Societăţile Cambela Prod SRL şi Highlife Properties SRL au fuzionat. Care au fost motivele acestei decizii

Cambela Prod SRL, societate absorbantă, cu sediul social în satul Stejaru, comuna Stejaru, judeţul Tulcea, deţinută de asociatul unic Bela Tănase, şi Highlife Properties SRL, societate absorbită, cu sediul social în satul Stejaru, comuna Stejaru, judeţul Tulcea, au fuzionat.
 
În urma hotărârilor asociaţilor celor două societăţi participante la fuziune, adică decizia nr. 1 din 12.04.2017 şi decizia din 14.04.2017, prin care s-au hotărât condiţiile şi elaborarea prezentului proiect de fuziune a celor două societăţi comerciale prin absorbţie, şi ca urmare a bilanţurilor contabile întocmite la data de 31.03.2017, ambele societăţi au elaborat prezentul proiect de fuziune, fără numirea unui expert de specialitate şi fără întocmirea unor rapoarte de evaluare.
 
Fuziunea prin absorbţie a celor două societăţi comerciale este motivată de faptul că acestea au acelaşi sediu social, aceleaşi interese şi aceeaşi conducere, administratorul ambelor societăţi fiind Bela Tănase. Din punct de vedere economic, fuziunea este motivată de faptul că ambele societăţi au în vedere ca activităţi economice dezvoltarea imobiliară. SC Cambela Prod SRL are deja construite trei ansambluri de blocuri de locuinţe în Constanţa, locuinţe care au fost avizate de Inspecţia de Stat în Construcţii, încadrate din punct de vedere arhitectural în peisajul urbanistic al oraşului Constanţa şi care au fost vândute 100%. SC Highlife Properties SRL are în proprietate un teren pe care intenţiona să construiască un ansamblu rezidenţial şi are nevoie de expertiza şi puterea financiară a SC Cambela Prod SRL.
 
Cele două societăţi, odată cu acordul de fuziune, consideră că vor putea asigura o politică de marketing şi managerială unitară pentru derularea activităţilor care intră în obiectul lor de activitate, folosirea optimă a resurselor materiale umane, logistica de care dispun, folosirea parteneriatelor deţinute.
 
Decizia de fuziune a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
Citeşte şi:
 
Investitorul Bela Tănase, care dorea să construiască lângă CCINA, mai bifează o afacere imobiliară. De data asta, în Mamaia
 
Cristina Şerbu şi Cambela Prod SRL s-au adresat APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în coasta CCINA (document)
 

Constănţenii nu vor blocuri noi pe bulevardul Lăpuşneanu Dezbatere publică cu scântei pentru PUZ-ul iniţiat de Bela Tănase (galerie foto)
 
UPDATE. A început dezbaterea publică asupra propunerilor PUZ-ului privind zona bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - aleea Argeşului, bloc S6 (galerie foto)
 
Constanţa spune NU betoanelor Construcţia unor blocuri pe bulevardul Lăpuşneanu scoate oamenii în stradă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai mulți investitori voiau să ridice blocuri în zonă Primăria Constanța vrea să exproprieze mai multe terenuri de pe bulevardul Lăpușneanu. A atribuit contractul pentru realizarea documentațiilor!(DOCUMENT)

25 Mar 2024 5625

Decizie definitivă Cambela Prod SRL pierde procesul cu Primăria Constanța. Trebuie să desființeze lucrările efectuate la un imobil

25 Mar 2024 5470

APM Constanța Cine ridică un bloc de 8 etaje în Palazu Mare?

06 Mar 2024 813

Cambela Prod SRL, controlată de afaceristul Bela Tănase, a pierdut procesul cu Poliția Locală Constanța

05 Mar 2024 1300

O asociație de proprietari din Constanța a obținut anularea autorizației de construire pentru un bloc cu patru etaje! Cazul, ajuns la Curtea de Apel

20 Feb 2024 7348

Cambela Prod, certificat de urbanism de la Primăria Constanța

30 Jan 2024 1116

Cambela Prod vrea să ridice două blocuri de 7 etaje pe strada Rozelor, din Constanța

19 Oct 2023 1867

PUZ-ul pentru ansamblul rezidențial pe care afaceristul Tănase Bela vrea să-l ridice pe fosta bază RATC, în consultare publică (DOCUMENT)

13 Oct 2023 2925

Cambela Prod, certificat de urbanism pentru un bloc de 7 etaje pe strada Rozelor din Constanța

06 May 2023 2110

Proiectul a fost respins! Consilierii municipali USR Constanţa se vor opune aprobării PUD pentru un bloc cu 6 etaje pe strada Rozelor din cartierul Palazu Mare

27 Dec 2022 2646

Comisia de urbanism a municipiului Constanța. Investițiile Isaran Green, Cambela Prod, Comtrans și parcarea supraetajată de la Casa de Cultură, pe ordinea de zi

04 Nov 2022 2531

Cambela Prod SRL realizează PUZ pentru o investiție la Lumina. Despre ce este vorba

03 Oct 2022 5944

Plan Urbanistic de Detaliu inițiat de Cambela Prod SRL pentru un nou imobil de locuințe în Palazu Mare (DOCUMENTE)

04 May 2022 2688

Cambela Prod SRL construiește o parcare pentru investiția de pe strada Păpădiei din Palazu Mare

21 Mar 2022 2550

Autorizație de construire pentru supraetajarea unui bloc în Palazu Mare! Cine este investitorul

18 Mar 2022 2341