Surprize pentru doamnele rafinăriei Petromidia Directorul general Yedil Utekov - „Femeile sunt puternice timp de 365 de zile, aşa că merită să ştie că sunt apreciate“ (galerie foto)

Primăvara a început cu zâmbete pentru mai bine de 600 de doamne şi domnişoare care lucrează în Rafinăria Petromidia Năvodari. Mare le-a fost surpriza atunci când, la intrarea în ture, au fost întâmpinate cu mărţişoare de ciocolată de managementul companiei, dar şi de specialiştii din rafinărie şi petrochimie, acţiune coordonată de departamentul QHSE.

„Nu trebuie să uităm niciodată să le respectăm pe cele care ne sunt alături, fie că vorbim de viaţa de familie, fie că ne sunt colege. Ele sunt puternice timp de 365 de zile, în fiecare an, aşa că merită să ştie, poate chiar mai des, că sunt apreciate. Pe această cale, noi vrem să le mulţumim că sunt lângă noi şi sperăm să lucrăm împreună la fel ca până acum: cu zâmbetul pe buze, eficient şi determinaţi”, a declarat Yedil Utekov, director general al Rompetrol Rafinare.

Femeile reprezintă 30% din angajaţii de pe platforma Petromidia, iar aportul lor este unul vital, în segmentele de rafinare, petrochimie, la Rompetrol Quality Control, Midia Marine Terminal şi alte departamente sau subsidiare.

Rompetrol Rafinare este unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat al României, numai anul trecut plătind prin taxe şi impozite nu mai puţin de 1,5 mld USD. Prezenţa Rompetrol în regiune s-a tradus, de-a lungul timpului, într-un impact pozitiv, atât la nivel economic, cât şi pentru comunităţile din zonă.

Deţinut de compania naţională de petrol şi gaze KazMunayGas din Kazahstan, Grupul KMG International desfăşoară operaţiuni majore în rafinare, petrochimie, retail, trading, extracţie şi servicii industriale pe 12 pieţe importante. În România, activul cel mai de preţ al KMGI este rafinăria Petromidia, care în acest an împlineşte 40 de ani de la începerea funcţionării primei instalaţii.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.