Actualitate

Soţia lui Dumitrache Economu, Aurora Economu, s-a retras din Rellangelo Style SRL

Asociaţii societăţii Rellangelo Style SRL, Aurora Economu, Georgeta Stercu şi Mihai Stercu, au luat mai multe decizii importante în Adunarea Generală a Asociaţilor din luna februarie.
 
Astfel, s-a decis cesionarea la valoarea nominală a unui număr de 50 de părţi sociale deţinute de Aurora Economu, reprezentând 25% din întregul capital social al societăţii Rellangelo Style SRL, către Georgeta Stercu. Cedentul Aurora Economu a transmis către cesionarul Georgeta Stercu activul şi pasivul societăţii, aşa cum este consemnat în evidenţa contabilă a societăţii la data prezentei decizii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice, de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
În urma cesiunii, este modificată cota de participare la capitalul social a celor doi asociaţi, astfel: Georgeta Stercu va deţine 100 de părţi sociale, în valoare de 1.000 de lei, iar Mihai Stercu va deţine 100 de părţi sociale, în valoare de 1.000 de lei. Cei doi asociaţi vor avea calitatea de administrator. Deciziile asociaţilor Rellangelo Style SRL au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Aurora Economu mai este asociată în Eco Star Rel SRL, Ecoreca Food Service SRL, Horeca Bar SRL, Horeca Expert SRL, Horeca Furniture SRL, La Fattoria SRL. Ea este soţia lui Dumitrache Economu, patronul lanţului de cafenele Filicori, care s-a sinucis pe data de 14 martie. Aşa cum arătat şi în ediţiile precedente, la faţa locului au fost solicitaţi să intervină medicii de la Ambulanţă, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului de 46 de ani, acesta fiind declarat decedat.
 
Incidentul a avut loc într-o locuinţă din complexul Arena Regia, situat la ieşire din staţiunea Mamaia spre Năvodari. Dumitrache Economu nu ar fi lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi justifice gestul. Acesta a fost găsit spânzurat de o grindă, cu un cablu electric. Se pare că ar fi recurs la acest gest disperat din cauza unor datorii. Cercetările în acest caz sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Citeşte şi:

Patronul de la Filicori, Dumitrache Economu, găsit spânzurat (galerie foto + video)
 
LIVE TEXT. Momente triste. Dumitrache Economu, patronul lanțului de cafenele Filicori, condus pe ultimul drum (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Urmaşii lui Dumitrache Economu, fostul patron al lanţului de cafenele Filicori, au făcut mai multe modificări în afacerile moştenite. Detalii

15 Sep 2018 1692

Ce s-a întâmplat după fuziunea societăţilor Horeca Bar şi Horeca Expert, deţinute de urmaşii fostului patron al cafenelelor Filicori

04 Jul 2018 560

Date din proiectul de fuziune a firmelor Horeca Bar SRL şi Horeca Expert SRL, deţinute de urmaşii fostului patron al cafenelelor Filicori

16 Jun 2018 671

Aurora Economu, soţia fostului patron al cafenelelor Filicori, solicitare către CLM Constanţa (document)

28 May 2018 2931

Horeca Bar SRL și Horeca Expert SRL, deținute de urmașii lui Dumitrache Economu, fostul patron al cafenelelor Filicori, au fuzionat

27 Oct 2017 2924

Cum au împărţit urmaşii lui Dumitrache Economu părţile sociale ale SC Flash International SRL

08 Sep 2017 3303

Cum a fost împărţită averea lui Dumitrache Economu, patronul lanţului de cafenele Filicori. Cine şi cât a primit din firme (galerie foto)

26 Jun 2017 36389

Societatea Ecoreca Food SRL, deţinută de Aurora Economu, soţia lui Dumitrache Economu, are un nou sediu

28 Apr 2017 6668

Noua cafenea Filicori Zecchini, deşi este deschisă de curând, este asaltată de clienţi! (galerie foto)

14 Jan 2014 15925

Sammontana, gelateria italiană în adevăratul sens al cuvântului (galerie foto)

03 Oct 2013 4889

Rosticceria da Michele, locul unde NU vrei să guşti desertul! (galerie foto)

02 Oct 2013 2196

Pasticceria D`Italy - un colţ de Italie adus la Marea Neagră (galerie foto)

24 Sep 2013 6740