Solid House SRL, premiată de CCINA la Topul Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa (galerie foto)

Cea de-a XXV-a ediţie a „Topului Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa”, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a avut loc joi seara, la Complexul Melody din Mamaia.
 
Topul Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa a fost realizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în baza prevederilor metodologiei unice, aprobată de conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a României. Pentru realizarea topului judeţean al societăţilor au fost prelucrate, utilizând o platformă online naţională, creată de Camera de Comerţ şi Industrie a României, datele conţinute în bilanţurile financiar-contabile depuse de societăţile din judeţul Constanţa la sfârşitul anului 2017.

La categoria „Întreprinderi mijlocii“ a Topului Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa” societatea Solid House SRL a primit premiu I.

„Mulţumim, în primul rând, clienţilor pentru încrederea acordată şi pentru susţinerea de a continua seria de proiecte ambiţioase, definite prin calitate, seriozitate şi implicare. Nu în ultimul rând, mulţumim Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa pentru organizarea acestui minunat eveniment, unde an de an ne sunt recunoscute eforturile şi performanţele. Promisiunea noastră pentru anul viitor este de a ne perfecţiona, de a oferi tehnologii şi materiale de ultima generaţie, clienţii noştri având parte de apartamente moderne, confortabile şi sigure în ansambluri rezidenţiale adaptate nevoilor lor. Următoarele două mari proiecte pentru viitorul an sunt în Constanţa pe strada Corbului, zona Intim, iar pentru Mamaia, zona Butoaie, cu peste 500 de apartamente de lux“, au transmis reprezentanţii Solid House SRL.
 
„Ne aflăm la această a 25-a ediţie a topului, în care am luat în considerare cei 28.291 de agenţi economici care şi-au depus bilanţul. Am acordat 73 de premii de excelenţă. Această cifră creşte de la an la an, este un semn bun şi unul rău. Semnul bun este acela că, aceste societăţi performează în continuare, iar semnul rău este că jucătorii din Constanţa au rămas cam aceiaşi. Nu au apărut alţi jucători noi în planul constănţean. Adresăm sincere felicitări tuturor firmelor prezente în acest catalog şi le urăm mult succes în activitatea lor viitoare!“, a transmis Mihai Daraban, preşedintele CCINA Constanţa şi preşedinte al  CCIR.
 
SC Solid House SRL se ocupă cu „lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti“, fiind cunoscută ca dezvoltator imobiliar, care a ridicat mai multe blocuri de locuinţe în Constanţa şi în staţiunea Mamaia. În anul 2016, societatea a declarat o cifră de afaceri de 29.129.239 de lei şi un profit de 8.657.387 de lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2741

Achiziții Constanța La Grădinița nr. 33, lucrări de reparații în valoare de peste 360.000 lei (DOCUMENT)

27 Jun 2023 1102

Solid House și Mesta Marmură și Travertin au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

28 Oct 2022 4875

Trofeu de excelenţă acordat de CCINA Dezvoltatorul imobiliar Solid House SRL, locul I în „Topul firmelor din judeţul Constanţa 2018“ (galerie foto)

01 Nov 2019 6025

CCINA Constanţa şi OSIM Bucureşti premiază inovaţia „Trofeul Creativităţii“ a ajuns, în acest an, la Sterk Plast SRL (galerie foto)

28 Nov 2018 2897

Confort maxim şi siguranţă Proiecte rezidenţiale, oferite de Solid House în zona Sabroso Brătianu şi pe malul lacului Siutghiol (galerie foto)

12 Oct 2018 5668

Mesta Marmură şi Travertin SRL şi Solid House SRL, în Topul Naţional al Firmelor Private din România şi în Topul Judeţean al Societăţilor din Judeţul Constanţa 2016 (galerie foto)

03 Nov 2017 7522

Mesta Marmură şi Travertin SRL şi Solid House SRL, premiate de CCINA Constanţa

31 Oct 2015 4527