Șofer băut și drogat, depistat în Năvodari. Ce alte nereguli au depistat poliţiştii rutieri

Mai multe infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni. 


În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 67 de ani, care a condus un autoturism în comuna Valul lui Traian, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.




La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe DN 38, în comuna Topraisar, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.




La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pescăruș din muncipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.








La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lanului din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar aparatul Drug-Test a indicat o valoare pozitivă pentru cocaină.




La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 01.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dezrobirii din muncipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.










La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 04.10, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Amurgului din comuna Corbu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.




În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.








Sursa foto: Pexels  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi șoferi, trași pe dreapta de Poliție la Constanța și Ovidiu! S-a lăsat cu dosare penale

19 Apr 2024 251

Știri Constanța Șofer oprit pe aleea de acces către Satul de Vacanță. Ce a descoperit Poliția?

19 Apr 2024 384

IPJ Constanța Șicanare-n trafic, urmată de amenințare cu pistol, la Eforie Sud

19 Apr 2024 446

IPJ ArgeșReținuți de polițiști

18 Apr 2024 232

Percheziții în Constanța Peste 15 vehicule folosite în operațiuni ilegale cu deșeuri, sechestrate (FOTO)

18 Apr 2024 589

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1013

Percheziții la Constanța într-un dosar de tentativă de tâlhărie calificată Doi constănțeni, acuzați că ar fi intrat în casa unei femei pe care au bătut-o (VIDEO)

18 Apr 2024 565

IPJ Bistrița-NăsăudDosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

17 Apr 2024 233

Percheziții în municipiul Constanța, Năvodari, Lumina, Topraisar și Dulcești (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 752

IPJ Argeș Acțiuni desfășurate de polițiștii argeșeni, în sistem integrat, pentru asigurarea ordinii publice

16 Apr 2024 278

Poliția Municipiului București - Cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

16 Apr 2024 282

IPJ Constanța În nici 24 de ore, accidente cu șoferi băuți sau drogați

16 Apr 2024 456

Percheziții într-un dosar penal de înșelăciune și fals în declarații, în Constanța

16 Apr 2024 509

IPJ Constanța Băuți și fără permis, prinși la volanul aceluiași tractor

15 Apr 2024 257

Mai multe persoane condamnate într-un dosar penal privind vaccinări fictive anti-Covid. Incredibil ce au stabilit anchetatorii

15 Apr 2024 528