Șofer băut și cu permisul anulat, depistat în Portul Constanța. Ce alcoolemie avea

foto: Pexels
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, în Portul Constanța, un cetățean român, conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere anulat.

În data de 18.03.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pentru control, în poarta de acces numărul 5 a Portului Constanța, un autoturism condus de către un cetățean român în vârstă de 54 de ani., anunță Garda de Coastă. 

Întrucât nu deținea niciun document asupra sa, s-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date constatându-se faptul că are permisul de conducere anulat.

Totodată, întrucât emana halena alcoolică, a fost condus la sediul Poliției Rutiere Constanța, fiind testat cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind de 1.01 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate la Spitalul Județean de Urgență Constanța probe biologice de sânge.

De asemenea, autoturismul în cauză nu figura cu poliță de asigurare obligatorie valabilă., mai punctează sursa citată. 

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul anulat și sub influența băuturilor alcoolice, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 1870 lei.

Iată un alt caz asemănător:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, pe raza localității Vadu Oii, un cetățean român, conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere.


În data de 18.03.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au oprit pentru control, pe raza localității Vadu Oii, un autoturism înmatriculat în Germania, în care se aflau două persoane, condus de către un cetățean român în vârstă de 26 de ani., mai transmite Garda de Coastă. 

S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, persoana aflată pe locul din dreapta, un bărbat de 30 de ani, era proprietarul autoturismului.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Hârșova, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

foto: Garda de Coastă


Bărbat de 35 de ani depistat în zona localității Ostrov conducând un autoturism având dreptul de a conduce suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, pe D.N. 3, în zona localității Ostrov, un cetățean român, conducând un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

În data de 18.03.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrob au oprit pentru control, pe D.N.3 în zona localității Ostrov, un autoturism înmatriculat în România, condus de către un cetățean român în vârstă de 35 de ani., mai transmite sursa citată. 

S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat., au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi șoferi, trași pe dreapta de Poliție la Constanța și Ovidiu! S-a lăsat cu dosare penale

19 Apr 2024 309

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 489

IPJ Bistrița-NăsăudDosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

17 Apr 2024 234

IPJ GalațiEvenimente

17 Apr 2024 239

Un șofer de 49 de ani, la un pas de coma alcoolică, depistat în Medgidia, județul Constanța

16 Apr 2024 358

IPJ Constanța Băuți și fără permis, prinși la volanul aceluiași tractor

15 Apr 2024 259

Aproximativ 1000 de șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore

14 Apr 2024 429

Inconștiență la volan! Șofer în comă alcoolică, depistat în trafic pe strada Poporului din Medgidia

12 Apr 2024 768

IPJ GalațiLa volan fără permis de conducere

12 Apr 2024 245

DGAMureș -Inculpat reținut după ce a pretins că ar avea influență pentru obținerea unui permis de conducere

12 Apr 2024 268

Justiție Constanța Mugur Mitrana, primarul din 23 August, la judecată cu Poliția - „Mă întorceam de la munte și aveam 0,03% alcool în sânge. E o nebunie cu etilotestele astea!“

11 Apr 2024 797

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști în județ și municipiul Constanța

10 Apr 2024 574

IPJ ClujTânăr surprins pe raza localității Berindu fără permis de conducere

09 Apr 2024 247

În comuna Tortoman, județul Constanța Tânără depistată de polițiști la volanul unei mașini fără permis de conducere. S-a întocmit dosar penal

08 Apr 2024 523

IPJ GalațiLa volan fără permis de conducere

08 Apr 2024 243