Studiu de fezabilitate pentru modernizarea bazei de supraveghere a animalelor fără stăpân din Constanța

  • Primăria Constanța a depus la APM documentația pentru modernizarea bazei de supraveghere a animalelor fără stăpân
 
APM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de către Primăria Constanța, cu privire la reabilitării adăpostului de animale fără stăpân.
 
Este vorba de proiectul „Studiu de Fezabilitate de obiectiv mixt privind reabilitare și modernizarea bazei de supraveghere a animalelor fără stăpân”, propus a fi amplasat în jud. Constanța, mun. Constanta, str. Câmpul cu Flori, nr. 11. Titular este Municipiul Constanța (prin Primăria Constanța).
 
De precizat este că strada se află în capătul străzii Vârful cu Dor, fiind recent denumită de către municipalitate.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la Primăria Constanța.
 
Amintim că Primăria Municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism necesar municipalității pentru amenajarea unui noi adăpost pentru câinii fără stăpân, la începutul anului în curs.
 
Prin Certificatul de Urbanism nr. 620 din data de 17 februarie 2021, Primăria Constanța dorește amenajarea unui adăpost fără câini fără stăpân, faza DALI, inclusive PAC, Proiect Tehnic, DDE+CS, studii. Valabiltiatea documentului este de 12 luni.

 
Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Animal Society, a organizat luni, 15 februarie, în sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța, conferința de presă organizată cu prilejul lansării proiectului „Efort comun pentru un viitor mai bun”. Proiectul Efort comun pentru un viitor mai bun implică mai multe campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din oraș ce vor fi realizate pe raza municipiului Constanța, un recensământ al acestora, efectuat în premieră de către Animal Society, dar și un apel pentru implicarea societății civile, adresat prin derularea mai multor programe de informare și conștientizare adresate constănțenilor.

 
Amintim că, în ianuarie, Municipiul Constanța lansa un anunț de achiziție pentru serviciul de elaborare documentație tehnico - economică aferentă obiectivului de investiții „Reamenajarea adăpostului pentru câini fără stăpân" (studii de teren - studiu topografic, studiu geotehnic, DALI, deviz estimativ, PAC, PT, DDE, CS, documentatii pentru obtinerea avizelor/acordurilor)".
 



                              
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un număr tot mai mare de locuitori ai Constanței se implică în campania „Adoptă un cățel" (Galerie FOTO)

16 Apr 2024 442

Oamenii de știință se pregătesc pentru eclipsa de soare. Ce speră aceștia să învețe?

07 Apr 2024 654

A solicitat acord de mediu pentru o fermă de animale în comuna Crucea Firma, care va ridica un spital de pediatrie cu heliport la Constanța, Mahmud Impex SRL, anunță noi investiții

31 Mar 2024 4360

UPDATE. Cumpărări directe Constanța Grup Pro Vet SRL se va ocupa de ridicarea animalelor fără stăpân în Eforie. Contract, în valoare de 50.000 de lei (DOCUMENTE)

31 Mar 2024 440

Primăria Constanța Campania „Adoptă un cățel, salvează o viață” continuă

25 Mar 2024 759

Șofer din Ucraina filmat lovind cu mașina un câine în Mamaia Nord. Ce spune IPJ Constanța (FOTO+VIDEO)

22 Mar 2024 1013

Imagini cu impact emoțional UPDATE. Câine rănit în urma impactului cu o mașină condusă de un ucrainean, în Constanța. Cei care au dus cățelul la veterinar cer despăgubiri (FOTO+VIDEO)

22 Mar 2024 1635

Primăria Constanța „Microciparea și sterilizarea reprezintă soluții optime pentru gestionarea problemei animalelor cu sau fără stăpân!”

22 Mar 2024 399

Știri Constanța O nouă poveste cu final fericit la Adăpostul public de animale abandonate din Constanța! (FOTO)

13 Mar 2024 587

Primăria Constanța Prima campanie din 2024, de sterilizare gratuită a animalelor, a început

11 Mar 2024 1799

Județul Tulcea Incendiu la o locuință din localitatea Nicolae Bălcescu. Iată ce spun pompierii (GALERIE FOTO)

11 Mar 2024 695

Firme Constanța Midia Internațional SA. A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor

26 Feb 2024 663

Întâlnire și discuții la ARBDD pe tema gestionării șacalului auriu în Delta Dunării

24 Feb 2024 550

Istoria Dobrogei - BibliografieAelianus(sec. II-III) - „Despre animale”, „Felurite istorioare”

23 Feb 2024 4825

Amenzi cuprinse între 500 și 1000 de lei Drepturile și obligațiile deținătorilor animalelor de companie din municipiul Constanța!

20 Feb 2024 617