Speranță pentru sportul din Medgidia! Primăria a primit aviz de mediu pentru o nouă sală de sport multifuncțională (document)

  • Primăria din Medgidia a primit undă verde de la Mediu pentru viitoarea sală de sport multifuncțională
 
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Primăriei Medgidia.
 
 
Mai precis, APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului„ în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Schimbare destinație patinoar prin construire sală de sport multifuncțională și desființare C12 – vestiar patinoar, în cadrul Complexului Sportiv „Iftimie Ilisei” Municipiul Medgidia”, în judeţul Constanţa, mun. Medgidia, str. Podgoriilor nr. 1A.
 
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
Conform documentului depus de către primărie, se propune construcția unei noi clădiri cu destinația de sală pentru activități sportive, iar în vederea implementării proiectului se vor face lucrări de amenajare a terenului și a consolidării zidului de sprijin dinspre stadion. Structura propusă va fi realizată din beton și men, cu închideri din zidărie BCA. Clădirea va îngloba, alături de terenul de sport propriu-zis și funcțiunile conexe – zona de acces, vestiare, grupuri sanitare, tribune.
 
În acest moment, baza sportivă de la Medgidia nu dispune de un teren de sport acoperit, încălzit, care să poată asigura pe tot parcursul anului un mediu bun de desfășurare a antrenamentelor și activităților sportive la care participă cluburile sportive din oraș. Prin realizarea acestui proiect, echipele de handbal, fotbal, baschet, volei vor avea o nouă bază de antrenament modern, care poate găzdui competiții la nivel național.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Campionii României vor juca meciuri demonstrative la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia

Mihaela Jeremic, de la CS Medgidia Are doar cinci degete la ambele mâini și e campioană la volei. Poveste impresionantă!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi bărbați au fost puși după gratii la Poarta Albă, județul Constanța. Ce fapte au comis

28 Mar 2024 338

Cinci tineri, reținuți pentru că ar fi sustras din mai multe mașini, în Medgidia, județul Constanța. Ce au constatat polițiștii?

28 Mar 2024 396

Consiliul Local Municipal Medgidia, în ședință ordinară. Iată ce se va discuta

28 Mar 2024 321

LIVE TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. "Hârșova, Cernavodă, Medgidia, Corbu sunt localități pe care ne bazăm la scor bun" (FOTO)

28 Mar 2024 571

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 428

#DobrogeaDigitală Măcin în anul 1879 - „Tutunul se cultivă mai în toate satele acestui district“

27 Mar 2024 637

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 585

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt. Când expiră avertizarea meteo

27 Mar 2024 508

#DobrogeaDigitală Comerțul tulcean din anul 1879 - „Industria din oraşul Tulcea şi din toată Dobrogea este încă nulă“ (II)

26 Mar 2024 837

Oficial de la IJJ Constanța despre suspectul de trafic de droguri depistat la Medgidia

26 Mar 2024 533

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța! Din motivarea deciziei de rejudecare – edilul nu a fost audiat în faza apelului

26 Mar 2024 2669

#DobrogeaDigitală Comerțul tulcean din anul 1879 - „Vânzarea lânurilor s-a făcut sub condiții deplorabile“ (I)

25 Mar 2024 1033

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, termen, mâine, la Curtea de Apel Constanța! Unul dintre judecători a formulat o declaraţie de abţinere. S-a respins

25 Mar 2024 905

Incident la Medgidia. Trei tineri prinși de jandarmi cu substanțe interzise (FOTO)

25 Mar 2024 462

Lupte CS Medgidia, locul întâi pe cluburi la Memorialul „Nicolae Gheorghe“ (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 485