Stâlpi înfipți în beton au apărut pe plaja Tuzla. Poliția Locală verifică cine i-a “plantat”! În evidența Apelor Române, nisipul nu este închiriat unui operator

Zeci de stâlpi înfipți în beton pe nisip, au apărut ca ciupercile după ploaie pe plaja Tuzla, pe o plajă care aparține Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral.
Pe plaja respectivă, în zona punctului pescăresc, nu există niciun contract de închiriere pentru vreun operator de plajă, susține directorul ABADL,Bogdan Bola.
“Oare ce a gândit cel care a turnat fundații de beton pe o plajă publică? I-am trimis pe colegii mei din să inspecteze mai exact situația din teren. În urma verificărilor, am decis să solicităm ajutorul poliției pentru identificarea inconștientului care a distrus, cu bună știință, o plajă publică și am solicitat Primăriei să ne spună dacă are cunoștință de o astfel de construcție pe nisipul litoralului constănțean”, spune Bola.

Ce spune administrația locală din Tuzla


Viceprimarul comunei Tuzla, Constantin Banu, a precizat pentru ZIUA de Constanța că a luat act de adresa Apelor Române. “Am primit adresa, am fost și noi să vedem dacă sesizarea se confirmă și s-a confirmat. Am dat în lucru la Poliția Locală, culegem date, nimeni nu își asumă acei stâlpișori. Sperăm să îi dăm de cap. Vedem ce convenim cu Apele Române, ori igienizăm noi prin compartimentul edilitar gospodăresc, dar în mod normal ei trebuie să îi scoată de pe plajă o dată cu procedurile de iginizare a plajei.
Nu știm cine a pus pilonii, poate s-a gândit că amenajeze un ponton, o cârciumă mică. Pe mai multe porțiuni de nisip, suntem în proces cu Apele Române, dezvoltasem în trecut un proiect pentru crescătorii de fructe de mare împreună cu Agigea, să dezvoltăm un port pescăresc ne-am blocat la avize”, spune viceprimarul Constantin Banu.
Și primarul Taner Reșit a precizat că stâlpii nu se află pe terenul comunei ci pe nisipul administrat de cei de la Apele Române.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Stâlpii de iluminat din Parcul Tăbăcărie, în revizie generală!

20 Jul 2021 564

Incident neobișnuit în Capitală Un elicopter militar american a aterizat forțat pe stradă, în piața Charles de Gaulle (galerie foto și video)

15 Jul 2021 1409

RAJDP Constanța achiziționează indicatoare rutiere pentru siguranța circulației pe drumurile județene (document)

14 Aug 2020 810

InfoTrafic Trei stâlpi s-au prăbușit pe DN 75 după ce două camioane au agățat firele de înaltă tensiune

11 May 2020 1070

Cod galben de vânt în județul Constanța Copaci căzuți și panouri publicitare smulse. Unde au intervenit pompierii (video)

24 Feb 2020 1756

Bilanțul codului portocaliu la Constanța. Zeci de arbori rupți și panouri prăbușite (galerie foto)

07 Feb 2020 2528

Vandalism în Parcul Tăbăcărie din Constanța. Priviți cum arată stâlpii de iluminat (galerie foto)

21 Jan 2020 1263

Parcul Tăbăcărie, ținta actelor de vandalism în Constanța (galerie foto)

02 Nov 2019 2938

Lucrările de tăiere a stâlpilor de pe bulevardul Mamaia continuă (galerie foto)

25 Oct 2019 2097

O firmă din județul Hunedoara va livra stâlpi de iluminat stradal pentru CN APM Constanța (document)

18 Oct 2019 1197

Constănţenii cer reabilitarea tuturor trotuarelor. Ce se întâmplă odată cu modernizarea lor. Toţi şoferii vor fi afectaţi (galerie foto)

15 Aug 2019 2111

Constanţa. Stâlpişori montaţi în zona peninsulară, scoşi din pământ. Poliţiştii îi caută pe vinovaţi

14 Mar 2019 1065

Confort Urban începe montarea indicatoarelor rutiere în zona peninsulară

09 Mar 2019 1238

Primăria Municipiului Constanța Permise de acces şi noi indicatoare rutiere în zona peninsulară

07 Mar 2019 1352

Constănţeanul supărat Cu PUZ atacat în instanţă de Prefectură şi „Verde Urban“, proprietarul dă semne că vrea să construiască!

06 Mar 2019 3471