Strategiile de pariere - sunt eficiente sau nu?

Sursa foto: unsplash

Persoanele care sunt active în jocurile de noroc, știu foarte bine că sfaturile celor experimentați și cunoașterea micilor trucuri pot fi de ajutor în transformarea unui pariu normal în unul câștigător. Sursele de informare ce sunt disponibile în mediul online sunt de ajutor, acestea constând în recenzii independente ale caselor de pariuri online și păreri ale jucătorilor înregistrați pe platformele de jocuri de noroc.

Ce strategii de pariere se pot utiliza?

În rândul jucătorilor de cazino există numeroase strategii ce pot fi puse în aplicare la plasarea pariurilor, unele mai populare, altele mai puțin cunoscute. Iată câteva strategii ce sunt mai des utilizate:

1. Strategia golului fix

Utilizarea acestei strategii presupune ca jucătorul să dețină cunoștințe minime cu privire la handicapul asiatic. În utilizarea acestei strategii, jucătorul trebui să consulte scorurile live din ziua respectivă. Meciul potrivit are o cotă inferioară valorii de 1.40, momentul oportun de plasare a pariului fiind aproape de minutul 60 al meciului.

2. Strategia scorului par

Strategia presupune mizarea pe tipul de scor, anume dacă va fi par sau impar. Mai exact, se pariază pa paritatea numărului de goluri înscrise în cadrul unui meci. De regulă, se estimează că dacă un număr de 5 meciuri au avut un scor impar, atunci următorul ar trebui să aibă un scor par.

3. Strategia Fibonacci

Fibonacci e o strategie destul de populară printre jucători și presupune creșterea progresivă a mizei. Metoda are la bază așa numitul șir al lui Fibonacci, jucătorul trebuind să plaseze pariuri la cote mari. Odată ce un bilet va ieși câștigător, jucătorul va relua plasarea mizelor conform șirului.

4. Strategia Martingale

Această strategie pune accent pe dublarea mizei plasate după ce un bilet iese necâștigător. De fiecare dată când un bilet nu e câștigător, miza minimă ce va avea valoarea 2, va fi dublată. Pot fi plasate pariuri pe un singur meci, pe mai multe sau pre-meci.

Eficiența strategiilor de pariere

De cele mai multe ori, e nevoie de mai mult decât noroc pentru a câștiga. Punerea în practică a unei strategii poate face diferența dacă aceasta este îmbinată cu tact și răbdare.
Strategiile de pariere nu sunt eficiente 100%, dar sunt de ajutor. Utilizarea lor ajută jucătorul să își echilibreze pariurilor în concordanță cu soldul disponibil, să își mărească șansele de a câștiga, de a dobândi tact și de a-și dezvolta simțul strategic. În concluzie, strategiile ajută și pot funcționa în anumite circumstanțe, fiind importanți factori precum abilitatea de anticipare, tact și evaluarea progresului respectivului meci.

Sursa foto: unsplash
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști în municipiul Constanța

04 Mar 2024 451

În localitatea Satu Nou, județul Constanța Tânăr de 26 de ani, depistat de polițiști la o sală de jocuri de noroc, cu substanțe interzise

25 Feb 2024 1035

Justiție Tulcea Supraveghetorul unei săli de jocuri de noroc, condamnat pentru delapidare!

20 Feb 2024 705

70% din operatorii de cazinouri din țară susțin restricționarea totală a publicității

20 Feb 2024 426

Licitații Constanța CFR SA închiriază spații și terenuri în apropierea stațiilor CF din județul Constanța (DOCUMENT)

17 Feb 2024 1129

Razie de amploare în municipiul Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Feb 2024 1033

5 sfaturi pentru pasionații de jocuri de noroc de la noi din țară

05 Feb 2024 482

Imobiliare Constanța Iulian Antonache, patronul celei mai mari firme de jocuri de noroc din Olt, ridică unitate de cazare la Vama Veche

30 Jan 2024 1198

„Oldies but Goldies” - păcănele online „evergreen”

27 Dec 2023 749

Descoperă jocurile EGT - Câștigă mari la cele mai tari sloturi online din 2024

14 Dec 2023 535

În Caraș-Severin Percheziții la un grup infracțional organizat, specializat în infracțiuni informatice și evaziune fiscală

13 Dec 2023 723

Ce Păcănele Sunt Populare în România?

20 Nov 2023 716

Tânăr de 21 de ani, reținut pentru 11 furturi din mașini. Unde a fost găsit

15 Nov 2023 884

IPJ AradCercetat pentru 11 furturi din auto

15 Nov 2023 562

Proiect de lege PNL vrea interzicerea sponsorizării de către operatorii din domeniul jocurilor de noroc a programelor televizate pentru copii

12 Nov 2023 690