRL, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța;
One Chance Intermed SRL, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța;
Personal Expert, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța;
Energetehnic SRL, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța;
BP Consult Est SRL, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța;
Unic Denis SRL, cu sediul în comuna Valu lui Traian, județul Constanța ;
Galake SRL, cu sediul în satul Schitu, comuna Costinești, județul Constanța;
Aka Plast 21 SRL, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța;
 Millenium KPK SRL, cu sediul în municipiul Constanța, județul Constanța.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru persoane arestate de Tribunalul Constanța, la cererea procurorilor DIICOT! (MINUTĂ)

28 Mar 2024 222

Primarul din Constanța, obligat să emită un nou certificat de urbanism pentru un teren de 8.000 de metri pătrați, din Mamaia. Fără mențiuni despre Dosarul Retrocedărilor! (MINUTA)

27 Mar 2024 552

„Voi candida și voi și câștiga Primăria Năvodari!“ Tribunalul Constanța a respins cererea lui Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, privind reabilitarea (MINUTĂ)

27 Mar 2024 802

Tribunalul Constanța - Avizul pentru restricțiile din Peninsulă, emis după adoptarea Regulamentului pentru Zona Peninsulară! De ce râmân stâlpișorii în picioare (MOTIVARE)

27 Mar 2024 580

Arestare de ultim moment la Tribunalul Constanța!

27 Mar 2024 624

Medicul „vedetelor“ Hussein Shamieh a ajuns la Tribunalul Constanța! Cere revocarea controlului judiciar (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 548

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 637

Justiție Constanța Florentina Țigmeanu, fostul director de la Școala „Gheorghe Țițeica” Constanța, va primi daune morale de 4.000 de euro!

26 Mar 2024 772

Decizie definitivă Cambela Prod SRL pierde procesul cu Primăria Constanța. Trebuie să desființeze lucrările efectuate la un imobil

25 Mar 2024 3966

Decizia nu este definitivă Prefectul județului pierde procesul cu CLM Constanța. Este vizat proiectul „Stop depresia"!

25 Mar 2024 398

Clubul de Volei Municipal Tomis Constanţa, în faliment! Dosarul, amânat la tribunalul Constanța

25 Mar 2024 391

Tribunalul Constanța, despăgubiri dublate pe Legea 10 pentru o prăvălie cu beci de pe Șoseaua Mangaliei, preluată abuziv de comuniști!

24 Mar 2024 710

Tribunalul Constanța anulează mai multe dispoziții emise de Primarul comunei Corbu, la cererea prefectului

24 Mar 2024 553

Firma care deține lanțul Profi, la judecată cu Protecția Consumatorilor Constanța

24 Mar 2024 559

Achitare la Tribunalul Tulcea, într-un dosar al DNA Constanța! Vizat, „obiectivul turistic sat pescăresc tradițional“ (MINUTĂ)

24 Mar 2024 968