Spitalul Militar Constanţa îşi reface stocurile de alimente (document)

Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02175 Constanţa (Spitalul Militar Constanţa) cumpără 25 de loturi de alimente, în valoare estimată de 27.313 lei. Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit pentru data de 25.03.2019, ora 15.00. Ofertele depuse vor fi deschise în aceeaşi zi.
 
Cele 25 de loturi de alimente constau în următoarele: pate din ficat de porc, ulei dublu rafinat din floarea-soarelui, măsline negre la cutie a câte 3-5 kg, zahăr tos alb, gem de prune, gem de caise, gem de vişine, gem de fructe dietetic, miere de albine polifloră, oţet din vin alb, piper negru boabe, foi de dafin, sare alimentară, ceai de mentă, amelioratori pentru preparate culinare (vegeta, legumix), esenţă de vanilie, boia de ardei dulce, cimbru, oregano, pătrunjel uscat, leuştean uscat.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: comandant col. dr. Trană Aurel, director financiar-contabil - lt.col. ec. Preda Ovidiu, consilier juridic - lt.col. just. mil. Damian Constantin Alin, director administrativ - cdor. Zaharia Dan Constantin, plt adj pr. Minciună Ovidiu - şef formaţie auto, plt. adj. pr. Drăgan Radu - şef depozit alimente, pcc. Iordache Bianca Daniela - economist, preşedinte comisie, pcc. Vlase Anca - nutriţionist, Crăciun Andreea - referent achiziţii, Hîrgău Aurel - referent achiziţii.
 

Date din caietul de sarcini

 
Recepţia se va efectua la depozitul beneficiarului conform metodologiilor de recepţie în vigoare de către unitatea militară primitoare. La fiecare livrare, produsele vor fi însoţite obligatoriu de certificat de calitate sau declaraţie de conformitate prin care producătorul/furnizorul garantează calitatea produselor livrate (pentru cantitatea respectivă), de aviz de însoţire a mărfii şi de factură fiscală. Dacă la recepţia efectuată la depozitul beneficiarului cantitatea de produse livrată (total sau parţial) nu va fi acceptată deoarece nu corespunde din punct de vedere calitativ cu cerinţele specificate în caietul de sarcini, la sesizarea unităţii militare contractante furnizorul se obligă să asigure înlocuirea cantităţii neacceptate cu produse corespunzătoare, în termen de 24 de ore, suportând cheltuielile suplimentare de transport.
 
În cazul neînlocuirii produselor respinse la recepţie, unitatea achizitoare va cumpăra cantitatea respectivă de la orice alt operator economic, iar furnizorul va suporta prejudiciul reprezentat de diferenţa de preţ dintre prevederile contractului şi preţul real de achiziţie de la alt operator economic, inclusiv transportul. Eventualele diferenţe cantitative faţă de cantităţile înscrise pe factura furnizorului vor fi justificate prin completarea notei de recepţie şi constatare de diferenţe pe verso cu toate datele prevăzute de formular şi semnate atât de reprezentanţii unităţilor militare beneficiare, cât şi de către delegatul furnizorului.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Militar Constanța a cumpărat reactivi pentru diagnosticarea COVID-19 prin PCR-RT (DOCUMENT)

09 May 2022 2658

Spitalul Militar de Urgență Constanța a cumpărat carne congelată (DOCUMENT)

07 Apr 2022 2757

Spitalul Militar Constanța a semnat un contract pentru achiziția reactivilor și consumabilelor (DOCUMENT)

02 Apr 2022 2546

Spitalul Militar de Urgență Constanța a achiziționat oxigen medicinal (DOCUMENT)

25 Jan 2022 2778

Spitalul Militar de Urgență Constanța a cumpărat lenjerie de pat, pleduri, perne și saltele. Societățile câștigătoare (DOCUMENT)

23 Dec 2021 2445

Spitalul Militar de Urgență Constanța a achiziționat materiale oftalmologice (DOCUMENT)

17 Dec 2021 2599

​Ce firme vor furniza alimente către Spitalul Militar Constanța. Valoarea achiziției (DOCUMENT)

28 Nov 2021 3000

Spitalul Militar de Urgență Constanța a semnat contracte cu trei societăți comerciale. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

09 Nov 2021 6319

Spitalul Militar Constanța a achiziționat reactivi pentru laboratorul de analize medicale (document)

17 Oct 2021 2762

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța a cumpărat consumabile de laborator pentru anatomie patologică (document)

23 Sep 2021 3179

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța a cumpărat medicamente oncologice (document)

16 Sep 2021 2625

Ce firme vor furniza alimente către Spitalul Militar Constanţa (document)

04 Sep 2021 3457

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța a cumpărat pachete de reactivi pentru analizor hematologic. Detalii din contract (document)

31 Aug 2021 2777

Spitalul Militar Constanța a achiziționat consumabile pentru laboratoare (document)

14 Aug 2021 2975

Trei societăți comerciale au obținut contracte cu Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța. Despre ce este vorba

17 Jun 2021 2963