Sute de constănţeni se visează vedete Preselecţiile pentru noul sezon „Vocea României“ au ajuns pe litoral (galerie foto)

În speranţa că vor ajunge vedete, sute de constănţeni au participat, ieri, la preselecţiile pentru un nou sezon al emisiunii „Vocea României“, difuzată de Pro TV. La Hotel Ibis, amatori sau profesionişti, tineri sau experimentaţi, dar toţi îndrăgostiţi de muzică, şi-au testat limitele vocale, au renunţat la inhibiţii şi au arătat tot ce au avut mai bun în faţa juriului compus din Loredana, Marius Moga, Smiley, Tudor Chirilă şi Pavel Bartoş.

După primele trei sezoane, show-ul „Vocea României“, care a „ţintuit“ în faţa televizoarelor milioane de români, a reînceput căutările pentru a descoperi noi talente, care să intre în adevărata competiţie a vocilor. După Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Bucureşti, aspiranţii din Constanţa la marele titlu au fost invitaţi să-şi arate calităţile artistice şi să demonstreze că pot fi următoarea voce a României. „Loredana, Marius Moga, Smiley, Tudor Chirilă şi Pavel Bartoş vor continuam, în această toamnă, la Pro TV, spectacolul vocilor. «Vocea României» a obținut rezultate-record de audiență încă de la primul sezon, iar succesul a fost din ce în ce mai mare, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani“, a declarat Oana Tache, Brand Manager MTV.

The Voice este un format internațional cu o popularitate imensă, care a câștigat în ultimul an mai multe premii importante, precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

X-Factor a debutat astăzi, la concurență cu Vocea României

19 Sep 2014 3018

E cunoscut şi vine la Pro Tv Vocea României are un nou jurat

06 Jul 2014 2207