Tânără româncă, sechestrată într-un apartament din Spania. Victima abuzată a fost preluată de autorităţi

În numai 8 ore de la primirea unei sesizări privind sechestrarea unei buzoience pe teritoriul Spaniei, s-a reuşit eliberarea acesteia în condiţii de siguranţă în urma cererii de asistenţă urgente a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
 
În data de 16 august 2019, în jurul orei 05.00, poliţiştii buzoieni au fost sesizaţi de către un cetăţean român, stabilit în Germania, cu privire la faptul că o buzoiancă este ţinută cu forţa într-un apartament din localitatea Mozon - provincia Huelva, de către un marocan, existând date că este abuzată fizic şi sexual.
 
Imediat după primirea sesizării poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău au informat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională şi au realizat schimbul de date şi informaţii necesar salvării persoanei în cauză.
 
În baza datelor furnizate din România, autorităţile spaniole au efectuat o percheziţie într-un imobil, unde a fost identificată victima, o tânără de 24 de ani şi mai mulţi cetăţeni marocani.
 
Iniţial, victima a declarat că nu se află într-o stare de pericol, însă autorităţile judiciare spaniole au stabilit că aceasta prezinta pe corp răni mai vechi. A fost transportată la spitalul din localitate pentru asistenţă medicală, fiind cazată ulterior într-un Centru de Protecţie Împotriva Violenţei.
 
În urma percheziţiei, în locaţie au fost descoperite substanţe cu efect psihoactiv şi droguri din categoria celor de risc, mai multe sume de bani şi accesorii folosite în activitatea infracţională.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal După primul punct, a venit și prima victorie pentru CSM Constanța DivA în turneul play-off de tineret (GALERIE FOTO)

25 Mar 2023 1433

UPDATE HC Dobrogea Sud Constanţa II a învins CNOPJ Bucureşti în Divizia A

21 Mar 2021 3141

HC Dobrogea Sud Constanţa II a făcut scor cu CS Dinamo Bucureşti II

21 Feb 2021 2973

Cum a scăpat din mâna proxeneţilor o femeie răpită de pe centura municipiului Constanţa

01 Aug 2019 1919

O mare performanță Tomitanii Constanța, campioană în Divizia Națională de seniori!

19 May 2018 6957

Editorial Cu titlul naţional pe masă. O ipostază obişnuită pentru Tomitanii Constanţa

19 May 2018 2740

Zguduitor! Tânăra studentă din Vrancea care a murit în cumplitul accident de la Buzău voia să fie înger de Crăciun!

24 Dec 2016 6456

O tânără în vârstă de 20 de ani a murit în timpul unui concert

31 Jul 2016 1950