Actualitate

Spitalul Militar Constanţa îşi reface stocurile de alimente (document)

Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02175 Constanţa (Spitalul Militar Constanţa) cumpără 25 de loturi de alimente, în valoare estimată de 27.313 lei. Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit pentru data de 25.03.2019, ora 15.00. Ofertele depuse vor fi deschise în aceeaşi zi.
 
Cele 25 de loturi de alimente constau în următoarele: pate din ficat de porc, ulei dublu rafinat din floarea-soarelui, măsline negre la cutie a câte 3-5 kg, zahăr tos alb, gem de prune, gem de caise, gem de vişine, gem de fructe dietetic, miere de albine polifloră, oţet din vin alb, piper negru boabe, foi de dafin, sare alimentară, ceai de mentă, amelioratori pentru preparate culinare (vegeta, legumix), esenţă de vanilie, boia de ardei dulce, cimbru, oregano, pătrunjel uscat, leuştean uscat.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: comandant col. dr. Trană Aurel, director financiar-contabil - lt.col. ec. Preda Ovidiu, consilier juridic - lt.col. just. mil. Damian Constantin Alin, director administrativ - cdor. Zaharia Dan Constantin, plt adj pr. Minciună Ovidiu - şef formaţie auto, plt. adj. pr. Drăgan Radu - şef depozit alimente, pcc. Iordache Bianca Daniela - economist, preşedinte comisie, pcc. Vlase Anca - nutriţionist, Crăciun Andreea - referent achiziţii, Hîrgău Aurel - referent achiziţii.
 

Date din caietul de sarcini

 
Recepţia se va efectua la depozitul beneficiarului conform metodologiilor de recepţie în vigoare de către unitatea militară primitoare. La fiecare livrare, produsele vor fi însoţite obligatoriu de certificat de calitate sau declaraţie de conformitate prin care producătorul/furnizorul garantează calitatea produselor livrate (pentru cantitatea respectivă), de aviz de însoţire a mărfii şi de factură fiscală. Dacă la recepţia efectuată la depozitul beneficiarului cantitatea de produse livrată (total sau parţial) nu va fi acceptată deoarece nu corespunde din punct de vedere calitativ cu cerinţele specificate în caietul de sarcini, la sesizarea unităţii militare contractante furnizorul se obligă să asigure înlocuirea cantităţii neacceptate cu produse corespunzătoare, în termen de 24 de ore, suportând cheltuielile suplimentare de transport.
 
În cazul neînlocuirii produselor respinse la recepţie, unitatea achizitoare va cumpăra cantitatea respectivă de la orice alt operator economic, iar furnizorul va suporta prejudiciul reprezentat de diferenţa de preţ dintre prevederile contractului şi preţul real de achiziţie de la alt operator economic, inclusiv transportul. Eventualele diferenţe cantitative faţă de cantităţile înscrise pe factura furnizorului vor fi justificate prin completarea notei de recepţie şi constatare de diferenţe pe verso cu toate datele prevăzute de formular şi semnate atât de reprezentanţii unităţilor militare beneficiare, cât şi de către delegatul furnizorului.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum poţi comercializa cafea, ceai, băuturi răcoritoare şi alimente pe holurile Spitalului Militar Constanţa

28 May 2019 794

Spitalul Militar Constanța își reface stocurile de alimente. Cine a semnat cu unitatea sanitară (document)

27 Mar 2019 653

Matra SRL, Deltalact SA și Granbis SRL au semnat cu Spitalul Militar Constanța (document)

04 Feb 2019 1020

O firmă din Cluj-Napoca va furniza reactivi pentru Spitalul Militar Constanţa (document)

01 Feb 2019 453

Granbis, Ned Com şi Stedyan Com au semnat cu Spitalul Militar Constanţa (document)

12 Jan 2019 879

De la cine cumpără energie electrică Spitalul Militar Constanța (document)

01 Jan 2019 596

Lista societăţilor care au semnat cu Spitalul Militar Constanţa. Agenţii economici selectaţi vor livra materiale sanitare (document)

27 Nov 2018 703

O firmă din Brașov va livra mobilier medical Spitalului Militar Constanța (document)

17 Nov 2018 806

Trei firme vor livra conserve de legume Spitalului Militar Constanţa. Cine sunt acestea (document)

06 Nov 2018 722

Spitalul Militar Constanța cumpără mobilier medical pentru Compartimentul de Primiri Urgențe (document)

24 Oct 2018 537

Spitalul Militar Constanţa cumpără medicamente pentru diabet. Cine sunt furnizorii (document)

09 Oct 2018 687

Spitalul Militar Constanța primește aparate noi pentru laboratorul de medicină preventivă. Care sunt companiile câștigătoare (document)

05 Oct 2018 791

O firmă din Bucureşti a semnat cu Spitalul Militar Constanţa (document)

02 Oct 2018 659

Loturi de echipamente medicale, furnizate către o unitate militară din Constanţa. Ce firme au câştigat licitaţia (document)

24 Aug 2018 567

Doi agenţi economici au bătut palma cu Spitalul Militar Constanţa (document)

24 Aug 2018 828