Soția arhitectului șef de la Medgidia și-a deschis firmă la Constanța!

foto: pexels
  • Firma Baby Delivery SRL va avea sediul social în Constanța, într-un apartament de pe strada Constantin Bobescu nr. 71
  • Conform portalului Primăriei Medgidia, Marius Ponomarenco este arhitect șef în cadrul autorității locale
  • Soția acestuia este asociat unic și administrator în noua societate
 
Soția arhitectului șef de la Primăria Medgidia și-a deschis o firmă! Mai precis, în Monitorul Oficial al României, la data de 22 mai 2023, a fost publicată decizia privind înființarea firmei Baby Delivery SRL.
 
Firma Baby Delivery SRL va avea sediul social în Constanța, într-un apartament de pe strada Constantin Bobescu nr. 71. Activitatea principală a societății va consta, conform codului CAEN, în „Alte activități referitoare la sănătatea umană”.  Asociat unic și administrator este Claudia Mariana Ponomarenco.
 
Conform portalului Primăriei Medgidia, Marius Ponomarenco este arhitect șef în cadrul autorității locale. Conform ultimei declarații de avere, depusă în anul 2022, el deține două autoturisme, un Renault fabricat în 2005 și un Volkswagen din 2012. Ca depozite bancare, soții Ponomarenco au declarat la Banca Transilvania două conturi, unul în lei - 280 lei și unul în euro - 4.761 euro, la Garanti Bank au un cont în lei din 2016 - 3.020 lei, cât și alte două depozite din același an, cu sumele de 4.149 lei, respectiv 10.618 lei. Nu au declarat alte bunuri.
 
Ca venituri, Marius Ponomarenco a declarat salariul anual de 93.632 de lei de la Primăria Medgidia, iar soția, Claudia Mariana Ponomarenco, a declarat suma de 43.989 lei salariu de la Isis Medical Center. Claudia Mariana Ponomarenco a mai precizat și suma de 5.032 lei ca stimulent de inserție de la AJPIS, iar pentru copil a precizat o alocație de 2.757 lei. Marius Ponomarenco, conform declarației de interese, este membru în cadrul Ordinului Arhitecților din România.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Citește și:

Dezbatere publică organizată Primăria Municipiului Medgidia. Vizată construirea unui lăcaș de cult

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.