Târgul de Turism, Salonul de Dotări Hoteliere şi Târgul de Mobilă, organizate de CCINA în prezenţa ministrului Bogdan Trif (galerie foto)

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) invită constănţenii la trei evenimente, care se vor desfăşura între 28 şi 31 martie: Târgul de Turism „Vacanţa” Constanţa, Salonul de dotări hoteliere şi alimentaţie publică şi Târgul de Mobilă. Pe 28 martie, ministrul turismului, Bogdan Trif, în prezenţa primarului Decebal Făgădău şi a prefectului Dumitru Jeacă, au tăiat panglica evenimentului organizat de CCINA.
„Împreună aici la Pavilionul Expoziţional am reunit peste 60 de firme. Vă mulţumesc domnule ministru pentru că v-aţi făcut timp. Îi mulţumesc şi preşedintelui Horia Ţuţuianu, care m-a sunat că a trebuit să plece la Bucureşti”, a spus Dănuţ Jugănaru.
„Daţi-mi voie să vă spun bună ziua tuturor. Felicit organizatorii pentru acest eveniment, căci aveţi şi o continuitate”, a punctat Bogdan Trif. El a mai precizat că standurile Constanţei de la târgurile organizate la nivel naţional şi internaţionaţional sunt cele mai frumoase.

CCINA şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) organizează, în perioada 28 - 31 martie 2019, ediţia a XII-a a Târgului de Turism „Vacanţa” Constanţa, cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului. În cadrul celei de-a XII-a ediţii a evenimentului, constănţenii vor avea parte de oferte speciale, disponibile doar în perioada târgului, oferte pentru perioada sărbătorilor de paşte şi 1 Mai şi, nu în ultimul rând, oferte de tip Early Booking pentru vacanţa de vară 2019.

„Suntem preocupaţi, permanent să răspundem şi să îmbogăţim paleta de servicii oferită constănţenilor, prin atragerea celor mai importanţi tur-operatori din România şi Bulgaria, prezentarea de noi destinaţii turistice din România, de complexuri hoteliere de top, asociaţii de promovare turistică, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, tabere şcolare, companii de transport“, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.

Ca şi anul trecut, Târgul de Turism „Vacanţa” Constanţa 2019 va fi organizat în cadrul Centrului Expoziţional Constanţa, cel mai important spaţiu din Dobrogea destinat organizării unor astfel de evenimente. Prin organizarea sa în cadrul Centrului Expoziţional Constanţa, Târgul de Turism „Vacanţa” Constanţa 2019 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 - 19:00 (joi-sâmbătă) şi 10:00 - 16:00 (duminică).

Târgul va avea 21 de companii expozante, structura evenimentului fiind următoarea: 10 agenţii de turism din România şi Bulgaria, 4 unităţi de cazare, 4 asociaţii de dezvoltare şi promovare a turismului/centre de promovare, 2 companii de transport, precum şi Complex Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. În perioada joi - sâmbătă, târgul poate fi vizitat între orele 10:00 şi 19:00, iar duminică - între 10:00 şo 16:00.

Evenimente dedicate sectorului HoReCa şi designului interior

CCINA Constanţa va mai organizează, în perioada 28 - 31 martie, la Pavilionul Expoziţional, două evenimente dedicate sectorului HoReCa şi designului interior: Salonul de dotări hoteliere şi alimentaţie publică - Litoral 2019, ajuns la ediţia a XVII-a, şi cea de-a X-a ediţie a Târgului de Mobilă. Tematicile celor două expoziţii se completează reciproc, specialiştii şi vizitatorii având posibilitatea de a se bucura de un eveniment unitar, menit să răspundă în mod eficient celor mai diverse solicitări.

Evenimentele reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluţii individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HoReCa; producători de echipamente, accesorii şi facilităţi de catering şi cazare, designeri şi producători de mobilă. Bucurându-se de un real succes în cadrul ediţiilor anterioare, Salonul de dotări hoteliere şi alimentaţie publică - Litoral 2019 este singurul eveniment de acest profil din Dobrogea, ce reuneşte, an de an, cei mai importanţi furnizori de servicii şi dotări specifice pentru industria HoReCa.

Având în vedere că pe litoralul românesc al Mării Negre este concentrat cel mai mare număr de unităţi hoteliere şi de alimentaţie publică din ţară, Salonul de dotări hoteliere şi alimentaţie publică - Litoral 2019, organizat de CCINA Constanţa, prin societatea sa, Expolitoral SRL, creează cadrul necesar dialogului de afaceri, facilitând, astfel, noi oportunităţi de afaceri, prin conectarea directă dintre ofertă şi cerere, oferind şi posibilitatea dezvoltării imaginii companiilor din sectorul HoReCa, prin prezentarea de noi produse şi servicii. Evenimentul se bucură de o largă vizibilitate şi are avantajul de a fi organizat în cea mai potrivită perioadă anuală, la debutul pregătirilor pentru sezonul estival.


Tematica extrem de diversificată a salonului cuprinde tendinţe în premieră şi propune o gamă completă de produse şi servicii din domeniul HoReCa: mobilier şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii; echipamente şi produse pentru curăţenie şi igienizare; echipamente şi instalaţii frigorifice, de încălzire, ventilaţie, climatizarea aerului, instalaţii termice; lenjerie, vestimentaţie specifică pentru personal, dotări diverse, veselă şi sticlărie profesională; automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare; instalaţii sanitare şi accesorii; produse pentru finisaje, decoraţiuni interioare şi exterioare; proiecte la cheie pentru realizare şi dotare completă pentru hotel, pensiune, restaurant, bar, piscină şi SPA & wellness; produse alimentare şi nealimentare; piscine şi materiale specifice pentru piscine interioare şi exterioare.

Târgul de Mobilă - Totul pentru casă şi familie

În completarea tematicii propuse de Salonul de Dotări Hoteliere şi Alimentaţie Publică - Litoral 2019, CCINA Constanţa organizează cea de-a şasea ediţie a Târgului de Mobilă, ce reprezintă o invitaţie adresată publicului care doreşte să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, târgul constituie o provocare pentru opţiunea între clasic şi contemporan, între emoţia interioarelor tradiţionale şi confortul celor cu design modern şi funcţional.

Inovaţia, culoarea, funcţionalitatea şi, nu în ultimul rând, raportul calitate - preţ, au devenit, şi pentru cumpărătorul din România, criterii importante în viaţa de zi cu zi. În consecinţă, producătorii şi distribuitorii din România vor fi prezenţi la Târgul de Mobilă cu oferte adaptate gustului şi posibilităţilor financiare ale diverselor segmente de cumpărători. Tematica evenimentului este extrem de diversă şi include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri şi spaţii comerciale, alături de cele mai inovatoare oferte de decoraţiuni interioare. Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie, consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii şi utilaje pentru industria mobilei.

La cele două manifestări vor participa peste 35 de firme expozante, pe o suprafaţă desfăşurată de până la 2000 mp, societăţile fiind din Bucureşti (7 firme), Constanţa (12 firme), Dâmboviţa (3 firme), Prahova (2 firme), Brăila (2 firme), Buzău (2 firme), Braşov (3 firme), Satu Mare, Ilfov, Tulcea, Maramureş, Harghita. Saloanele vor fi deschise publicului timp de 4 zile, de miercuri până duminică, având următorul program: între 28 şi 30 martie - 10.00 - 19.00, iar pe 31 martie - 10.00 - 16.00.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Activitate de promovare a învățământului dual, în cadrul parteneriatului ISJ - CCINA (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 491

Paralela45 relansează cursele charter cu destinație Antalya, cu plecare din Constanța! Ce alte destinații preferă românii? (VIDEO)

19 Mar 2024 1087

LIVE CCINA, Paralela45 și Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, despre vacanțele de vară 2024 (FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 849

Inspectoratul Școlar Județean Constanța promovează învățământul dual alături de CCINA Constanța

22 Feb 2024 808

Universitatea Ovidius din Constanța Proiecte de peste 42 de milioane de Euro prezentate în cadrul întâlnirii Forumului Oamenilor de Afaceri

15 Dec 2023 817

#Dobrogea145 Ruxandra Serescu, director general Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

17 Nov 2023 988

Fostul magistrat Adina Florea, noul director executiv al Departamentului Juridic din Camera de Comerț și Industrie a României

31 Oct 2023 1417

Teatrul de Stat Constanța a primit Premiul de Excelență pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală a municipiului de la CCINA Constanța (GALERIE FOTO)

25 Oct 2023 785

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2781

Firme Constanța Fost director al CCINA, mandat de 4 ani la conducerea companiei Administrarea Parcului Industrial Mangalia SRL

03 Oct 2023 3556

Afaceri Constanța Global Defense Logistics și-a dublat cifra de afaceri în ultimul an fiscal, la aproape 150 milioane de euro. Șeful CCINA, printre asociați

03 Oct 2023 1312

LIVE TEXT Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, la prima conferință de presă după acuzațiile de luare de mită (GALERIE FOTO)

15 Jun 2023 1549

Constanța Firma Love.Peace.Coffee SRL, document de la primărie pentru amplasarea unui container la City Park Mall

09 Jun 2023 1302

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2352

Comuna Cumpăna a participat la cea de-a XXX-a ediţie a ExpoAgroUtil

07 May 2023 1303