Târg de joburi DB Work - Caravana DB Work vine în Constanța!



Pentru toți cei interesați de noi locuri de muncă în străinătate, avem o serie de anunțuri și noutăți pe care cu siguranță vei bucuros să le auzi. Caravana DB Work își pornește drumul prin România și va ajunge în 8 orașe importante din țară. Prima oprire este la Constanța, iar tu poți beneficia de această oportunitate pentru a-ți găsi locul de muncă mult dorit în străinătate.
 

Unde are loc acest târg de joburi DB Work

 
Primul eveniment din cadrul Caravanei DB Work va avea loc în Constanța, unul dintre cele mai importante 8 orașe care se află pe GPS-ul caravanei.
 
Caravana DB Work, eveniment desfășurat sub forma unui târg de joburi în străinătate va avea loc pe data de 20 August 2022 între orele 10:00 - 19:00, iar fiecare participant va trebui să fie prezent pentru o discuție cu recrutorii noștri, la sediul DB Work de pe Bulevardul Tomis, nr. 287 din Constanța.
 

Ce se va întâmpla în cadrul caravanei DB Work?

 
În cadrul evenimentului, recrutorii DB Work îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să îți găsești locul de muncă în străinătate potrivit. Dacă îți dorești un job sigur în Olanda care să corespundă abilităților și nevoilor tale, nu trebuie să ratezi acest eveniment.
 
Suntem pregătiți să purtăm discuții unu la unu cu participanții, astfel încât să plasăm candidații potriviți în locurile de muncă potrivite. Vom fi gata să-ți răspundem la toate întrebările pe care le ai: care sunt condițiile de lucru, ce beneficii vei avea la angajare, unde se află locul de muncă, cine va fi angajatorul tău și multe altele. Înscrie-te și participă la târg!
 

Care sunt domeniile în care vei găsi joburi disponibile?

 
Caravana de joburi DB Work a pornit la drum în căutarea de profesioniști specializați în diferite domenii. Iată care sunt acestea:
 
  • Domeniul Naval unde avem zeci de oferte de muncă pentru: vopsitori, sablatori, lăcătuși, sudori, mecanici, fitteri, electricieni, tâmplari, tubulatori și multe altele
  • Domeniul Industrial unde ne extindem echipa pe zi ce trece cu: lăcătuși, sudori, electricieni, instalatori
  • Domeniul Construcțiilor cu posturi disponibile pentru tâmplari, demolatori, instalatori, electricieni
  • Domeniul Logistic cu o nevoie constantă de operatori depozite și personal necalificat

 
Beneficiile angajării prin agenția de mediere și plasare forță de muncă DB Work

 
Vei putea să afli toate detaliile despre beneficiile oferite de DB Work direct de la recrutorii noștri pe data de 20 August 2022.  Cu toate acestea, iată ceea ce îți oferim la angajare

 
  • Cazare echipată și utilată complet
  • Asigurare medicală inclusă prin contract
  • Transport local prin mașină de serviciu
  • Transport internațional din România până în Olanda
  • Siguranța locului de muncă prin contracte pe termen lung
  • Contract de muncă 100% legal redactat în conformitate cu legislația olandeză
  • Sprijin de adaptare la noua țară din partea echipei de support
 
Informații despre DBWork

DB Work este o agenție de mediere și plasare a forței de muncă în străinătate cu peste 7 ani de experiență în domeniu. În ultimii ani, DB Work a oferit locuri de muncă sigure și stabile pentru peste 2000 de persoane, iar activitatea companiei s-a extins în peste 4 țări: Olanda, România, Croația, Spania.
 
Dacă îți dorești să faci și tu parte dintr-o echipă de profesioniști, notează data de 20 August în calendar pentru că aceea este ziua în care îți vei găsi drumul pentru o carieră în străinătate! Înscrie-te și participă la Caravana DB Work din Constanța folosind acest formular.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Municipiul Tulcea achiziționează servicii de organizare a trei târguri de joburi! Iată firma câștigătoare (DOCUMENT)

21 Feb 2023 1310

JOBS IN ENTERTAINMENT, primul târg de locuri de muncă din industria entertainmentului, vă așteaptă în zilele de 16 și 17 Aprilie la Sala Palatului din București

13 Apr 2022 1138

Târg de joburi online organizat de Liga studenților umeciști

15 Mar 2021 2091