LIVE TEXT Tânăra din Constanţa, decedată în atentatul de la Londra, e condusă pe ultimul drum. E prezent şi ambasadorul Marii Britanii în România (galerie foto+video)

Andreea Cristea, tânăra în vârstă de 27 de ani, ucisă în urma atentatului terorist de la Londra produs în data de 22 martie, va fi înmormântată, astăzi.
 
Familia, prietenii şi apropiaţii trec prin momente ce nu pot fi transpuse în cuvinte. Potrivit informaţiilor noastre, este prezent şi Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell. De asemenea, sunt prezenţi şi reprezentanţi ai MAI, precum şi ai publicaţiei BBC. La Casa Mortuară au venit şi Costin Răsăuţeanu şi Liviu Tramudana.

La căpătâiul tinerei ucise în atentatul din Londra a stat Andrei, cel cu care voia să-și întemeieze o familie. Acesta nu a dorit să vorbească cu presa.  
 

„Se pare că a sosit momentul să parcurgem acel ultim drum, dar... nu ne vom lua rămas-bun pentru că vom fi mereu împreună!!!“, a scris sora Andreei pe contul său de Facebook. 


Slujba de înmormântare va avea loc, de la ora 12, la Biserica Sf. Maria din zona Far, iar înmormântarea, la Cimitirul Anadalchioi din Constanţa.
 
Amintim că Andreea Cristea a decedat după ce a fost spitalizată în urma atacului terorist de la Londra. În după-amiaza de 22 martie, se afla pe Podul Westminster împreună cu iubitul ei, care intenţiona să o ceară în căsătorie cu prilejul acelei vacanţe. Momentul urma să se petreacă de ziua lui, însă au fost surprinşi de maşina lui Khalid Masood care a intrat în grupul de pietoni de pe pod. Andrei a suferit o fractură la laba piciorului, iar Andreea a căzut în râul Tamisa. A murit la începutul lui aprilie, într-un spital din Marea Britanie.

UPDATE 7, ora 14.51

Cortegiul funerar se îndreaptă spre Cimitirul Anadalchioi.

UPDATE 6, ora 13.01

În urmă cu puţin timp, cortegiul funerar a ajuns la biserică. Este prezent şi ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.


UPDATE 5, ora 12.47

La Biserica Sf. Maria din zona Far aşteaptă cortegiul funerar ministrul Turismului, Mircea Dobre, şi prefectul Adrian Nicolaescu. De menţionat că la intrarea în biserică au fost amplasate două imagini cu Andreea.

UPDATE 4, ora 12.40
 
Sicriul cu trupul neînsufleţit al Andreei a fost scos din Casa Mortuară. S-au aruncat cu petale de trandafiri albi.


UPDATE 3, ora 12.24
 
În urmă cu puţin timp, la Casa Mortuară au ajuns şi doi preoţi.


UPDATE 2, ora 12.10
 

„Sunt aici pentru a fi alături de familia Andreei în acest moment foarte dificil, dar şi pentru a sărbători viaţa Andreei, o tânără care, din păcate, a fost victima terorismului într-un oraş aproape de inima mea,Londra. Şi aş vrea să sublinez că Marea Britanie şi România vor lupta în continuare împotriva terorismului”, a spus ambasadorul, care speră ca astfel de tragedii să nu se repete.



UPDATE 1, ora 11.46
 

La această oră, se scot coroanele din Casa Mortuară. Acestea conţin mesaje precum: „Sincere condoleanţe!”, „Flori pentru o tinereţe pierdută”, „Zbor lin... înger frumos!”. Pe maşini au fost lipite imagini cu fotografia tinerei.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atentatul și birocrația Cum a încercat familia să obțină declararea decesului Andreei Cristea, constănțeanca ucisă în atacul terorist de pe podul Westminster

28 Mar 2020 4965

Suspiciune de atentat la Londra

19 Sep 2018 1831

Azi și-ar fi aniversat ziua de naștere cu prietenii Vă mai amintiți de tânăra, din Constanța, decedată în atentatul de la Londra din martie? (galerie foto)

10 Sep 2017 4347

UPDATE În fața unei moschei din Londra. Un vehicul a intrat în pietoni. Un mort şi opt răniţi

19 Jun 2017 4858

Atentatul de la Londra. Bilanţul tragediei a ajuns la şapte morţi şi zeci de răniţi

04 Jun 2017 3523

UPDATE2 Atacuri la Londra. Mai multe victime. Recomandările poliției - Fugiți, ascundeți-vă, anunțați! (galerie foto)

04 Jun 2017 6755

Andreea Cristea, tânăra din Constanţa ucisă în atentatul terorist de la Londra, îşi doarme somnul de veci sub un munte de flori (fotoreportaj+video)

14 May 2017 7907

„Un ultim drum cumplit de greu” Familia tinerei din Constanţa, decedată în atentatul de la Londra, sfâşiată de durere (galerie foto)

12 May 2017 6747

UPDATE Tânăra, din Constanţa, decedată în atentatul de la Londra va fi înmormântată. Iată când şi unde va fi depus trupul fetei

11 May 2017 7533

floareadinasfalt.ro Pentru Andreea (galerie foto)

13 Apr 2017 5413

Cheltuielile de repatriere a tinerei din Constanţa decedate în atentatul de la Londra vor fi suportate de Guvernul României

07 Apr 2017 3523

Cât va dura recuperarea Andreei Cristea, tânăra din Constanţa rănită grav în atentatul de la Londra

04 Apr 2017 3121

Andrei Burnaz, constănțeanul rănit în atentatul din Londra, s-a întors la locul tragediei

30 Mar 2017 3333

Precizări ale ambasadorului român în Marea Britanie despre cei doi constănțeni răniți în atentat

24 Mar 2017 2317

De frica atentatelor 600 de ofițeri înarmați vor patrula pe străzile Londrei

03 Aug 2016 2216