Spitalul Județean Constanța caută furnizor de servicii privind transportul pacienților ce au nevoie de hemodializă (document)


Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța organizează o licitație pentru achiziția de servicii de transport sanitar pacienți hemodializă. Valoarea estimată este de 2.453.400 lei, iar termenul limită pentru depunerea de oferte este 13 aprilie 2020.
 
Obiectul achiziției publice îl constituie furnizarea de servicii medicale de transport sanitar, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate. Serviciile medicale furnizate sunt transportul asiguraților dializați, în vederea efectuării dializei de la/la domiciliu, cu respectarea legislației în vigoare în domeniul ce face obiectul prezentei proceduri.
 
Furnizorul de servicii medicale de transport sanitar trebuie să aibă statut legal din care să rezulte că are ca obiect de activitate furnizarea de servicii medicale de transport sanitar și are acest obiect de activitate menționat în certificatul de înmatriculare la Registrul Comerțului. În vederea unei bune desfășurări a serviciilor medicale de dializă, furnizorul de transport nemedicalizat trebuie să aibă disponibilitate 24 de ore din 24.
 
Transportul se va efectua în fiecare zi, de luni până sâmbătă, în 3-4 ture/zi. Pentru fiecare tură vor fi folosite câte 2/3 mașini de 6+1 locuri și 2/3 șoferi pentru care se va face dovada deținerii certificatelor de competență în acordarea primului ajutor. De asemenea, ofertantul desemnat câștigător este obligat să facă dovada existenței a unui șofer și a unei mașini de rezervă pentru a nu exista perturbări în transportul pacienților în caz de accidente, concedii medicale, concedii de odihnă etc.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante și conform art. 3 lit. ll) din Legea nr.98/2016, persoanele cu funcții de decizie sunt: manager - ș.l. dr. Grasa Cătălin Nicolae; director financiar-contabil - ec. Munteanu Natalia; - director medical – dr. Obadă Bogdan; - director îngrijiri medicale - as. licențiat Banu Cornelia; - șef serviciu achiziții - jr. Bianca Dumitrescu -ș.l. dr. Cîmpineanu Bogdan – medic șef hemodializă - dr. Nițu Radu Adrian - as. pr. hemodializă - Asofiei Cristina – asistent-șef hemodializă - Caraman Anca - Serv. Achiziții - ec. Furnică Mărioara - serv. Achiziții - ref. sup. Ștefan Cristina - consilier juridic - jr. Gherghina Carmela Endora - consilier juridic - jr. Săndulescu Mariana.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pacienţii cu hemodializă, transportaţi de Ambulanţa BGS Medical Unit SRL. Contract, încheiat cu Spitalul Judeţean Constanţa (document)

19 May 2020 5007

Spitalul Județean Constanța a lansat o licitație pentru achiziția de transport rutier specializat pentru pacienții care au nevoie de hemodializă

18 Mar 2020 1095

Consumabile pentru Centrul de Hemodializă din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa (document)

07 Nov 2018 1719

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cumpără consumabile pentru dializă renală (document)

24 Sep 2018 1814

Cine a câştigat contractul privind transportul pacienţilor pentru hemodializă (document)

28 Mar 2017 3039

Revista presei locale

23 Mar 2017 1782

Revista presei locale

22 Mar 2017 2098

BGS Medical Unit va transporta pacienţii care au nevoie de hemodializă pentru Spitalul de Urgenţă

18 Feb 2017 3493

Transportul pacienţilor pentru hemodializă goleşte conturile Spitalului Judeţean Constanţa cu peste 2,8 milioane de lei (document)

19 Jan 2017 3048

Bogdan Cîmpineanu, şeful Centrului de Hemodializă, cu două terenuri şi trei imobile (documente)

08 Nov 2016 4762

Contract de peste 1,5 milioane de lei, atribuit de Spitalul Județean Constanța pentru următorii trei ani (documente)

29 Jul 2014 4828