Complexul va fi divizat în trei corpuri Steda Beach SRL modifică proiectul din zona Cazino Mamaia

SC Steda Beach SRL a obţinut, pe data de 4 mai, certificatul de urbanism nr. 1384, referitor la „Modificare proiect autorizat conform AC nr. 433/14.04.2014 «Construire imobil P+3-4E retras, cu funcţiunea de complex hotelier şi alimentaţie publică», prin supraetajare cu 20% din suprafaţa desfăşurată, conform Legii nr. 50/1991, art. 2, al. 4, lit. a^1, divizare complex hotelier în trei corpuri distincte şi schimbarea destinaţiei în corp A - locuinţe colective, corp B - locuinţe colective şi alimentaţie publică la parter, corp C - complex hotelier şi salon festivităţi la parter“, situat în zona Cazino Mamaia.
 
Reamintim că, la data de 14 aprilie 2014, Primăria Constanţa a eliberat autorizaţia de construire nr. 433 pentru SC Steda Beach SRL, care va ridica un imobil P+3-4 retras, cu funcţiunea complex hotelier şi alimentaţie publică. Zona vizată pentru această investiţie este staţiunea Mamaia, în apropierea hotelului Iaki. Astfel, aici vor fi construite un hotel, un restaurant P+3-4 E, vor fi amenajate spaţii verzi, alei auto şi pietonale, parcări, mobilier urban, panouri publicitare, corturi provizorii pentru diverse evenimente, construcţii şi instalaţii demontabile, locuri de joacă.
Hotelul construit de Steda Beach SRL se va numi Bucureşti şi va fi ridicat în locul hotelului Mamaia.

Despre Steda Beach SRL

Potrivit Registrului Comerţului, Steda Beach SRL a fost înregistrată în anul 2012 şi are sediul social în Bucureşti, strada Kiseleff P. Dimitrievici. Societatea are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Maria Gheorghe, născută pe 19.12.1950, în Valea Dragului, judeţul Giurgiu, care deţine o parte socială (5% din capitalul social), şi Stelian Gheorghe, născut pe data de 27.09.1974, în Bucureşti, care deţine 19 părţi sociale (95% din capitalul social). Administratorul societăţii al cărei obiect de activitate este „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“ este Stelian Gheorghe. Acesta mai este asociat în SC Rahmaninov Residence By Steda SRL, în Steda Fashion SRL şi în Steda Invest SRL, care a fost radiată.
 
Ce va construi societatea STEDA BEACH SRL în staţiunea Mamaia
 
În locul hotelului Mamaia: Ce conţine certificatul de urbanism eliberat pentru Steda Beach

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.