Surprize pregătite de Asociația United Hands România pentru copiii din centrele de plasament constănţene, cu prilejul Paștelui (galerie foto)

Aproximativ 200 de copii de la centre de plasament din Constanța au participat, sâmbătă, la Easter Spring Party, eveniment organizat, la Club Idu, în stațiunea Mamaia, de Asociația United Hands România, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și cu militarii americani de la Black Sea Rotational Force, de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu.

Voluntarii de la Asociația United Hands și militarii de la Black Sea Rotational Force au avut un partener de nădejde în pregătirea surprizelor pentru copiii instituționalizați care au luat parte la eveniment. Este vorba despre Rilă Iepurilă, care i-a supervizat pe cei mici la „vânătoarea de ouă“, când cei aproximativ 200 de copii au căutat aproape 400 de ouă de ciocolată prin iarbă, s-a jucat alături de ei, a cântat și a dansat cu și pentru copii, împreună cu trupa Treișpe cuvinte, în cadrul unui concert de excepție. Timp de aproximativ patru ore, surprizele pregătite cu multă dăruire de organizatori au reușit să stârnească multe zâmbete şi o rază de fericire pe chipurile copiilor care, din cauza problemelor cu care s-au confruntat de mici, sunt destul de greu, acum, de impresionat. Evenimentul a fost şi mai încărcat de emoție și semnificații prin faptul că s-a desfășurat în ajunul Paștelui Catolic, respectiv al Floriilor, sărbătoare a creștinilor ortodocși. Nu au lipsit nici cadourile pentru cei aproximativ 200 de copii, daruri care, așa cum a declarat președintele Asociației United Hands România, Renee Crossman, au provenit de la oameni cu suflet mare, sponsori care le sunt mereu alături. Renee Crossman le-a vorbit copiilor despre toți cei care au contribuit la organizarea evenimentului, prezentându-i și mulțumindu-le, totodată, oficial, pentru implicare. De asemenea, președintele United Hands România le-a vorbit copiilor despre sărbătoarea Paștelui și despre tradițiile specifice acesteia. Evenimentul de sâmbătă a prins viață în jurul ideii că, indiferent de religie, dragostea față de aproape este mai presus de toate. „Voi toți beneficiați astăzi de multă dragoste venită de la voluntarii şi sponsorii noștri, gazda evenimentului de azi, militarii de la Black Sea Rotational Force. Noi toți ne dorim ca astăzi să fie o zi specială pentru voi și am făcut totul din suflet. Tot ce veți vedea astăzi aici este dragostea lui Dumnezeu pentru voi“, a declarat Renee Crossman.

„Suntem alături de Asociația United Hands România ori de câte ori ne solicită sprijinul pentru că, încă de când au venit la Constanța, se implică în organizarea unor astfel evenimente dedicate copiilor instituționalizați, au demonstrat de atâta timp că le pasă de acești copii și ne-au demonstrat nouă, tuturor, ce mult contează să reușești să readuci zâmbetul pe chipurile lor“, a declarat Gihan Eserghep, directorul SC Metropolitan SRL, unul dintre sponsorii evenimentului, pe care îl leagă o veche prietenie de Asociația United Hands România. De altfel, cu prilejul evenimentului organizat anul trecut în cinstea zilei de 4 Iulie, la Baza Militară Mihail Kogălniceanu, firma de transporturi a primit o diplomă în semn de recunoștință pentru sprijinul acordat voluntarilor Asociației United Hands România.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociaţia United Hands România, alături de militarii americani, organizează un eveniment inedit pentru copii (galerie foto)

23 Apr 2016 2618

Voluntarii United Hands România şi militarii americani, alături de copiii Centrului de Plasament „Antonio“ (galerie foto)

19 Jun 2015 2345

Asociația United Hands România a dăruit zâmbete dulci pentru copiii centrelor de plasament (galerie foto)

31 May 2015 2361

Asociatiei United Hands Romania organizeaza evenimentul anual, dedicat celor peste 300 de copii apartinand unor fundatii private

21 May 2015 1456

Asociaţia United Hands România organizează un eveniment cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului

21 May 2015 2572

Elevii din cadrul UDTTMR, în vizită la baza militară NATO de la Mihail Kogălniceanu (galerie foto)

03 Jul 2014 2806