Sunt vizate şi drumurile naţionale din Constanţa Contestaţii formulate împotriva a trei licitaţii organizate de CNADNR SA (documente)

 

O societate din Otopeni, deţinută de familia Spirea, cunoscută pentru contractele cu autorităţile publice, a apelat la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC), îndreptându-se împotriva Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA.
 
Vesta Investment SRL a apelat la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, contestând trei licitaţii organizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA.
 
Vorbim de contestaţia formulată împotriva procedurii publice organizate în vederea încheierii unui acord-cadru având ca obiect „Lucrări de marcaje rutiere executate în strat gros - produse plastice aplicate la cald pentru reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale: Lot 1 - DRDP Timişoara; Lot 2 - DRDP Cluj; Lot 3 - DRDP Braşov; Lot 4 - DRDP Iaşi; Lot 5 - DRDP Constanţa”.
 
A doua contestaţie a fost formulată în cadrul procedurii de licitaţie deschisă, organizată pe loturi, în vederea încheierii acordului-cadru având ca obiect „Lucrări de «marcaje rutiere prefabricate şi covoare antiderapante» pentru reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale: Lot 1 - DRDP Timişoara; Lot 2 - DRDP Cluj; Lot 3 - DRDP Braşov; Lot 4 - DRDP Iaşi; Lot 5 - DRDP Constanţa”.
 
Ce-a de-a treia contestaţie se referă la procedura de licitaţie deschisă pentru încheierea acordului-cadru de lucrări având ca obiect „Marcaje rutiere executate în strat gros - produse plastice aplicate la rece pentru reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale: Lot - DRDP Bucureşti; Lot 2 - DRDP Craiova; Lot 3 - DRDP Timişoara; Lot 4 - DRDP Cluj; Lot 5 - DRDP Braşov; Lot 6 - DRDP Iaşi; Lot 7 - DRDP Constanţa”.
 
Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a respins, în cazul tuturor celor trei contestaţii, excepţia tardivităţii contestaţiilor  SC Vesta Investment SRL.

Despre Vesta Investment SRL

Societatea, înfiinţată în 2002, are sediul social în oraşul Otopeni, Calea Bucureştilor. Capitalul social subscris, de 300.000 de lei, integral vărsat, este compus din 30.000 de părţi sociale. Firma este deţinută de Radu Ştefan Spirea Andrei, născut pe 2.12.1963, în Bucureşti, cu 68,75% din capitalul social, Camelia Ileana Spirea Andrei, născută pe 25.03.1969, în Bucureşti, cu 18,75% din capitalul social, şi Emil Spirea Andrei, născut pe 15.11.1932, în Vipereşti, Buzău, cu 12,5% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară „lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor”, este Radu Ştefan Spirea Andrei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta cele trei decizii ale CNSC privind contestaţiile formulate de Vesta Investment SRL.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Direcția Regională Drumuri și Poduri Constanța a achiziționat lucrări de marcaje rutiere de peste un milion de euro. Iată de la ce firmă (DOCUMENT)

28 Feb 2024 651

CNAIR a semnat contractul pentru îmbunătățirea siguranței traficului prin amenajarea trecerilor la nivel a drumurilor cu calea ferată

14 Nov 2019 1270

Două societăţi s-au îndreptat împotriva Confort Urban. La mijloc - o licitaţie privind marcajele rutiere din Constanţa

27 Nov 2018 2395

Contract atribuit de Confort Urban SRL Osimo Com şi Vesta Investment vor furniza indicatoare rutiere, sisteme de semnalizare şi separatoare de sens (document)

04 Jul 2018 3604

CNADNR plăteşte 88 de milioane de lei pentru indicatoare rutiere (document)

21 Jan 2015 4021