Startup-ul Cassa, acceptat în acceleratorul KPMG Startup Grow Pad

  • KPMG România a selectat soluția tip SaaS Cassa pentru o nouă ediție a acceleratorului de startup-uri KPMG Startup Grow Pad.
  • În programul KPMG Startup Grow Pad, Cassa va avea acces la mentori cu experiență.
Soluția Cassa, o soluție online în cloud, disponibilă în versiunea desktop și mobile, digitalizează comunicarea dintre contabil și antreprenor printr-un feed propriu fiecărei companii. Cassa simplifică și economisește timpul antreprenorilor prin digitalizarea fluxului de documente și eficientizarea comunicării dintre contabil și antreprenor, automatizând procesul de lucru pe trei niveluri:
  • digitalizează procesele de lucru dintre mediul de afaceri și contabilitate, oferind fiecărui lider în afaceri toată contabilitatea online, într-o aplicație: de la rapoarte, acte și bilanțuri,până la feed/chat comun cu contabilul;
  • tehnologia avansată de recunoaștere a caracterelor (OCR) permite digitalizarea și exportul informațiilor direct în softul de contabilitate, nemaifiind necesara introducerea documentelor manual;
  • antreprenorii au acces în timp real la toate informațiile contabile despre companie și la functionalități necesare dezvoltării afacerii.
În programul KPMG Startup Grow Pad, Cassa va avea acces la mentori cu experiență, care pot ajuta în planificarea strategiei de dezvoltare a proiectului și pot oferi asistență în a identifica potențiali clienți și soluții care pot fi integrate in aplicație.

René Schöb, Partener Consultanță Fiscală, Head of Tax & Legal KPMG în România și coordonator al programului KPMG Startup Grow Pad, spune: “Procesele de automatizare și digitalizare a operațiunilor au devenit un factor diferențiator în contextul de afaceri curent. Inițiativele precum Cassa au potențialul de a transforma profund mediul de afaceri, mai ales segmentul IMM-urilor, iar KPMG vine în sprijinul antreprenorilor români și îi susține în parcursul lor către succes.”

Cornel Fugaru, Co-Founder and CEO Cassa, continuă: „Programul KPMG Startup Grow Pad ne aduce un know-how profund al mediului de afaceri global și local. În acest program, accesul la potențiali clienți, la surse de finanțare esențiale pentru un startup, posibilitatea testării produsului în condiții reale și dezvoltării lui alături de una dintre cele mai mari companii de consultanță este un beneficiu imens care ne conturează calea spre succes. Avem încredere în Cassa și în oportunitatea SaaS în procese de afaceri”.

Programul KPMG Startup Grow Pad se adresează startup-urilor cu focus pe automatizarea proceselor, asistența robotizată, analiza augmentată, securitatea cibernetică, aplicații inteligente și analitice (date), în industriile în care KPMG are expertiză și clienți, precum IT, telecom, servicii financiare, imobiliare, servicii B2B profesionale, piețe de comerț pentru consumatori, servicii juridice, de conformitate și de reglementare.

Alte startup-uri interesate de KPMG Startup Grow Pad pot intra în contact cu KPMG Romania în continuare, pe site-ul programului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Ce decizii a luat unicul asociat al societății Dial SRL din Hârșova

12 Jan 2024 949

Licitații Tulcea Primăria Sulina a atribuit un contract ce vizează transformarea digitală a ITI Delta Dunării. Cine este firma câștigătoare (DOCUMENT)

19 Aug 2023 1130

Tinmar Energy a bătut palma cu CT BUS SA. Contractul depășește 6 milioane de lei (DOCUMENT)

07 Jun 2023 2230

Universitatea Maritimă din Constanța, contract de peste 250.000 de euro cu o companie străină (DOCUMENT)

11 May 2023 1191

Consultanții KPMG în România au asistat în finalizarea unei tranzacții definitorii în domeniul generării energiei din surse regenerabile. Detalii

02 Nov 2022 1141

Comuna Cuza Vodă a atribuit contractul „Furnizare combustibil sub formă de bonuri valorice“ (DOCUMENT)

02 Aug 2022 1439

Studiu realizat de KPMG Piața de țigarete ilicite continuă să crească în UE, din cauza țigărilor contrafăcute de pe piața franceză

27 Jun 2022 2034

KPMG în România dezvoltă competențele de Consultanță în Afaceri prin integrarea Ensight Management Solutions

30 Sep 2020 1607

Decizie definitivă în dosarul lui Ion Neculau, cel care ar fi provocat un accident rutier soldat cu un mort şi cinci răniţi

18 Oct 2016 2073

Iată ce venit incredibil avea în anul 2012. Cine este şi ce avere are Dragoş Doroş, noul şef al ANAF (documente)

04 Mar 2016 8380

Sondaj KPMG Companiile din ECE anticipează o economie sănătoasă în 2016

18 Dec 2015 1597

Dragoş Băsescu în instanţă cu KPMG România care l-a concediat

06 Dec 2015 3269

Consiliul ASF solicită intrarea în faliment a societății Astra Asigurări

26 Aug 2015 1971

Franţa, campioană la contrabanda cu ţăgări

30 May 2015 1978

Doar o treime, nivel de absorbţie România, codaşă la atragerea fondurilor UE

02 Jul 2014 1956