Stagii de practică în domeniul turismului pentru studenții și masteranzii Universității „Ovidius” din Constanța

  • Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), prin Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA), domeniul Geografie, a încheiat un nou protocol de colaborare, prin intermediul căruia studenții și masteranzii FSNSA pot efectua stagii de practică în domeniul turismului, informează șef lucrări dr. Mirela Paraschiv.
Potrivit sursei citate, stagiile de practică sunt coordonate de către agenția de turism Travel Time D&R S.R.L., cu sediul în București, și de către compania Grant Box Consulting S.R.L., cu sediul în Constanţa, în cadrul proiectului „Investim în tineri. Studenții de astăzi, profesioniștii de mâine: Young-Pro” (MySMIS 133306), derulat cu finanțare europeană.

„În cadrul parteneriatului, studenții și masteranzii de la specializările de licență Geografie și Geografia Turismului, dar și de la masterul Geografie aplicată și evaluarea resurselor turistice, vor derula activități profesionale specifice ocupațiilor de agent de turism și de ghid de turism, fiind pregătiți suplimentar și în privința dezvoltării compentențelor de comunicare profesională”, precizează șef lucrări dr. Mirela Paraschiv.


Activitățile de practică se vor realiza în format fizic, la sediul agenției de turism Travel Time din Constanța, existând, totodată, și posibilitatea desfășurării acestora în format online sau hibrid, în funcție de nevoile studenților și masteranzilor implicați. La finalizarea stagiilor de practică, participanții pot beneficia atât de premii în bani, cât și de recomandări în scopul ocupării unui loc de muncă în cadrul unei rețele de angajatori în domeniu.

Informații suplimentare privind posibilitățile de practică și înscrierea online a studenților și masteranzilor sunt disponibile în cadrul paginii web oficiale a proiectului, derulat de către cele două companii partenere: .
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#citeșteDobrogea Prof.univ.dr.Tasin Gemil, la aniversare

21 Sep 2021 1252

Universitatea „Ovidius” din Constanța Se organizează o nouă ediţie a Conferinței Naționale „Constantin Brătescu” pentru studenții, absolvenții și profesorii de geografie

07 Sep 2021 429

Admitere 2021 la Universitatea „Ovidius” din Constanța Câte locuri sunt scoase la concurs, la programele de licenţă şi master, pentru admiterea din luna septembrie

03 Sep 2021 801

Universitatea „Ovidius” din Constanța Au început înscrierile pentru a treia ediție a Școlii de vară „Ovidius Innovation & Entrepreneurship Summer School”

03 Sep 2021 487

Cea de-a 10-a ediție a Şcolii de Vară de Medii Virtuale (creatiVE) la Universitatea „Ovidius” din Constanța

01 Sep 2021 443

Universitatea „Ovidius” din Constanța Au început antrenamentele pentru turneul de darts destinat persoanelor cu dizabilități motorii

30 Aug 2021 526

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța

12 Aug 2021 658

Universitatea „Ovidius” din Constanța, organizează „Acțiunea pilot de colectare a deșeurilor în zona țintă utilizând metode inovative”

30 Jul 2021 457

Universitatea „Ovidius” din Constanța Conferință de închidere a proiectului „Stagii de practică - creșterea inserției pe piața muncii a studenților din regiunea Sud-Est”

30 Jul 2021 600

Universitatea „Ovidius” din Constanța marchează Ziua Mondială de Luptă Împotriva Hepatitelor Virale

28 Jul 2021 534

ZIUA LIVE. Angelo Mitchievici Ideea e de a transforma biblioteca într-un loc unde tinerele generații să fie educate

27 Jul 2021 893

Universitatea „Ovidius” din Constanța Comisia de admitere RP, la Chișinău pentru preluarea documentelor studenților admiși

24 Jul 2021 691

Universitatea Ovidius din Constanța Resurse științifice și educaționale pe tema dezvoltării teritoriale durabile a zonelor costiere, publicate în cadrul unui proiect internațional

22 Jul 2021 748

Universitatea Ovidius din Constanța, campanie de informare cu privire la poluarea bazinului Mării Negre

17 Jul 2021 1071

ZIUA LIVE. Student la Universitatea Ovidius în 8 pași !

14 Jul 2021 1230