Studiu de oportunitate pentru concesionarea serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța către CT BUS

  • Achiziție publică în vederea elaborării unui studiu de oportunitate pentru concesionarea serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța
  • Valoarea totală estimată a contractului este de 119.750 lei
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19.04.2021 în SEAP.


Municipalitatea organizează achiziție publică în vederea elaborării unui studiu de oportunitate -studiu de fundamentare a deciziei de concesionare a serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța și pregătirea contractului de Servicii Publice pe termen lung.
Valoarea totală estimată a contractului este de 119.750 lei.

Obiectul contractului este de elaborare a documentației necesare conform prevederilor legale pentru delegarea gestiunii serviciului de transport public de către Primăria municipiului Constanta.
În cadrul activității de consultanță se vor elabora și preda către beneficiar următoarele: a) Studiul de Oportunitate b) Proiectul contractului de delegare in conformitate cu Reg. CE Nr. 1370/2007 c) Caiet de sarcini pentru stabilirea condițiilor de prestare a serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța d) Actualizarea regulamentul serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chitac - Primar, Felicia-Nadina Ovanesian – Administrator public, Rusu Ionut - Viceprimar, Cocargeanu Florin–Daniel - Viceprimar, Gospodaru Georgiana – Secretar general, Frigioiu Marcela – Director executiv, Gheorghe Georgeta – Director executiv adjunct, Dobre Oana – Șef serviciu, Petcu Lenuța – Șef serviciu, Niță Mihaela – Director executiv, Drăgan Andreea – Șef serviciu, Georgescu Raluca Florența – Director executiv, Constantinescu Horia Miron – Director executiv adjunct și Paiu Elena Gabriela – Șef serviciu.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19.04.2021, ora 15:00 în SEAP.
“Când a fost atribuit contractul de servicii publice către CT BUS, urgența de a rezolva situația nu a permis efectuarea studiilor necesare impuse de legislație. De aceea se fac acum, înainte de reînnoirea contractului care este prevazută pentru luna octombrie a.c.”, a precizat biroul de presă al Primăriei Constanța.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța organizează achiziție de servicii de verificare tehnică pentru proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu"

17 May 2021 394

La un an de la aprobarea bugetului, Primăria Constanța lansează licitația pentru pasarela care va lega cartierele Km 4-5 şi Faleză Sud - Poarta 6 din Constanța

15 May 2021 993

Fostul director general al Direcției de Transporturi Navale din guvernarea PSD renunță la afaceri

15 May 2021 1059

CNSC și-a motivat decizia. De ce a pierdut Hidro Salt B 92 SRL licitația pentru reabilitarea străzii Ștefan cel Mare din Constanța?

14 May 2021 929

Cât plătește primăria Constanța pentru recondiționarea cișmelelor stradale?

13 May 2021 723

Primăria Constanța organizează o nouă licitație pentru dotarea serviciului de salvamar

12 May 2021 719

Achiziţie suport şi lance pentru drapelele arborate la Consiliul Județean Constanța

11 May 2021 537

AGA societății Mamaia SA a hotărât numirea unor noi membri în Consiliul de Administrație. Cine sunt aceștia și ce remunerație încasează?

11 May 2021 843

Contract fără licitație pentru asigurarea dirigenției de șantier pentru lucrările din cartierele Baba Novac și Palazu Mare din municipiul Constanța

10 May 2021 732

Licitație pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea grădiniţei cu program prelungit Mugurel din Constanța

08 May 2021 749

Comisia de concurs pentru desemnarea directorului MINA Constanța, cazată la 3 stele

08 May 2021 870

Soția primarului din Tortoman a devenit femeie de afaceri

06 May 2021 882

Arhivă digitală pentru efecientizarea dezvoltării Zonei Metropolitane Constanța. Care este valoarea contractului?

01 May 2021 501

De la jumătatea lunii mai încep licitațiile pentru reamenajarea parcului din zona gării Constanța

01 May 2021 718

Bucureștenii care vor moderniza bulevardele 1 Decembrie și Lăpușneanu au vrut să pună mâna și pe contractul străzii Ștefan cel Mare din Constanța. CNSC le-a respins contestația

01 May 2021 1398