Sute de persoane au semnat petiția inițiată de USR Constanța prin care invită cetățenii să îi ceară demisia primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac



USR Constanța a inițiat recent o petiție prin care invită cetățenii să îi ceară demisia primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac. 

Până în prezent petiția a fost semnată de 772 de persoane. 

„Pentru că a aruncat Constanța în haos, Vergil Chitac trebuie să iși dea demisia. Din cauza tuturor neajunsurilor care țin de șantierele neterninate, de praf și incompetență, de haosul din trafic. USR Constanța a inițiat o petiție online pentru a da ocazia constănțenilor să îi ofere un imbold să demisioneze ", preciza deputatul Stelian Ion într-o conferință de presă. 

Petiția poate fi semnată AICI

„În timp ce privim cum alte orașe se dezvoltă armonios, unde primarii au gândit și pus în practică strategii fiabile și în interesul cetățenilor, unde primarii construiesc școli, grădinițe, parcuri și atrag fonduri europene, Constanța a ajuns în topul celor mai urâte orașe din țară. Constanța a devenit locul de unde oamenii se bucură că pleacă! Totul din cauza unui om, care, prin atitudinea sfidătoare, bătaia de joc manifestată public și lipsa de viziune, a demonstrat cât de mult disprețuiește acest oraș în care nici măcar nu locuiește: incompetentul, Vergil Chițac!

Domiciliat într-o vilă din Eforie, primarul PNL a privit impasibil cum orașul a fost transformat într-un imens și interminabil șantier al incompetenței! Nu îl interesează dacă lucrările sunt executate prost, dacă firmele își respectă prevederile contractuale și, cel mai grav, se face că nu aude/vede miile de nemulțumiri exprimate de constănțeni.

Incompetența și aroganța lui Vergil Chițac înseamnă pierderi de fonduri europene nerambursabile de zeci de milioane de euro, bani ce ar fi contribuit la modernizarea Zonei Peninsulare sau a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“. De asemenea, alte sute de milioane de euro pot fi pierdute din cauza nerespectării termenelor de pe șantierele orașului!  

Incompetentul Vergil Chițac agresează jurnaliști, nu primește cetățeni în audiențe și refuză să desfășoare ședințele de Consiliu Local cu prezență fizică.

Intrare în biroul amiralului Chițac au doar milionarii în euro din PSD, alături de care poartă discuții pe „teme imobiliare“. Dovadă stă proiectul de hotărâre prin care, cu susținerea consilierilor din coaliția PSD+PNL, Chițac a decis să-i vândă șefului PSD Constanța, Ion Dumitrache, o bucată de plajă de 850 de mp din stațiunea Mamaia.

Incompetentul Vergil Chițac vrea să candideze din nou în 2024 și crede că va reuși și de această dată să-i păcălească pe constănțeni.


Este timpul să-i arătăm că nu mai are ce căuta în Primăria Constanța. Din biroul său închis publicului, rupt de realitate și de problemele oamenilor de rând, amiralul cu pensie specială crede că numărul nemulțumiților din acest oraș este foarte mic și chiar a declarat public că sunt doar „unii care vor să agite spiritele“. Haide să-i arătăm că nu este așa!  

CERE-I DEMISIA LUI VERGIL CHIȚAC, SEMNEAZĂ PETIȚIA!“ - este textul petiției inițiate de USR Constanța


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Câți constănțeni au semnat petiția prin care USR Constanța îi cere demisia primarului, Vergil Chițac?

24 May 2023 1791

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe consideră tardivă și inutilă petiția USR prin care se cere demisia primarului Chițac

18 May 2023 1295

LIVE VIDEO+TEXT USR Constanța invită cetățenii să îi ceară demisia primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 May 2023 1323

Cel mai slab sezon din ultimii 30 de ani. Mohammad Murad îi cere demisia de onoare primarului Vergil Chițac! (VIDEO)

18 Jul 2022 21798

Organizațiile PNL vor capul lui Florin Cîțu! Primarul Chițac și președintele CJC, Mihai Lupu, susținătorii fostului premier la Congresul de anul trecut

01 Apr 2022 3079

Senatorul Chiţac despre plecarea lui Negrescu din Guvernul Dăncilă - „Demisie de frondă!“

13 Nov 2018 1665

Tinerii liberali îi cer demisia senatorului Chiţac Ei fac dezvăluiri din culisele campaniei electorale pentru parlamentare

20 Sep 2017 3790

„Avea o desconsiderare pentru cei din jurul său, deveniserăm prea mici pentru el“ Chiţac a demisionat. PNL îl compară cu un dezertor! Ce va face senatorul?

15 Sep 2017 4443

Vergil Chiţac demisionează din PNL. Ce a declarat acesta

14 Sep 2017 5797

UPDATE 2. Iustin-Fabian Roman a demisionat din funcţia de consilier municipal. Gheorghe Dragomir - „ Probabil a vrut să evite un act de demitere“

23 Feb 2016 3417