Actualitate

Sute de localnici şi o armată de consilieri, alături de Gheorghe Frigioi Primarul de la Crucea şi-a lansat candidatura (galerie foto)

cap_7.jpgPrimarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi, şi-a lansat ieri candidatura pentru un nou mandat la şefia autorităţii locale. Pe lângă sutele de oameni, alături de edil au fost primari, consilieri locali şi judeţeni, dar şi senatori şi deputaţi de Constanţa.

Au urcat pe scenă pentru a-i susţine candidatura Ion Butoi - viceprimarul comunei Crucea, Marian Iordache - primarul de la Medgidia, Iosif Valer Mureşan - primarul de la Mihail Kogălniceanu, Mihai Soare - primarul de la Siliştea, Lucian Chitic - şeful autorităţii locale din Tortoman, Eugen Dumitru - primarul comunei Cuza Vodă, Mircea Calu - candidatul USL la Primăria Costineşti. De asemenea, o întreagă echipă de consilieri judeţeni a fost alături de primarul Gheorghe Frigoi, cu promisiunea că vor fi alături de el în toate demersurile pe care le va întreprinde. Au făgăduit că-l vor ajuta Nicolae Fronescu, Petrică Munteanu, Ioan Mărcuş, Ecaterina Prodan, Nicolae Peride, Atanase Teodorescu, Ioana Elena, Florea Dumitru, Maria Magiru, Marius Horia Ţuţuianu, Veronica Gheorghe, Adriana Velicu Emanuil, dar şi candidaţii din partea USL la funcţia de consilier judeţean Anghel Panait, Mircea Titus Dobre, Nicolae Crivineanu, Marius Felician Gherasim, Ionescu Alexandru. Alături de primar, au urcat pe scenă şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Darie şi Cristinel Dragomir. În fruntea echipei s-a aflat preşedintele CJC, Nicuşor Daniel Constantinescu. Au venit să-l susţină pe primarul Gheorghe Frigioi şi deputaţii USL Mihai Lupu, Eduard Martin, Matei Brătianu, dar şi senatorii USL Nicolae Moga, Puiu Haşotti şi Alexandru Mazăre.

Frigioi a mulţumit pentru încrederea acordată

Primarul a mulţumit echipei pentru sprijinul oferit în perioada 2008 - 2012 şi pentru încrederea acordată pentru câştigarea unui nou mandat. Împreună cu echipa de consilieri judeţeni şi locali, primarul Gheorghe Frigioi a precizat că a reuşit reabilitarea căminelor culturale, renovarea şcolii din Crucea şi a dispensarului din Crucea, lucrare inaugurată ieri în prezenţa echipei care a contribuit la realizarea a zeci de proiecte pentru localitate. „Străzile din Crişan, Şiriu, Bătăgeşti, Stupina şi Gălbiori au fost reabilitate cu ajutorul acestei echipe. Alimentarea cu apă în Crucea s-a materializat de asemenea cu sprijinul oamenilor care astăzi sunt alături de mine", a declarat primarul Gheorghe Frigioi. Şeful autorităţii locale le-a cerut oamenilor să aibă încredere în echipa USL şi în Guvernul USL, care va reîntregi pensiile şi salariile şi va crea oportunităţi pentru crearea de locuri de muncă.

A fost inaugurat dispensarul din comună

crucea_-_lansare_2.jpg

Înainte de lansarea candidaturii, primarul Gheorghe Frigioi a participat cu echipa USL la inaugurarea dispensarului din localitate, de care vor beneficia cei aproximativ 4.000 de locuitori din Crucea, dar şi cetăţenii din localităţile limitrofe, precum Pantelimon, Topalu, Horia şi nu numai. Gheorghe Frigioi speră ca în scurt timp dispensarul să se transforme, cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constatinescu, într-un centru de permanenţă. Senatorul Nicolae Moga a ţinut să menţioneze că un dispensar reprezintă o unitate sanitară absolut necesară pentru orice comună şi pentru orice sat. De asemenea, Moga a precizat că se va implica pentru ca noul Guvern să-i ajute să doteze corespunzător dispensarul. Un pas viitor îl reprezintă însă transformarea acestei unităţi medicale într-un centru de permanenţă, asemenea aceluia de la Băneasa. Dispensarul, reabilitat cu sprijinul CJC, este prevăzut cu două corpuri de clădire, unde sunt amenajate un cabinet stomatologic, două cabinete pentru medicii de familie şi o farmacie.

Pentru localnicii care i-au fost alături pe perioada mandatului, primarul şi echipa USL au pregătit un spectacol în parcul din vecinătatea şcolii din Crucea. Au urcat pe scenă să încânte publicul Silvana Raciu, Maria Ionescu Căpitănescu, Maria Ghiţulescu şi Jean de la Craiova.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța și-a desemnat reprezentanții Acționarii Mamaia SA decid anul viitor numirea administratorilor firmei Telegondola Mamaia SRL

09 Dec 2019 255

Iohannis PSD bagă în disperare pensionarii cu o minciună gogonată (galerie foto)

03 Nov 2019 2068

Decizii importante luate de acţionarii Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu SA

28 Sep 2019 631

FC Viitorul Constanţa SA, credit de investiţie pentru achiziţia unui teren în Ovidiu

11 Sep 2019 1583

Schimbări de cenzori la Stizo Nuclear SA Cernavodă

05 Sep 2019 556

Decizii privind conducerea societății Onix Star Distribution din Constanța

28 Aug 2019 690

Consiliul de Administraţie de la Litoral SA convoacă AGA pentru aprobarea dizolvării şi lichidării societăţii

11 Jul 2019 1164

Decizia, publicată în Monitorul Oficial. Modificări în societatea C-Tech SRL, controlată de Corneliu Dică

20 Jun 2019 1416

Acţionarii CN APM SA Constanţa vor alege, în luna mai, membrii provizorii în Consiliul de Administraţie. Alte puncte, pe ordinea de zi a şedinţei

27 Apr 2019 1277

Un constănţean, numit administrator al Habitat şi Ambient SA

25 Mar 2019 653

Acţionarii Litoral Construct decid aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2019

18 Feb 2019 858

Ordinea de zi a Adunării Generale a CN APM Constanţa. Când va avea loc şedinţa (document)

06 Feb 2019 1178

Au fost aleşi membrii Consiliului de Administraţie al CN APM Constanţa SA. Cine sunt aceştia şi ce indemnizaţii vor primi

02 Feb 2019 2649

Va fi ales un nou director interimar la CN APM Constanţa. Ce spune Dan Nicolae Tivilichi

30 Jan 2019 2761

Decizii importante luate în Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Aliment Murfatlar

30 Dec 2018 821