SRL-ul lui Nicolae Picu preluat cu acte, utilaje și contracte de Viorel Farcaș Cum a ajuns Mooz Services SRL, vioara întâi în proiectul de reabilitare din centrul Constanței?(Documente+Galerie Foto+Video)

  • Pe 25 mai 2021, Primăria Constanța atribuia societății Meva Concept SRL, contractul de execuție lucrări de construcții în cadrul proiectului „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”, în valoare de aproximativ 90 de milioane de lei
  • Meva Concept a câștigat contractul având subcontractanți pe Hiwaters Solutions, Fraicom SRL și Mooz Services SRL.
  • Contractul de prestări servicii supervizare lucrări prin diriginți de șantier a revenit Agora Proiect SRL
  • După ce lucrările de pe strada Ștefan cel Mare și din zona centrală a municipiului Constanța au bătut pasul pe loc aproape doi ani, luna aceasta s-a întâmplat o „minune”
  • La finalul lunii februarie, lucrările în zona centrală erau realizate în proporție de 40%. Potrivit administratorului, Mooz Services SRL, care a preluat în proporție de 40% lucrările din proiect, la finalul lunii mai, procentul va atinge 55%
  • De la atribuirea acestui contract și până în prezent, subcontractorul Mooz Services SRL a schimbat succesiv asociatul unic și administratorul și a ajuns anul trecut în proprietatea lui Viorel-Cristinel Farcaș, fostul director al Confort Urban din administrațiile PSD
  • Farcaș spune că nu este un paravan și a explicat pentru ZIUA de Constanța, cum a preluat compania



Pe 6 aprilie 2020, fostul primar Decebal Făgădău semna contractul de reabilitare a zonei centrale a Constanței, strada Ștefan cel Mare și zona adiacentă.

Pe 25 mai 2021, Primăria Constanța atribuia societății Meva Concept SRL, contractul de execuție lucrări de construcții în cadrul proiectului „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”- Cod SMIS 129226, finanțat prin Programul Operational Regional 2014-2020 Axa prioritara 4, Obiectivul specific 4.1: „Reducerea emisiilor de carbon în municipiu reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă”, vezi secțiunea „DOCUMENTE".

Contractul de prestări servicii supervizare lucrări prin diriginți de șantier pentru obiectivul de investiții „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța" a revenit Agora Proiect SRL.

Agora Proiect SRL și-a adjudecat dirigenția de șantier în cadrul proiectului de reabilitare a zonei centrale din municipiul Constanța
 
La licitatia pentru achiziția și contractarea execuției lucrărilor de construcții au fost depuse două oferte, după cum urmează:

1.Meva Concept cu subcontractanți Hiwaters Solutions, Fraicom SRL și Mooz Services SRL.
2. HIDRO SALT B 92 SRL (leader),Trace Group Hold, cu subcontractanți Swarco Traffic Romania și Info Service &Computers.



 

Fotografia de moment a subcontractorilor la semnarea contractului
 
Hiwaters Solutions SRL - este o firmă din Râmnicu Vâlcea, deținută de Roxana Sevastru, ce are ca obiect de activitate „Alte lucrări speciale de construcții”, înființată în 2019.
Fraicom SRL – firmă cu sediul în București, având ca obiect de activitateafabricarea altor produse din lemn, a articolelor din plută, paie și din alte materiale vegetale împletite. Asociații săi sunt Annemary Enescu (95%) și Nicolae Ioan Ivan (5%).
Mooz Services – firmă cu sediul social în Constanța, îl avea asociat unic și administrator pe Dumitru Nicolae Picu. Firma înființată în 2015, avea același sediu social (pe strada Constantin Brâncuși) ca și Zoom Logistics Fresh SRL, firma care a închiriat sectorul de plajă Zoom Beach.
 
Meva Concept, firmă de apartament cu 39 de contracte cu instituții publice
 
Societatea s-a înființat în anul 2002, asociat unic fondator și administrator Mârșolea Radu-Valeriu , cu sediul social la adresa de domiciliu a asociatului unic , și cu activitate declarată Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate.

Domiciliul lui Mârșolea Radu-Valeriu, care a fost sediul social al societății Meva Concept până în septembrie 2022, este public de zece ani , respectiv București , sector 6, Bd. Uverturii nr. 8, bl. C2 (și același număr de apartament) .Chiar și la începutul anului 2021, conform Mof. 88 /11.01.2021, când  Mârșolea Radu-Valeriu , alături de Mârșolea Gabriela-Alina înființează societatea Vadent Office SRL, amândoi au adresa de domiciliu aceeași cu a seciului social Meva Concept SRL. Și sediul social al societății Vadent Office SRL este în sat Dudu , comuna Chiajna, jud. Ilfov.


Asociații se schimbă, sediul social rămâne la domiciliul asociatului unic fondator Mârșolea

Savan Olivia-Bianca este cooptată de asociatul unic Mârșolea Radu-Valeriu în luna iunie 2016, potrivit Monitorului Oficial nr. 2.180/2016), iar tânăra de 26 de ani (la acea vreme ), după ce primește 0,20% din părțile sociale ale societății și funcția de administrator, extinde activitatea cu Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzi și alte activități complementare construcțiilor, până la mijlocul lunii iunie 2016 când preia toată societatea , devenind asociat unic și administrator, conform Monitorului Oficial nr. 2.291/15.06.2016).

Savan nu a schimbat sediul social de la domiciliul asociatului unic fondator, Mârșolea Radu-Valeriu.
 
Paraschiv Ligia-Andreea (născută în 1998 în Bârlad, adresa de domiciliu este în sat Dodești, județul Vaslui) apare la începutul lunii aprilie 2018.
La nici 20 ani neîmpliniți, pe modelul cum a fost cooptată Savan Olivia-Bianca de către Mârșolea Radu-Valeriu în iunie 2016, primește și Ligia-Andreea 0,2% din capitalul social și funcția de administrator.

Monitorul Oficial 1540/23.04.2018 o declară pe Paraschiv Ligia-Andreea asociat unic și administrator al societății Meva Concept SRL, iar sediul social rămâne tot la domiciliului asociatului unic fondator Mârșolea Radu-Valeriu, adică București, sector 6, Bd. Uverturii nr. 8, bl. C2.

Paraschiv Ligia-Andreea a schimbat sediul social al societății Meva Concept SRL, după patru ani de când este asociat unic și administrator, iar noul sediu a fost publicat în Monitorul Oficial 4061/26.09.2022, la adresa Bucureşti, sectorul 6, Calea Crângaşi nr. 87, etaj 1, tronson A, Biroul nr. 21, conform contractului de închiriere din 01.08.2022 cu Marandi Options SRL.

Meva Conncept SRL sub conducerea Andreei Ligia Paraschiv a luat cinci decizii administrative publicate în monitorul oficial, cele mai multe cu extindere obiect de activitate complementare construcțiilor, în septembrie 2021 (mof. 3664/6.09.2021) își prelungește mandatul de administrator pe 49 de ani, iar în luna octombrie 2021(Mof. 4410/27.10.2022) deschide punct de lucru permanent în comuna Peștișani, sat Frâncești. str. Industriei 8, județul Gorj , proprietate achiziționată de societate prin contractul  de vânzare-cumpărare 2024/6.09.2021.

Meva Concept SRL a raportat în anul 2021, o cifră de afaceri de 54.297.799 de lei, profit net de 1.077.967 de lei și 16 angajați.

La momentul semnării contractului cu Primăria Constanța avea doar 9 angajați.

În același timp, pe site-ul Ministerului de Finanțe, firma figura cu 38 de contracte cu instituții publice, care se ridică la aproape 200 de milioane de lei.  La acestă sumă să adaugă și cei 90 milioane lei pe care îi va primi de la Primăria Constanța, vezi secțiunea „DOCUMENTE".

Bucureștenii de la Meva Concept au câștigat contractul de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare din Constanța şi de modernizare a străzilor adiacente


 
Proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”
 
Zona de intervenție a proiectului este alcătuită din: I. Strada Ștefan cel Mare; II. Strada Mircea cel Bătrân; III. Bulevardul Mamaia; IV. Bulevardul Ferdinand; V. Strada Mihai Viteazu; VI. Strada I. Ghe. Duca; VII. Strada Atelierelor; VIII. Strada Ștefan Mihăileanu; IX. Strada Cuza Vodă; X. Strada General Manu; XI. Strada Răscoalei 1907; XII. Strada Miron Costin; XIII. Strada Ion Lahovari și XIV. Strada Jupiter.

Proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane durabile prevede reabilitarea și extinderea zonei pietonale multifuncționale de pe strada Ștefan cel Mare (15.780 mp), precum și reabilitarea trotuarelor străzilor adiacente (30.066 mp) și crearea de zone cu spațiu partajat (3.029 mp).

Potrivit proiectului, esplanada de pe strada Ștefan cel Mare va fi îmbogățită cu peste 5.000 mp de spațiu verde.

Se vor amplasa fântâni arteziene și se va amenaja mobilier urban inteligent prevăzut cu bănci, spații de ședere, rasteluri de biciclete și cișmele, se vor monta sisteme de informare cu mesaje variabile și va fi instalat un sistem de supraveghere video.



Lucrările includ modernizarea rețelei de iluminat public și reabilitarea pasajului pietonal. Infrastructura de semnalizare rutieră din zona centrală o orașului va fi adaptată la nevoile persoanelor cu dizabilități și cu mobilitate redusă.

Pe zona adiacentă, reprezentând bulevardul Ferdinand și strada Mircea cel Bătrân, se vor reabilita traseele pietonale și vor fi introduse benzi unice de transport public (2,817 km) și piste pentru biciclete(5,304 km). Zona va beneficia de iluminat public pentru carosabil, trotuare, piste de biciclete și iluminat smart pentru trecerile de pietoni iar stațiile de autobuz vor fi modernizate.

Pe străzile străzile Mihai Viteazu, I. Gh. Duca, Atelierelor, Ștefan Mihăileanu, Cuza Vodă, General Manu, Răscoalei 1907, Miron Costin, Ion Lahovari și Jupiter vor fi reabilitate și extinse trotuarele și va fi modernizat iluminatul public.

Durata de execuție a lucrărilor trebuia să fie de 18 luni.

Proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”, Cod SMIS 129226 are o valoare totală de 89.854.757,70 lei, toate cheltuielile fiind eligibile în proporție de 100%. Contribuția financiară a Municipiului Constanța este 1.797.095,20 lei.



 
În 2023, apare „salvatorul lucrărilor de pe Ștefan cel Mare și din zona centrală!”


După ce lucrările de pe strada Ștefan cel Mare și din zona centrală a municipiului Constanța au bătut pasul pe loc foarte mult timp, luna aceasta s-a întâmplat o „minune”.

La finalul lunii februarie, lucrările în zona centrală erau realizate în proporție de 40%. Potrivit administratorului, Mooz Services SRL, Viorel Cristinel - Farcaș la finalul lunii mai, procentul de finalizare a lucrărilor va atinge 55%.



Reamintim, în prima parte a lunii mai, Primăria a cerut constructorului să refacă pavajul de granit de pe Ștefan cel Mare, pentru că altfel nu îi vor recepționa lucrarea.

Ulterior a fost făcută publică informația conform căreia lucrările de refacere a terasamentelor și trotuarelor din centrul municipiului Constanța (Ștefan cel Mare, Ferdinand și Mihai Viteazu) vor fi realizate de Mooz Services SRL, controlată de Viorel Cristinel Farcaș, fost director la Confort Urban, societatea Consiliului Local Constanța. 


 

Cum arată lucrările de pe Ștefan Cel Mare, tronsonul 4 cuprins între Mihai Viteazu si Rascoalei 1907 (foto 29 mai 2023)










VIDEO:




Scurt istoric Mooz Services SRL
 
Societatea este fondată în septembrie 2015, asociat unic și administrator Picu Dumitru Nicolae, activitate baruri și discoteci, sediul social la domiciliul asociatului.

Încă din 2017 Picu Dumitru Nicolae completează activitatea cu lucrări pregătire teren, foraj și sondaj pentru construcții.

În anul 2021, în aprilie deschide punct de lucru pe Bdul Mamaia 135A-137, iar apoi în luna august 2021 cesionează integral firma seniorului Roșculeț Ionel care schimbă sediul social la adresa de domiciliu din strada Despot Vodă nr. 1 și modifică obiectul principal de activitate în Lucrări de instalații electrice și se retrage complet în februarie 2022.

Modificări în societatea Mooz Services SRL. Un constănțean, cooptat în firmă

Ionel Roșculeț nu este și nu a fost înregistrat în nicio entitate juridică, nici înainte și nici după cele șapte luni cât a deținut firma Mooz Services SRL .

 Ionel Roșculeț îi cesionează integral lui Viorel- Cristinel Farcaș societatea Mooz Services SRL în februarie 2022, potrivit Monitorului Oficial nr. 3.434/16.02.2022).


actualul sediul social Mooz Services, strada Despot Vodă nr.1


În prezent, asociat unic și administrator al societății este Cristinel - Viorel Farcaș. Firma are sediul social și în prezent la domiciliul fostului asociat Ionel Roșculeț, pe str. Despot Vodă nr. 1  și puncte de lucru pe Bdul Mamaia nr. 270, bl. L5 dar și în Tulcea, comuna Isaccea.
Mooz Services SRL a mai avut punct de lucru pe Cașin nr. 5  la sediul restaurantului Rumen până în aprilie 2022 când proaspătul asociat/administrator a hotărât radierea și completarea cu Activități de inginerie și consultanță tehnică, potrivit Monitorului Oficial nr. 1.599/18.04.2022.


punctul de lucru de pe Bdul Mamaia nr. 270, bl. L5



fostul sediu social de pe Strada Cașin nr.5 (restaurantul Rumen)

Farcaș mai face o completare de activitate în octombrie 2022, potrivit Monitorului Oficial nr.4.507/27.10.2022 cu „Lucrări de construcții drumuri și autostrăzi”.
 
Farcaș: „Sunt prieten cu Picu, cu Mooz am lucrat din 2020…”
 
Contactat de ZIUA de Constanța, Viorel-Cristinel Farcaș a explicat cum a ajuns să preia Mooz Services SRL.

Inițial a existat o reticență, însă ulterior, Farcaș a înțeles de ce este important să clarifice pentru opinia publică traseul preluării companiei care și-a asumat finalizarea șantierului care a blocat centrul orașului în ultimii 2 ani.

„După ce am primit condamnarea, am lucrat o perioadă la CNAPMC și apoi m-am reorientat în construcții. Am o prietenie veche cu familia Picu, nu o pot nega, iar pentru Mooz am lucrat încă din 2020 în cadrul mai multor contracte în București, tot ca subcontractori. Firma achiziționase o serie de utilaje și practic așa au ajuns să participle la licitație ca subcontractori și în acest proiect. În momentul în care au început lucrările în cadrul proiectului de „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța” ocupam funcția de director tehnic în cadrul societății. Din această calitate am coordonat lucrările pe partea electrică în cadrul acestui proiect, care sunt de altfel și cele mai avansate. Am păstrat sediul social al firmei pe Despot Vodă nr.5( la adresa de domiciliu a fostului asociat și adminisrtator al firmei, Ionel Roșculeț), pentru că acolo avem spațiu pentru depozitarea utilajelor. Avem un teren în zona Jumbo unde ne vom face propriul sediu, însă mai durează. Nu sunt interfața nimănui, firma este acum a mea 100%, am 30 de angajați permanenți, o parte sunt din Constanța, o parte de la Fetești, băieți cu care am lucrat și în cadrul proiectelor de la Brănești și Chitila. Interesul nostru este să se termine proiectul, pe care altfel avem cu toții de pierdut”, a spus Farcaș.

Acesta a adăuga că în acest moment, firma sa a preluat 80% din lucrările de pe Ștefan cel Mare, pe care spune că le va finaliza până la sfîrșitul verii și aproximativ 40% din întreg proiectul  „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța”.

Cât despre relația cu antreprenorul general al proiectului -  Meva Concept, Farcaș a precizat că mai are de recuperat bani de la acesta, antreprenorul nefiind cu plățile la zi.


 
„Relația”… Picu și Picoiu care duce tot la Farcaș 
 
În luna februarie 2021 două firme, declară sediu social și alta punct de lucru, în aceeași cameră 35, etaj 4 la Millenium Bussines Hotel, Bdul Mamaia 135A-137.

Firma Pico Rent SRL, asociat fondator Picoiu Valentin care a deținut calitatea de asociat până pe 3.09.2014 (după ce a cumpărat terenul de la Farcaș Cristinel - Viorel, vezi mai jos ) conform Monitorului Oficial nr. 5.810/24.09.2014 , dar în februarie 2021 asociați sunt Florea Ionuț și Poșircă Cristian - Ionuț , schimbă sediul social în sediul Millenium Bussines Hotel et . 4, camera 35.

După 14 zile, asociatul, încă, al societății Mooz Services SRL, Picu Dumitru Nicolae deschide punct de lucru la aceeași adresă, același etaj și tot la camera 35.
 
Pico Rent SRL prin Picoiu Valentin a cumpărat un teren de la Farcaș
 
Pico Rent SRL, așa cum consemnează Viorel- Cristinel Farcaș în ultima declarație de avere completată în calitate de director la Confort Urban în anul 2015, a cumpărat un teren de la Farcaș la data de 16.05.2014 cu suma de 151.000 lei, vezi declarație de avere în secțiunea „DOCUMENTE”.

Valentin Picoiu a fost un apropriat al administrațiilor PSD iar Viorel-Cristinel Farcaș, parte a acestor administrații.

În urbe s-a vorbit chiar despre o prietenie veritabilă între familiile Picoiu și Farcaș, mai ales între doamne, Cristiana Picoiu, respectiv, Carmen Aida Farcaș, care mult timp și-au afișat prietenia inclusiv pe rețelele sociale.

„Al lui Mazăre de la Confort Urban” a dat parcările din Mamaia unei prietene a soţiei

De altfel, în timp mandatului de director la Confort Urban al lui Farcaș, Pico Rent SRL încheia contracte de associare pentru cele mai profitabile cinci parcări din staţiunea Mamaia  - în zona Cazino (între hotelurile Condor şi Albatros), la clubul Fratteli, la Aqua Magic sau la Telegondolă.
 
În 2021, Confort Urban SRL cere insolvența Pico Rent SRL
 
În 2021, societatea Confort Urban, care a îngroșat cândva conturile Pico Rent SRL cere falimentul firmei.

Acțiunea privind deschiderea procedurii insolvenței a fost depusă de Confort Urban, la Tribunalul Constanța, 27 octombrie 2021.

Societatea controlată de Consiliul Local Constanta Confort Urban SRL cere insolvența Pico Rent SRL, care a administrat cinci parcări în Mamaia

Magistrații constănțeni au admis cererea Confort Urban de deschidere a procedurii de insolvență în cazul Pico Rent SRL pe 17 ianuarie 2022 cererea formulată de creditorul Confort Urban SRL în contradictoriu cu debitoarea Pico Rent SRL. Astfel, în temeiul art. 72 alin. 6 din Legea privind procedura insolvenţei nr. 85/2014, aceștia au dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de firma constănțeană.

În temeiul art. 73 şi art. 45 alin. 1 lit. d, coroborat cu art. 57 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, Tribunalul a desemnat, provizoriu, pe practicianul în insolvenţă Cabinet Individual de Insolvenţă Cuțov Alina în calitate de administrator judiciar, cu un onorariu de 5.000 de lei, exclusiv TVA, şi cota variabilă de 10% din fondurile obţinute în beneficiul creditorilor.



Recapitulăm, Pico Rent SRL a fost înființată de către soții Cristiana și Valentin Picoiu, prieteni apropiați cu familia lui Viorel Cristinel Farcaș, fostul director general al Confort Urban SRL.

În prezent, firma are sediul social în Millenium Business Center și ca asociați pe Ionuț Florea (90% din părțile sociale) și pe Cristian Ionuț Poșircă.

Pentru anul 2021, ultimul de raportare financiară, societatea comercială a raportat o cifră netă de afaceri de 918 lei, -54.286 lei – profit și niciun angajat.

Interesant este că Mooz Services SRL ajunge tot la Farcaș Cristinel - Viorel, doar după ce asociatul Picu Dumitru Nicolae deschide punct de lucru în aceeași cameră cu Pico Rent SRL, și cesionează în august 2021 integral firma către Roșculeț Ionel , care după șase luni cesionează către Farcaș Cristinel Viorel, asociat unic și administrator astăzi și cu sediul social pe str. Despot Vodă nr. 1, la domiciliul lui Ionel Roșculeț.
 
Cristinel - Viorel Farcaș și DNA
 
SC Confort Urban - SRL, cu sediul în Constanţa, Strada Vârful cu Dor nr. 10, judeţul Constanţa, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J13/699/1997, în baza Deciziei Consiliului de Administraţie nr. 228/15.02.2017 şi având în vedere prevederile Ordonanţei DNA - Serviciul Teritorial Constanţa din data de 16.01.2017 din dosarul nr. 270/P/2016, reprezentată prin Rădulescu Claudiu George în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie, a hotărât:

Art.1 - Începând cu data de 20.03.2017 se suspendă contractul de mandat nr. 5068/01.07.2015 al lui Farcaş Cristinel-Viorel - director general.
Art.2 - Începând cu data de 20.03.2017 se suspendă din funcţia de Inginer-şef departament producţie, Andrei Constantin Florian.
Art. 3 - Se numeşte în funcţia de director general provizoriu începând cu data de 20.03.2017 Andrei Constantin Florian.
Art. 4 - Se ratifică toate documentele semnate de către directorul general cu mandat provizoriu de la data numirii.
Cristinel Viorel Farcaș, fostul director de la Confort Urban, și-a recunoscut vina în fața procurorilor DNA.

Acesta a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției pentru a se alege cu o pedeapsă minimă. Sesizarea cu acordul de recunoaștere a fost înregistrată la Tribunalul Constanța, pe 18.05.2017, termenul fiind fixat pentru 7.06.2017.

Potrivit procurorilor DNA, „în perioada mai 2014 – prezent, Cristinel Viorel Farcaș, în calitate de director general al Confort Urban SRL și o altă persoană, cu viză de control financiar preventiv, cu rea credință, au participat la atribuirea a două contracte, către două societăți comerciale și ulterior la efectuarea unor plăți nelegale în cadrul celor două contracte ce au avut ca obiect servicii de transport rutier și închiriere utilaje în valoare de 22.764.600 lei, respectiv furnizarea de piatră spartă în valoare de 3.075.000 lei.

Aceste contracte au fost încheiate cu încălcarea dispozițiilor legale care impuneau, printre altele, organizarea unor proceduri de licitație publică.
Prin aceste acțiuni, inculpatul a prejudiciat bugetul SC Confort Urban SRL cu suma totală de 17.994.680 lei, reprezentând contravaloarea plăților ilegale efectuate în favoarea societăților executante.

În același context Farcaș i-a cerut administratorului uneia dintre cele două societăți să achiziționeze un autovehicul marca Porsche Macan S (în valoare de 95.000 euro) pe care să i-l pună la dispoziție cu titlu de folos necuvenit, în legătură cu exercitarea atribuțiilor sale de serviciu, respectiv atribuirea și plata serviciilor respective.

Autoturismul a fost folosit gratuit, exclusiv și permanent de inculpatul Farcaș Cristinel-Viorel și soția sa, din data de 19 noiembrie 2014 până la data de 17 martie 2016, când administratorul de drept al firmei l-a vândut fictiv soției”.

În 2017, în prezenţa apărătorului ales, inculpatul Cristinel Viorel Farcaş a declarat expres că recunoaşte comiterea faptei reţinute în sarcina sa, că acceptă încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi este de acord cu aplicarea următoarei pedepse şi a modalităţii de executare a acesteia, respectiv trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de patru ani şi interzicerea, pe o perioadă de doi ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, a dreptului de a desfăşura o activitate de conducere în cadrul SC Confort Urban SRL şi pe o perioadă de un an de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare a drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat.

Legat de acest aspect, Viorel-Cristinel Farcaș a precizat pentru ZIUA de Constanța că a depus la instanță dosarul de reabilitare.
 

Foto: Nicușor BUȘURICĂ

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

În 2017 a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției cu DNA Firma unui fost șef de la Confort Urban reface trotuarele și terasamentele de pe strada Ștefan cel Mare

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 437

Primăria Constanța pune la bătaie pentru acest eveniment peste 400.000 euro fără TVA Delia, Elena Gheorghe, Motans și Iuliana Beregoi vor concerta la Zilele Constanței 2024!

17 Apr 2024 845

Administrația Chițac bagă peste 1,4 milioane de euro în noul sediu al Poliției Locale Constanța

13 Apr 2024 794

Primăria Constanța vrea să plătească 700.000 de euro pentru servicii veterinare pentru gestionarea animalelor fără stăpân din municipiu

13 Apr 2024 482

Chiriile cresc de la un an la altul. Care sunt prețurile la început de an 2024, în municipiul Constanța?

02 Apr 2024 1573

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 630

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 555

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 534

MAEParticiparea secretarului de stat Ana Tinca la conferința „Schimbarea dinamicii în regiunea extinsă a Mării Negre”

21 Mar 2024 364

Administrația Fondului Imobiliar SRL scoate la licitație serviciile de curățenie în spațiile administrate. Contractul se ridică la peste 170.000 de euro fără TVA

19 Mar 2024 639

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 635

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 629

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 623

Licitații publice Contract de peste 16 milioane de euro. Consiliul Județean Constanța a lansat o nouă licitație pentru lotul 3 de transport județean!

11 Mar 2024 1068

Achiziția pentru atribuirea contractului pentru pază și protecție în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța din nou contestată la CNSC! (DOCUMENT)

10 Mar 2024 695