Sorina Pintea, ministrul Sănătății, declarații despre evenimentul din Săpoca

Un pacient internat la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri pentru Siguranță Săpoca pentru alcoolism, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a omorât cinci persoane și a rănit alte opt, cu un stativ de perfuzii.
 
Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a declarat luni seara că suspiciunea sa este că agresorul de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a fost deranjat de prezența unui alt pacient, care fusese pus în același pat cu el, relatează Digi24.

În plus, ministrul Sănătății crede că asistentelor care erau de gardă în noaptea cu pricina li s-a făcut frică.

 „Probabil că ancheta va explica exact ce s-a întâmplat referitor la timp, faptul că nu a auzit nimeni, deşi uşile erau deschise la saloane, pentru că noaptea se face rondul şi se supraveghează pacienţii, sunt mai multe inadvertenţe, probabil că filmările vor spune mai mult din ceea ce s-a întâmplat acolo”, a mai declarat Sorina Pintea.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Încă o victimă a atacului de la Spitalul Săpoca a murit

20 Sep 2019 1646

Dr. Diana Cârjaliu, despre nevoia de reformă în psihiatrie „Cheltuiala cu un schizofren este de 9.000 lei. Spitalul primeşte doar 2.000 lei pe caz. De aici dezastrul financiar!“

26 Aug 2019 3313

Fosta șefă a Secției de Psihiatrie din Constanța, dr. Diana Cârjaliu, despre Săpoca și ipocrizie - „Îi transmit doamnei ministru că personalul din psihiatrie primește salariu, nu ajutor de înmormântare!“

20 Aug 2019 27468

Ministrul sănătății va ancheta la fața locului carnagiul produs azi-noapte la spitalul de boli mintale din Buzău

18 Aug 2019 1873

Buzău Un pacient a omorât patru oameni şi a rănit alţi nouă. Ce spune managerul spitalului

18 Aug 2019 1999