Sondaj despre modul în care agenții economici locali, rezidenții și vizitatorii percep zona Cora – Brătianu din municipiul Constanța

  • Primăria municipiului Constanța organizează consultare publică pentru determinarea valorii estimate a serviciului de analiză-percepția utilizatorilor de drumuri aferentă proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe”
  • Se va achiziționa un serviciu ce presupune culegerea de date despre modul în care agenții economici locali,rezidenții și vizitatorii accesează și percep zona Cora Brătianu (intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei, precum și zona adiacentă intersecției, aproximativ 200 m pe fiecare braț al intersecției)
  • Consultarea va avea loc pe 11.12.2020 în sistem electronic


Primăria municipiului Constanța organizează consultare publică pentru determinarea valorii estimate a serviciului de analiză-percepția utilizatorilor de drumuri aferentă proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe”.

Potrivit anunțului municipalității, se va achiziționa un serviciu ce presupune culegerea de date despre modul în care agenții economici locali,rezidenții și vizitatorii accesează și percep zona Cora –Brătianu (intersecția Bulevardului I.C. Brătianu cu străzile Dezrobirii și Cumpenei, precum și zona adiacentă intersecției, aproximativ 200 m pe fiecare braț al intersecției), necesare realizării activităților proiectului ”Multi-modal Optimisation of Road-space in Europe” –MORE.

Datele vor fi colectate prin aplicarea chestionarelor pe parcursul unei zile lucrătoare din săptămână, când condițiile meteo sunt bune.

Eșantionul reprezentativ se va realiza în funcție de tipul de intervievat (agenți economici locali, rezidenți și vizitatori), gen și grupe de vârstă (18 –35 / 36 –49 / 50 –70 / peste 70)și va cuprinde minim 150 de persoane.

Datele culese vor fi interpretate și se va prezenta un raport care va include cel puțin următoarele informații: a)perioada când a fost realizată culegerea de date; b)echipa care a realizat culegerea și procesarea datelor; c)metodologia utilizată pentru culegerea și procesare datelor; d)descrierea eșantionului recenzat;e)rezultatele obținute în urma interpretăriidatelor, în format tabelar și sub formă degrafice.

Durata contractului: 30 zile de la emiterea Ordinului de îcepere.

Data limită de transmitere propuneri: 09.12.2020 iar consultarea va avea loc pe 11.12.2020.

Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic, orice persoană/organizație interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate a achiziției serviciului de analiza-percepția utilizatorilor de drumuri aferentă proiectului multi-modal Optimisation of Road-space in Europe, la adresa de mail proiecte@primaria-constanta.ro. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitație. Primăria municipiului Constanța cumpără servicii cadastrale

27 Feb 2021 619

Modificări importante în Consiliul de Administrație al societății Confort Urban Constanța

26 Feb 2021 551

SCJU Constanța pregătește achiziția serviciului de întreținere și reparare a instalațiilor de stingere a incendiilor

26 Feb 2021 499

Primăria Constanța pregătește achiziția de toalete modulare, racordabile la rețelele de utilități

25 Feb 2021 245

Au fost numiți noii administratori provizorii ai societății Utilități Publice - Gospodăria Comunală SRL din Cernavodă

25 Feb 2021 288

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța organizează licitație pentru servicii de pază

25 Feb 2021 586

Licitație. Consiliul Județean Constanța se aprovizionează cu produse de protocol

16 Feb 2021 326

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, undă verde pentru reabilitarea și modernizarea DJ 223, pe tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin

16 Feb 2021 684

Licitație. Municipalitatea pregătește stațiile de reîncărcare pentru autobuzele electrice care vor ajunge la Constanța

15 Feb 2021 320

CNSC a decis. Metalgan Company SRL va furniza mobilierul urban în municipiul Constanța

15 Feb 2021 369

Decizie CNSC. Administrația Rezervației Biosfera Delta Dunării trebuie să motiveze respingerea unei oferte în cadrul unei licitații importante

15 Feb 2021 456

Consiliul Județean Constanța achiziționează o bază de date online ce cuprinde legislația României și cea a UE

13 Feb 2021 479

ISC Sud-Est are în aria sa de competenţă 6 județe, prin care și Constanţa. Legea privind desființarea Inspectoratelor Regionale de Stat în Construcţii, în dezbatere publică

13 Feb 2021 498

Ce indemnizație încasează Gabriel Monea din postura de administrator provizoriu al Societății Naționale Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu

12 Feb 2021 1193

Licitație pentru legitimațiile de serviciu ale angajaților Primăriei Cernavodă

10 Feb 2021 308