Soţia fostului consilier judeţean Nicolae Fronescu, asociat unic în Lucskywalk SRL. Ce alte modificări au fost aprobate

Nelu Neagoe, Maricica-Cornelia Neagoe, Rodica Oprea şi Daniela Fronescu, asociaţi în SC Marald Impex SRL, au aprobat, în Adunarea Generală din 6 noiembrie 2017, mai multe hotărâri.
 
Astfel, Nelu Neagoe s-a retras din societate şi a cesionat întreg aportul la capitalul social, respectiv o parte socială, în valoare nominală de 50 de lei fiecare, în valoare totală de 50 de lei, cu preţul de 50 de lei, Danielei Fronescu. Şi Maricica-Cornelia Negoe s-a retras din societate şi a cesionat întreg aportul la capitalul social, respectiv o parte socială în valoare nominală de 50 de lei fiecare, în valoare totală de 50 de lei, cu preţul de 50 de lei, Danielei Fronescu. O altă decizie se referă la Rodica Oprea, care s-a retras din societate şi a cesionat întreg aportul la capitalul social, respectiv 18 părţi sociale în valoare nominală de 50 de lei fiecare, în valoare totală de 900 de lei, cu preţul de 900 de lei, Danielei Fronescu.
 
Daniela Fronescu a primit cesiunile făcute, achitând celor trei contravaloarea părţilor sociale cesionate, şi a luat cunoştinţă de situaţia financiar-contabilă a societăţii, respectiv bilanţul societăţii. Ca urmare a cesiunii, societatea comercială va funcţiona cu un asociat, respectiv Daniela Fronescu. În urma cesiunii, capitalul social de 1.100 de lei este divizat în 22 de părţi sociale a 50 de lei fiecare şi aparţine în totalitate asociatului unic Daniela Fronescu.
 
Beneficiile şi pierderile societăţii aparţin în totalitate asociatului unic Daniela Fronescu. Administrarea firmei se va efectua de către Daniela Fronescu, cu drepturi şi puteri depline, pe o perioadă nelimitată.
 
O altă decizie se referă la mutarea sediului firmei, care va fi situat în municipiul Constanţa, Piaţa Tomis III, spaţiul nr. 7. Nu în ultimul rând, a fost schimbată denumirea societăţii, în Lucskywalk SRL.
 
Daniela Fronescu este soţia fostului director al Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare din cadrul RAEDPP Constanţa şi consilier judeţean Nicolae Fronescu, care a decedat pe 28 iulie 2015, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc din municipiul Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Consilierul judeţean Nicolae Fronescu, condus pe ultimul drum Nicuşor Constantinescu s-a recules la căpătâiul fostului său coleg (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.