Constanța Tânărul de 23 de ani, mort la două zile după ce și-a sărbătorit ziua. Astăzi este condus pe ultimul drum (galerie foto și video)

  • Astăzi are loc înmormântarea tânărului în vârstă de 23 de ani care și-a pierdut viața acum două zile, într-un accident cumplit pe autostrada A4, în zona Poarta 9 Port Constanța, după ce a căzut cu tirul pe care îl conducea într-o prăpastie de 20 de metri. 
Colegii îl conduc astăzi pe ultimul drum. Zeci de tiruri au fost surprinse în apropiere de Mihail Kogălniceanu, județul Constanța purtând coroane funerare.  

Tânărul se mutase recent în comuna Mihail Kogălniceanu. El și-a sărbătorit ziua de naștere cu două zile înainte de tragedie. 

Amintim că, în dimineața zilei de 17 septembrie 2021, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe A4 - dinspre A2 către DN 39 A (Poarta 9 Port Constanța). 

În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă și căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri. 



Citește și: UPDATE. Accident rutier mortal la ieșire de pe A4 în sensul giratoriu de la Agigea. Un tir a sărit peste balustradă (galerie foto+video)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.