Soţia fostului vameş şi director în CN APM Constanţa Eugen Bogatu, Codruţa Dana Bogatu, cooptată în JEPP SRL de un fost fotbalist

Petrică Buduru şi Dennis Georgian Şerban, în calitate de asociaţi în firma JEPP SRL, au adoptat, în Adunarea Generală din 16 iulie, mai multe hotărâri.
 
Astfel, cei doi asociaţi au decis cooptarea în societate a Codruţei Dana Bogatu. O altă decizie se referă la majorarea capitalului social prin aport în numerar de către asociatul nou-cooptat cu suma de 250 de lei. Ca urmare a majorării capitalului social, creşte numărul de părţi sociale de la 100 la 125, iar cele 25 de părţi sociale rezultate în urma majorării revin asociatului Codruţa Dana Bogatu.
 
În urma majorării, capitalul social al JEPP SRL va fi în sumă totală de 1.250 de lei, divizat în 125 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, şi va fi distribuit între asociaţi după cum urmează: Petrică Buduru deţine 50 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 500 de lei, cu o participare de 40% la profit şi pierderi; Dennis Georgian Şerban deţine 50 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 500 de lei, cu o participare de 40% la profit şi pierderi, Codruţa Dana Bogatu deţine 25 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 250 de lei, cu o participare de 20% la profit şi pierderi. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Codruţa Dana Bogatu este soţia fostului vameş şi director în Administraţia Porturilor Constanţa Eugen Bogatu. Numele ei apare în Act Turism SRL, Asclepios Imobiliare SRL, Haras SRL şi Stone Group SRL, ea fiind moştenitoarea lui Octavian Raica.
 
Dennis Georgian Şerban este un fost fotbalist, iar Petrică Buduru este socrul acestuia.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Ce decizii a luat Petrică Buduru, fost fotbalist și președinte la Farul, într-una din societățile sale

22 Feb 2024 1002

Afacere nouă pentru Jean Paul Tucan. Și-a făcut propriul Oil Terminal

03 May 2023 4110

Fostul fotbalist Dennis Șerban a ieșit din firma socrului său

30 Sep 2014 7546

Şi-a încheiat socotelile cu firma din Constanţa Cristi Borcea nu mai este asociat în Criden Holding SRL

22 Aug 2014 2642